- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.741
Biri beni ozlemis@toz-pembe canım nasıl gidiyo mezuniyet?? memnun musun halinden arada yazıver :)
@azaydidem didoşum senin gebelik durumları nasıl gidiyo?? sende ses vermiyosun :)
KumraL_KrakeR kumralım krakerim sende ne var ne yok? arada ses veriyodun ses vermez oldun :)
Bebek haberi var mi kiz :)Biri beni ozlemisbende ne var ne yok aslinda biraktgim yerdeyim hic bir degisiklik yok canm sadece kilo almisim sizler ne yapiyorsnz sinem evlenmis gelinlikli fotosunu gordum
Ay yok ordekcim nerdeeeBebek haberi var mi kiz :)
CanımFırsat bulamıyorum kiGokce29 beğeniliyor ama yorum yapılmıyor acaba :)
Aaaa hazir kilo vermisken yapsaydin bak kilo almaya da baslamissin :) geri gel buraya, liste dışı takılırsınAy yok ordekcim nerdeee
Adami ikna edemedim bi turlu sinirden olcem
66yla mezun olmustum bu sabah tartildm 69.1 olmusum napcm ben
Tamam o zaman yarin basliyim bende diyete tekrar kizlarda ne var ne yok toz pembe mezun olmus baska varmi mezun birde sinem mezun oldmuAaaa hazir kilo vermisken yapsaydin bak kilo almaya da baslamissin :) geri gel buraya, liste dışı takılırsın
ServeyimmmGel geeeeeellll +1e gellllll
Hosgeldın can cannnnServeyimmm
Hosbuldum canmmm zaten 7leri gorcem diye aklim cikiyor o yuzden tekrar basliyorum bugun yarin sabah tartiliyim bariHosgeldın can cannnn
Bak 7 lı rakamları gormek ıgrenc amannn dıyımmmm hemen toparla ben de kurtulsam su 7 lerden yavvvvv
Yogurt ye hemen bastirirCılgın gıbı yıyesım var kızlarrrrrrr
Kv beni görünce çok oldu çok zayıflamışsın yeter başka verme diyor altı üstü 4 kilo verdim dedim saha 7 daha vericem dedim yedirmeye çalışıyor verme diyor :) misafirliğe gelenler de çok şaşırdı doğum yaptın Nasıl zayıflamışsın falan dediler ailede kilolu insan çok genç kızlarda yani aslında yurt dışında yaşayan kızlar hep kilolu diyim ben size spor a başlayacam ama gelen giden bitmeden imkansız duruyor ama yine de iyiyim kaçamak oluyor ama Napayım artık almayim da diyorum veririm kızımın doğum günü hedefim 58 di bir ayda da veririm yaza kadar da 53 inşallahvalla hiç çıkamadım ki ben kilolu psikolojisinden, hep şişman hissediyom kendimi, göbeğim çıktı zaten. gel sende listesiz de takılan çok burda :)
dimi dimiya ömrü hayatımda bi göreyim 5'leri ne var yaa
valla kaptanım şahsen çalışmayı çocuk bakmaya yeğlerim, kolay gelsin size. okulda tatil ya enerjileri de bitmez şimdi :)
yarın görürsün zoeycim, düğüne 5'lerinde çıtır anne olarak gidiceksin oh maşallah sana. kv bişi dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?