- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.641
Bende ihmal ettim bu ara ama mazeretim var çok misafir var şimdi de geldiler akşama da gelirler kesin yemek Bebek derken gece yarısı oluyorSen menu yaziyosun ya sadece dun mu ne yazmadin. O dediklerim bayadir yazmiyolar sanki :)
Misafirden fırsat bulamadığım için yapmıyorum :))Huu kızlarr hafta sonu diye kacamak yapmıyoruz dimi?
Yine o günlere dönelim ya bu ara çok sessiz buralar.Halk arasında ne çenesi düşük de derler banaben takıma girdiğimden beri hiç izin kullanmamıştım ama gerçekten çok yoğun bi dönemden geçtim labı bile bıraktım derslere gömüldüm az kaçayım dedim iyi oldu.. Ama döndüm kovsalar da gitmem.. Hem kimi kovuyolarmış koskoca kaptan yardımcısıyım ben hıh Daha çok işimiz var ördekcimizi morordek doğurtucaz sonra zayıflatıcaz,ebruşumu ebrusonmez mezun edicez , robocop ayşe örtmenim @medusa38 yok olma noktasına ne kadar yaklaşacak onu görücez, kaptanım toplight 35847. üniversitesinden mezun olacak :) burdakiler hepsi saf azimden oluşma bakma sen
Şaka bi tarafa ne zaman geldin bilmiyorum canım ama bizim kızların çenesi düşüktür.. şimdi sömestr filan kaçmıştır millet bi yerlere.. Biz bi ara ağlıyoduk yiteerr artık yazmayın diye2saat bakma oku oku bitiremiyodun geçmişi
İnş cnmBu harekete bişeycik kalmaz.Yediklerini eritirsin. Tadını çıkar suyun :))
Bol kar oynadım bol bol gezdim ve de tabiki iskender yedim :))Bursa'ya bir selam söyle benim için bşr temiz hava al pek özledim Uludağ mezunuyum bende ah özlüyor insan bir de İskender ye :)
Nee 57 mi boyu kaç kiSelam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsun
Bu arada sen deyince farkettim hedefim 60mış ya benimunutmusum ben onu tamamen.. neyse az daha vereyım de asagı revıze etmek de nasıp olur onu ınsallah
Yenı gelenler bılmez benım hayırsız yarimle bi iddiam var ondan zayıf olacaktım.. normal halınden gectım onu ama pek domuztur kendılerı o da zayıfladı..57kıloydu en son gıcık57 kılo erkek mı olur yaa kırılacak yakında
He ya sorma canım çok uzun değil benden biraz uzun işte 1,73filandır sanırım.. kafası bile küçüldü adamın sankiNee 57 mi boyu kaç ki
Pidesiz ve yagsız yimişsindir inş cınımİnş cnm
Bol kar oynadım bol bol gezdim ve de tabiki iskender yedim :))
Sagol canım sahalara gerı donmelıyım,üstelik kazanmam gereken bi iddia var, zaman daralıyorr
Canım senin mi küçük bebeğin vardı emziriyosan bitki çayı cok olmamıs mı?? Ki bence emzirmiyosan da fazla.. bi süre sonra etki etmemeye başlıyo bende boyle fazla fazla tüketince. tabı sen daha ıyı tanıyosundur kendı vucudunuMenüm;
Uyaninca 400 ml 10 otlu bitki cayı
09:00
1 yumurta(kıymalı)
Fırında kofte 2 kk kadar
Az peynir,5 y.zeytin
Domates ve kk kadar ekmek
Cay
12:30
Yarım c.bardagi süt+3 yk kuru meyveli fındıklı yulaf
Yarım elma
17:00
3 yk kıymalı makarna
1 kase yogurt
3 -4 parca fırınlanmıs yumurtalı karnabahar
3 L su
2 büyük türk kahvesi
2 10otlu bitki cayı
Spor;
35 dk tae bo
35 dk yürüyüs
12 dk mekik (ab rocket ile)
50 ip
Canım oğlen ara ogun gıbı degıl de ogun olarak yapsaydın bu kadar kotu olmazdın aksam yemegınde. mesela cok ac degılsen bıle kucuk bı salata.. 3gıbı de oglen yedıklerını ara ogun yapabılırdın.. emın ol aksam yemegıne daha kontrollu gırıyosun..Özgee bende 69u görmek istiyorum artık tekrardan.
5te yemege otururken ellerimin titredigini hissettim. Acıkmıstım zaten neyseki 3 kasıktan öteye gitmedim kızlar.
Kendimi frenlemesem koca 1 tabaktan fazlasını yiyebilirdim.
Yok canim ben emzirmiyorum.Kendini tanit sarilalim demistin copy paste yapim sana birazdan.Canım senin mi küçük bebeğin vardı emziriyosan bitki çayı cok olmamıs mı?? Ki bence emzirmiyosan da fazla.. bi süre sonra etki etmemeye başlıyo bende boyle fazla fazla tüketince. tabı sen daha ıyı tanıyosundur kendı vucudunu
Makarna tercıh etmezdım ben kh sonucta. su ıle sporun da güzel görünüyo
Evet canim ya bende ne guzel 67 lere inmistim. Sonra kendinimi saldım hoop 84 ü gectim hemen.Döndüm tabi dönmeyip napacam mecbuuurr-vasfiye teyze coming - buralardayım artık
He ya eski rsimleri kurcaladım da gecenler de hacim kaybettim resmenyenı vesıkalık cektırdım gecenlerde annemler zıyarete geldıgınde gordu baska olmuş yüzün başka insan gibisin dediler.. kk ya 91le gırdım ama en son takıp ettıgımde +95 gördüm ondan sonra bi süre daha algımı kapatıp insanüstü yemeye devam ettim ve tartılmadım sanırım 3hanelı rakamlara ucundan el sallamısımdır o ara.. bıraz daha versem resmen vücudumun yarısını erıtmıs olucam
Moleküler biyoloji ve genetikte yüksek lisanstayım canım.İsmim de Özge bu arada memnun oldum tanıstıgıma.. katılım tarıhıne bakınca esklerdensın dıye anlıyorum yenıden hosgeldın dıyeyım o zamanbu arada kac yasındasın nerdesın neler yapıyosun tanısalım kaynasalım gel bı sarılayım sana da
Ördekcim senin şeker sonucların nasıl cıktı bu arada gördüm bıkac kere bahsetmıssın.. ıyı mısınız yavruyla??
Ayy bazen tutamıyoum kendimi :))Bu arada bir suredir menu yazmayanlar var gozumden kacti sanmayiiinn
@gulsayszey canim bak listeye girmek istiyorsun o yuzden yaz bence menulerini
ebrusonmez sen de kv yanında diye salma sakın kacamakli da olsa yaz ceza verelim gerekirse :)
@TopaLsoLucaNn canim sen nasil oldun nerelerdesin? Daha iyisindir umarim
Baska gozumden kacan var mi bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?