Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biri beni ozlemis bende ne var ne yok aslinda biraktgim yerdeyim hic bir degisiklik yok canm sadece kilo almisimsizler ne yapiyorsnz sinem evlenmis gelinlikli fotosunu gordum

Acaba diyorum yenidenmi gelsem ben buraya hedef 55 yapsam
Bu matildayida geberticm anam kac kilo olmus o ole cok kiskandm ya

Ay yok ordekcim nerdeee
Adami ikna edemedim bi turlu sinirden olcem
66yla mezun olmustum bu sabah tartildm 69.1 olmusum napcm ben
Aaaa hazir kilo vermisken yapsaydin bak kilo almaya da baslamissin :) geri gel buraya, liste dışı takılırsın

Aaaa hazir kilo vermisken yapsaydin bak kilo almaya da baslamissin :) geri gel buraya, liste dışı takılırsın
Tamam o zaman yarin basliyim bende diyete tekrar kizlarda ne var ne yok toz pembe mezun olmus baska varmi mezun birde sinem mezun oldmu

Sabah-oğlen corekotu yagı, 1 mantarlınyumurta, peynirli tost,3 cevız, 1 incir,1 yk tahın-pekmez, humana steel tea
Ara 1 muz,1elma
Ara bır kase yoğurt
Aksam (saat 5,30 da) yesıllık, 5 kucuk zeytınyaglınkuru patlıcan dolması,1 kase mercımek
Sade tkahvesı-1 yas hurma
Mıstık cay
2 lt su

Dunya dugun organızasyonu var o yuzden hızlıca toparlamalıyım hıc gıyılmemıs 2 elbısem var

Hosgeldın can cannnn
Bak 7 lı rakamları gormek ıgrenc amannn dıyımmmm hemen toparla ben de kurtulsam su 7 lerden yavvvvv
Hosbuldum canmmm zaten 7leri gorcem diye aklim cikiyor o yuzden tekrar basliyorum bugun yarin sabah tartiliyim bari

Bugunki menum
Sabah
Bir saat yuruyus
Tavada yumurta
Kucuk bir parca ince pide
Cay
Ara
Zencefil limon cayi
75 dakika yuruyus
Nescafe
Aksam
Mantarli et sote
Kucuk kase yesil mercimek corbasi
1 dilim kepek ekmek
2 kasik yogurt
Su 2lt
400 mekik
400 bel cevirme
toplight morordek

Kv beni görünce çok oldu çok zayıflamışsın yeter başka verme diyor altı üstü 4 kilo verdim dedim saha 7 daha vericem dedim yedirmeye çalışıyor verme diyor :) misafirliğe gelenler de çok şaşırdı doğum yaptın Nasıl zayıflamışsın falan dediler ailede kilolu insan çok genç kızlarda yani aslında yurt dışında yaşayan kızlar hep kilolu diyim ben size spor a başlayacam ama gelen giden bitmeden imkansız duruyor ama yine de iyiyim kaçamak oluyor ama Napayım artık almayim da diyorum veririm kızımın doğum günü hedefim 58 di bir ayda da veririm yaza kadar da 53 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…