- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.601
Bursa'ya bir selam söyle benim için bşr temiz hava al pek özledim Uludağ mezunuyum bende ah özlüyor insan bir de İskender ye :)Kızlar bugün sabah bursaya vardık bütün gün gezdik tabi yediklerimë dikkat edemedim ama akşam da otelin havuzunda olucam yarında uludağa çıkcaz 2 gün istediğim gibi yiyemiyorum ama bol hareketliyim pazartesi daha düzenli olur
Ebrusum donusteki seker testine kadar olabildiğince sıkı tutayim diyorum. Onda insallah bi sey cikmazsa canim cektiginde az da olsa yerim. Zaten mesela bugun de az da olsa yedim, bazen insanin elinde olamiyor cidden :/Arada canın çeker ye ama mesela 1 dilim ye 2-3 kaşık ye fıstığım. Bencede bu şeker testi seni frenledi.
Döndüm tabi dönmeyip napacam mecbuuurrE iyi bari döndün mü artık sahalara
He ya eski rsimleri kurcaladım da gecenler de hacim kaybettim resmeninsallah canım sende cok guzel kilo vermissin hedefine az kalmis tebrikler.
darısı basımıza insallah
Ne okuyorsun canim?
Ördekcim senin şeker sonucların nasıl cıktı bu arada gördüm bıkac kere bahsetmıssın.. ıyı mısınız yavruyla??Ebrusum donusteki seker testine kadar olabildiğince sıkı tutayim diyorum. Onda insallah bi sey cikmazsa canim cektiginde az da olsa yerim. Zaten mesela bugun de az da olsa yedim, bazen insanin elinde olamiyor cidden :/
Menün çok güzel canım.Afiyet olsun.Ebrusum donusteki seker testine kadar olabildiğince sıkı tutayim diyorum. Onda insallah bi sey cikmazsa canim cektiginde az da olsa yerim. Zaten mesela bugun de az da olsa yedim, bazen insanin elinde olamiyor cidden :/
Canım betülden ve savurgandan haberim yok.Bu arada bizim kacaklar nerde.. Betüşüm kendini fotografa sanata vurdu onu instadan goruyom entel kedım benımbtlbetul
B blanche_ea seker sen napıyosun tatil tatil gezıyon mu hala
@denhizx denizim geliyon mu hıc
nilsub benım ortım nerelerde dönmedi mi hala haberı olan var mı
savurgan kızz napıyon ses ver prenses nasıl??
kım var kım yok baska ses edın bana ozet gecın bakem kım varsa musaıt??
Aaa hiç haberim yok yaa.. üzüldüm bak sımdı.. tatil sımdı belkı yıne gıtmıstır samsuna.. ayy yıllar sonra bosanma meselesı cıktıysa buyuk sorun yasıyolar demekkı.. ah nilgünümCanım betülden ve savurgandan haberim yok.
nilsub için Feyza anne ve babasının boşanma arefesinde oldğunu ve nenesininvefat ettiğini söylemişti. Daha sonra haber alamadık.
MrbBu arada aramiza yeni katilan arkadaslar da var sanirim. Herkes hosgelmis hedefler yakalanir bir an once insallah
Yardimcilardan birisiyim kacak olan diyelim.. 91liym y.lisans ogrenciyim.nisandan beri buralardayim fistiklarim sagolsun cok destek oldular bana.
I am back görllss :) Buralardayim artik
Ben marketi bahane edip yuruyuse cikicam birazdan dönüşte görüşürüz
Sana meshur lafımı edeyım mı sekerımEla yı dakıkalarca emzırdım snr mutfaga gıttım bılıncım kapalıydı sankı ne yedıgımı hatırlamıyorum bıle sadece yuttum sanırım pişmanım ama ne için pişman oldugumu dahı bılmıyorum
Selam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsunMrb
Ne güzel kilolar verilmiş
Maşallah
9 kilo nedir ki senin için..
Darısı bize...
Evet bayağı azmışSelam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsun
Bu arada sen deyince farkettim hedefim 60mış ya benimunutmusum ben onu tamamen.. neyse az daha vereyım de asagı revıze etmek de nasıp olur onu ınsallah
Yenı gelenler bılmez benım hayırsız yarimle bi iddiam var ondan zayıf olacaktım.. normal halınden gectım onu ama pek domuztur kendılerı o da zayıfladı..57kıloydu en son gıcık57 kılo erkek mı olur yaa kırılacak yakında
Özge ya enerji getirdin valla takıma...Selam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsun
Bu arada sen deyince farkettim hedefim 60mış ya benimunutmusum ben onu tamamen.. neyse az daha vereyım de asagı revıze etmek de nasıp olur onu ınsallah
Yenı gelenler bılmez benım hayırsız yarimle bi iddiam var ondan zayıf olacaktım.. normal halınden gectım onu ama pek domuztur kendılerı o da zayıfladı..57kıloydu en son gıcık57 kılo erkek mı olur yaa kırılacak yakında
Halk arasında ne çenesi düşük de derler banaÖzge ya enerji getirdin valla takıma...
Benim de modum düşüktü bu ara
şimdi daha iyiyim şükür
İyi oldu geldiğin,
İçim ısındı sana
Gitme sen bi yerlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?