Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada Ankara tayfasi heeeyy ben gecen hafta ankaradaydim biliyo musunuz??
Hani benim su yurtdisi isi vardi ya onun mulakati icin geldim. Pazartesi aksam geldim bi arkadasta kaldim sali mulakattan cikinca oyle kiyafetlerle trene atlayip geri döndüm.. bi dahakine buluşmak nasip olur insallah.. bu arada gunubirlik bile gelebilirim trenle 4 saat surdu pendik ankara..
Biz burda trafikte sıkışınca tovbe ya rabbi neler cekiyoz. 2saatte kadikoye gittiğimi bilirim

Aaa didem hamilemi cok sevndm sasrdimda o bebek dusunuyomuydu ya tozpembyle biz dusunuyodk sanki
O da yaza dogru falan dusunuyordu sanirim ama erken geldi bebis
Gel kız tabi kapımız herkese açık
Tontisimi herkescikler sevsin
Aaaa valla bidahakine haber ver mutlaka
Gerci ben Ankara tayfasindan bile kimseyle gorusmedim ama senin gelmen bahane olur iste

Nasıl anladın seker cok tukettıgımıkendıme caktırmadan sana mı dedım acabaaa

İnşallah kuzum hep birlikte :)

Ay havalar isinsin ama cok soguk bu sene isinamiyom ben..kivrildim yorganin altina bana misin demiyi.. eskiden masallah kutup ayisi gibiydim soguk islemiyodum simdi gunun 20 saatini titreyerek geçiriyorum valla

Ay havalar isinsin ama cok soguk bu sene isinamiyom ben..kivrildim yorganin altina bana misin demiyi.. eskiden masallah kutup ayisi gibiydim soguk islemiyodum simdi gunun 20 saatini titreyerek geçiriyorum valla
Tamam mayıstan sonra gel hem havalar ısınmış olur hem de bizim bıdıgı görmüş olursun :))

Sabah ogle yazmissin ya ondan dedim.. gunde bi kere az miktarda kullanin diyolar ya ondan seettim tatlim
Haaaa ben de uzun bır aradan sonra yeni içmeye basladım ondan seeeeyy ettım
Az ıcıyorum 1 tatlı kasıgı
Sabah oğlen oğunu bırlıkte oldu anlamındaydı o sekerımmm

Sabah erken kalkilacak yurunecek erken yatiyorum bugun 00:30 da o zmana kadar mekik ve bel cevirme yapayim misafir vardi yeni gitti gorusuruz iyi geceler
Tekrar aramiza donen KumraL_KrakeR hosgeldin full diyet modundayiz daha bende memleketteyim tartimi tasidim buraya sabah 2 km aksam 2 km yurudum daha cok olur oda havalar soguk idare edecez artik

Günaydınlaaar

Kiz niye istemiyo hakikaten biri bakan ikiyi de bakar kac yasinda oldu zaten. Sebep ne yani cocuga ikna olmayan koca da ilk defa goruyom hee

Özgecim çocuğa ikna olmayan kocalarla dolu kk :) öle deme istemeyen adam istemiyo.

Off omrumu yedi zaten sigortamz yok diye istemiyormus sebep bu

valla bence geçerli bi sebepmiş sanki kumralım, biz sigortalıyken bissürü para ödüyoruz, ücretli hastaların Allah yardımcısı olsun diyorum hep. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aaa didem hamilemi cok sevndm sasrdimda o bebek dusunuyomuydu ya tozpembyle biz dusunuyodk sanki

hahah, düşünmeyenden kork şekerim azaydidem dideeeem nerdesin kız sen. ses ver bakim.

Gunaydin sabah 8 de kalktim yuruyusu kahvalti sonrasina erteledim.Biraz uzun mesafe gidecegim hemde eren rahatsizdi gece sabahta iyi olmazsa diye yalniz birakmak istemedim bugunku hedef 10.000 adim ustune cikmak

kuzucum geçmiş olsun erenciğe.

sen kayseriye dağ bayır yürümeye mi geldin naaptın, komşular yetişin hatun 49'a düşücek

Didem bebek dusunuyordu canim ama zayiflamakta istiyordu erken geldi bebis
Benim esimde sadece bir cocugumuz olmasina ve 5 yasinda olmasina ragmen ereni istemiyordu bes aylik olana kadar aldir dedi bana ama dogduKtan sonra cok kiymetli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…