- 23 Ağustos 2012
- 14.595
- 38.563
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.721
Sana gerekli cevapları Özgecim vermis zaten, bahane yok, hadi aramıza dön artık. Bak ben bile bu hamile halimle diyet yapar oldum, sen niye yapamayacaksın :)
Valla olabilir canım benim metabolizma da öyle, cok uzun sure aclıkta kapatıyor kendini, en masum yedigimi bile artıya ceviriyor :) Sık sık az az yedigimde ise eksi cıkıyorum
wendy an itibariyle basla hadi!!! Dunu,sabahı,gecmisi bosver su ana ve gelecege bak canım. Kendini toparlamazsan bu 2,5 kilonun uzerine daha kilolar eklenir bu cok iyi biliyorsun dimi?
buralara çok uğrayamamki tatlım bide çok çok az veriyorum grubun ortalamasını düşürürüm ben :) sizi takip ederim artıkE gelmişim yancağızına Denizim2 aydır spor fılan yapamıyodum dondum bu hafta çılgınlar gıbı plan programlardayım gelıver yanımıza bırlıkte gazlayalım tatlım
Listeye dönmek istemiyorum tatlım yaa çok liste modunda değilim henüz :)sen zaten çok kilolu değildinki psikolojik olarak rahatlat kendini sonra devam edersin olmazmıyaaaa özgeee, sölemek için yanıp tutuşuyorum ama giremiyorum diyet moduna bi türlü yaa, spor yapamıyorum eşim destek olmamaya başladı ondan da sırf diyetle olmuyodaha sabah kızdım eşime sen 3 aylık emeğimi boşa çıkarıyosun diye izne ayrıldığımdan beri alıyorum valla keşke 6 ay geçmiş olsaydı bi şekilde liste beni motive ederdi
deniz ortim meraba, naber napıosun?? gel dön listelere geri, birbirmizi motive edelim :)
Biz nerdeyse aynı kilodayız bak sıkma canını birlikte vericez iki üç kilo bişey değil kırk elli kilo fazlası olanlar ne yapsın gözünde büyütme kırk elli de olsa hepsi gidecek :)haklısın şekercim, haklısın, kopmadım farkındaysan burdan, bi kopsam dönemem kiayrıca çok değil diyosun da 2,5 kilo yaaa
Listeye dönmek istemiyorum tatlım yaa çok liste modunda değilim henüz :)sen zaten çok kilolu değildinki psikolojik olarak rahatlat kendini sonra devam edersin olmazmı
Biz nerdeyse aynı kilodayız bak sıkma canını birlikte vericez iki üç kilo bişey değil kırk elli kilo fazlası olanlar ne yapsın gözünde büyütme kırk elli de olsa hepsi gidecek :)
slm kızlar memleket modundayım hala performans raporunu hazırlayıp ekledim sizlere de bi merhaba dedim çocuklarla ilgileneyim sabahtan beri gelen giden evde de 6 çocuk kafayı yeme durumları var bende
Selam kızlar günaydın herkese buz ama gerçekten buz gibi bir Londra'dan selamlar :) 60.2 kiloyum tartıldım dün yendiğim gece lüplettiğim çiğ köftelerin acısı çıktı şu 5 li rakamları görebilirsin oysa ki hemde 4 gün sonunda tuvalete çıkmıştım neyse moral bozmak yok cuma ya ucundan kıyısından göreceğim düğünümüz var cuma ya dışarı çıkamam kızımı kv bırakıp ayakkabı almam Lazım az da olsa yürüyüş olur biraz dinlenirim misafirden gına geldi zatenhava alayım biraz bari Napayım demi bana da yazık menü yazmadım dün bayağı yedim çünkü bugün yazarım öptüm hepinizi
Super hava guzel ama ayaz varSizin hatrınıza yürüyüşe çıktım bu soğukta, seviyorum sizi :)
Super hava guzel ama ayaz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?