Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar
Menumu yazayim hemen
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
1dilim ekmek
2 dilim kasar
Ogle
Sucuklu yumurta
1dilim ekmek
Cay
Aksam
Firinda tavuk
2 kasik sade bulgur pilavi ( tereyagli)
Salata
Ara
Nescafe
Su 2 lt
100 dakika ayaz yuruyusu
500 mekik
500 bel cevirme
100 pilates bantiyla kol hareketi
100 bantla bacak hareketi
morordek toplight

Ay hiç üzülme tatlım akıllı işi değil valla yaptğımız yıldım ben de Ne güzel fıstığın varmış hayat bunu vermiş sana.. Benim -birgün olursa- 5yaşında bi kızım sanırım 35 yaşımda olur Allah yavrucuğunun kaderini bahtını açık etsin

Evdekiler ister sen onlara ne bakıyon,burun kıvır tadını biliyom ki de.. Sanki yemediğin bişey mi. Ben kendi doğumgünüsü pastamdan yememiştim ey gidi eyy :)
Biz de yazın orticimle -kulakları çınlasın- yeşilçayı demleyip günlük suyumuza ekleyip dolaba atıyoduk.. soğuk soğuk iyi gidiyodu yazın..
Bi de dün yeni bikaç arkadaş daha vardı kim kimdi henuz oturtamadım kusura bakma tekrarlattım sana da yazdıgını canım

Ebrusum su spor?? Nerdeydı senın kv yuruyuse cık barı seker

Hosgeldin bu arada sanada yazamadim memleketteyim dun de memleketi talan etmekle mesguldum

Ooohh hatun 56 olmus menulere kopp sımdı :) kaşarlar sucuklu yumurtalar pulavllarr afıyet olsun canım.. ama spor halletmıstır hepsını
Yavrular nasıl bı ara aşı muhabbetı gectı sankı ıyısınızdır ınsallah??

Bu arada kendi kendime konsumaya devam edeyım.. 2 hafta kondısyonumu toplayayım pilatese başlıyorum kursa yazıldım.. haftada 2gun. carsamba persembe sımdılık gunlerı 1er saatten. bı de proteın olsun sut-muz olsun detoks patlatırım o gunlerr oohh acısını cıkarmam lazım bın yıllık sabıt gelme kabusunun..
Bi deee size de soyleyeyım ben cok arastırdım ıkna oldum çörekotu yagı sıparıs ettım yarın elıme ulasacak. sabahları elma sırkelı suyla onu da eklıcem menume. zayıflamaya da etkısı var dıyolar ama hadislere göre ölümden başka herşeye çaresi var da diyolar.
Sizinle de paylaşayım dedım şekerler

İyiler saol cnm 18 ay asimizi yaptirdik kucuge iyi geldi memleket havasi dunku 6 saat yuruyus sonrasi kasar memleket sucugu dokunmaz dedim zaten kucuk dilimlerdi

Bende zencefil limon bal karisimi yapacaz aksam hazirlayip yarin iceriz boyle zayiflama detoks icecekleri guzel oluyo

ayy canım benim :) ben iyiyim takılıyorum öyle sen napıyosun?bayadır uğramıyorum buralara.özledim sizleri

inatettimolacak Amin tatlım neden olmasin zamanı gelince olur insallah..
Onemli degil canım ne kusuru
Bu arada gorumceler geldi kek yaptim firinda pisiyor Yemiyecegim insallah.
Yok artık bu saaten sonra.. Akşam yemegının son catalını yedıkten sonra çiğnenen bişey koyma ağzına bence.. yatana kadar çay su sadece.. meyve bile yemıyorum ben. Az vucut sakin kalsın anlasın kı yakma moduna gecmelıyım ben..
Kontrol sen de sekerım başarabılırsın

slm kızlar 2gün konyadan sonra memlekete gectik bugün dün gece 4,5 da yattık helak olduk bugün sersem gibiyim konyadan sonra 4-5 saat yok sürüyo hasatım çıktı yemeyi de ilk gün diye abarttım yarın itibari ile düzene giriyorum söz size
özgecim geldiğin belli olmuş tatlım hareket geldi takıma
Merhaba kızlar ben Şubat ayına kadar olamayacağım ama söz verdiğim gibi resim atmak istedim.
maşallah sinem peri kızı gibi olmuşsun çok güzel bir gelin olmuşsun mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…