Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biri beni ozlemis bende ne var ne yok aslinda biraktgim yerdeyim hic bir degisiklik yok canm sadece kilo almisimsizler ne yapiyorsnz sinem evlenmis gelinlikli fotosunu gordum

Sabah-oğlen corekotu yagı, 1 mantarlınyumurta, peynirli tost,3 cevız, 1 incir,1 yk tahın-pekmez, humana steel tea
Ara 1 muz,1elma
Ara bır kase yoğurt
Aksam (saat 5,30 da) yesıllık, 5 kucuk zeytınyaglınkuru patlıcan dolması,1 kase mercımek
Sade tkahvesı-1 yas hurma
Mıstık cay
2 lt su

Dunya dugun organızasyonu var o yuzden hızlıca toparlamalıyım hıc gıyılmemıs 2 elbısem var

Kv beni görünce çok oldu çok zayıflamışsın yeter başka verme diyor altı üstü 4 kilo verdim dedim saha 7 daha vericem dedim yedirmeye çalışıyor verme diyor :) misafirliğe gelenler de çok şaşırdı doğum yaptın Nasıl zayıflamışsın falan dediler ailede kilolu insan çok genç kızlarda yani aslında yurt dışında yaşayan kızlar hep kilolu diyim ben size spor a başlayacam ama gelen giden bitmeden imkansız duruyor ama yine de iyiyim kaçamak oluyor ama Napayım artık almayim da diyorum veririm kızımın doğum günü hedefim 58 di bir ayda da veririm yaza kadar da 53 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…