Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine o günlere dönelim ya bu ara çok sessiz buralar.

Nee 57 mi boyu kaç ki

Nee 57 mi boyu kaç ki
He ya sorma canım çok uzun değil benden biraz uzun işte 1,73filandır sanırım.. kafası bile küçüldü adamın sanki
Part time çalışıyo 2aydır fılan ama bırakıcak 2hafta sonra o zaman doner normal yemegıne alıcak o kıloları gerı.. ben de sporuma başladım göstericem ona gününü

Yazıverem şuraya da menümü

Geç kahvaltı
pırasalı 2yumurtadan omlet
bıraz suzme peynır cay bıraz mısır ekmegı
-anacım yapmıs getırmıs attım kalanını buzluga yemeye devam edıcektım yoksa gözüm gormesın en azından
Ara
1sade türk kahvesı
Akşam
1tabak kıymalı karnıbahar yemegı
5-6tane acı bıber 2yk yogurt

Yesılcayımı ıcıcem bırazdan
Su: 2,5olur yatana kadar
Spor : 3mile leslie+ kol bacak karın hareketlerı -15-20dk-

morordek toplight

Abbooww kilo alarak çıkmışım bi de izine..
ördekcim cuma kolaylık olsun diye yazayım sımdıden sen de görmüş ol canım bu hafta 502.etap yapılacak morordek
inatettimolacak(68,3/ / ) 498.etapta bildirimli olarak izne ayrıldı yüzdesi 4e bölündü

Eee yarın sabah herkes yazıyo mu kılosunu haftasonunun günahı nedır bı gormus oluruz

Menüm;
Uyaninca 400 ml 10 otlu bitki cayı

09:00
1 yumurta(kıymalı)
Fırında kofte 2 kk kadar
Az peynir,5 y.zeytin
Domates ve kk kadar ekmek
Cay

12:30
Yarım c.bardagi süt+3 yk kuru meyveli fındıklı yulaf
Yarım elma

17:00
3 yk kıymalı makarna
1 kase yogurt
3 -4 parca fırınlanmıs yumurtalı karnabahar

3 L su
2 büyük türk kahvesi
2 10otlu bitki cayı

Spor;
35 dk tae bo
35 dk yürüyüs
12 dk mekik (ab rocket ile)
50 ip

Özgee bende 69u görmek istiyorum artık tekrardan.
5te yemege otururken ellerimin titredigini hissettim. Acıkmıstım zaten neyseki 3 kasıktan öteye gitmedim.
Kendimi frenlemesem koca 1 tabaktan fazlasını yiyebilirdim.

Canım senin mi küçük bebeğin vardı emziriyosan bitki çayı cok olmamıs mı?? Ki bence emzirmiyosan da fazla.. bi süre sonra etki etmemeye başlıyo bende boyle fazla fazla tüketince. tabı sen daha ıyı tanıyosundur kendı vucudunu
Makarna tercıh etmezdım ben kh sonucta. su ıle sporun da güzel görünüyo

Canım oğlen ara ogun gıbı degıl de ogun olarak yapsaydın bu kadar kotu olmazdın aksam yemegınde. mesela cok ac degılsen bıle kucuk bı salata.. 3gıbı de oglen yedıklerını ara ogun yapabılırdın.. emın ol aksam yemegıne daha kontrollu gırıyosun..
Benım tavsıyelerı boyle canım :)

Yok canim ben emzirmiyorum.Kendini tanit sarilalim demistin copy paste yapim sana birazdan.
Evdekiler istiyor bazen yogurtlu bazen peynirli bazende salcali. bende nefsimi koreltmek icin 3 yk kadar az yiyorum. Cok sıkta yapmamaya calısıyorum. :)
Makarnayi ekmekle yedigim donemler geldi aklima. Simdi ekmek yiyene ben kızıyorum.

Bu arada 1 sallama bitki cayıni bazen 400 ml bazen daha fazla suda demliyorum canım.hem daha hafif oluyor hem daha fazla su icmis oluyorum.

Evet canim ya bende ne guzel 67 lere inmistim. Sonra kendinimi saldım hoop 84 ü gectim hemen.
Cuma 78.6dum bakalim yarin ne gostercek tarti.
Ahh ahhh bende bir zamanlar 45 - 50 arasi biseydim ozamanlar azcık kilo almayi isterdim simdi ise vermek icin elimden gelen herseyi yapiyorum.
Canım 28 yasındayım,evliyim,5 yasında bir kızım var. Lise mezunuyum
icimde kaldi unv. Okumadim diye

Ayy bazen tutamıyoum kendimi :))
Ama bugun çok kötüdeğildi.
Kahvaltı:
1 küçük d. çavdar ekmeği
1 çatal peynir
yumurta
1 kaşık yoğurt 1 çay k. reçel
Akşam:
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Yarım dilim ekmek
1 sıkım mercimek köftesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…