Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosbuldum canm senin full diyet modunda oldugun cok belli zaten tü tü masallah 56 kiloya inmissin supersin ya bende yeni hedef koydum kendime 5leri gorcem

Gunaydinlar canm
Bizim ilk cocugumuzdada sigortamz yoktu cok pahaliya geldi bize adam korktu
Dideme cok sevindim ama

Ay ne biliym benim etrafimda aile es dost herkes ister cocuk.. aldir diyeni bile duymadim hic valla..
Hayirlisi olsun tabi herkes icin,huzur mutluluk olsun eksikler tamamlanir her zaman
Kumralim krakerim KumraL_KrakeR siz de insallah bebegi ertelemek yerine sigorta isini cozebilirsiniz.

Insallah kuzu bakalm bari sigorta olana kadar az daha inceliyim raht gebelik yasim ya bu sabah tartldm 69.1 hedef 58

Insallah kuzu bakalm bari sigorta olana kadar az daha inceliyim raht gebelik yasim ya bu sabah tartldm 69.1 hedef 58

Iyi bari 70in ucundan almisiz seni ipten.. don gel bakalim kosa kosa gidelim 5lere
insallah insallah insallah
Hepimiz cok istiyoruZ bunu.
insallah hep beRaber istedigimiz kiloya ulasırız kızlar..
KumraL_KrakeR hosgeldin canim insallah en kısa zamanda 2. KeZ mezun olursun ve 2.bebisini kucagina alirsin saglikli bir sekilde.

63'üm krakerim, 60,5'ta izne ayrılmıştım, bu sefer 59'u görmeden bırakmıcam inşallah. kızlar da destek, tam destek, sopalar ellerinde
Sende ben gibi 3 kilo almisin hadi kurtulalim su fazlaliklardan
Iyi bari 70in ucundan almisiz seni ipten.. don gel bakalim kosa kosa gidelim 5lere
Geldim ozgemmm bu sefer 5leri goreyim ya
Kar yagicakmis yine yagmasin.. cok usuyorum ben.. valla zayfladiktan sonra isinamaz oldum.. annemin deyimiyle can kalmadi sanki vucudumda..
Eskiden yaglar koruyomus ya resmen

Aman montlar battaniyler ne diye uretilmis birak onlar isitsin nadide vucudumuzu
Hosbuldum canim guzel dilklerin icin sagol seninlede tanisalm o zaman

dimi dimi, afiyet olsun bize, metabolizmamız hızlansın inşallah :)
Amin canım 500 ip atladım bugun. 1000'e tamamlicam insallah.
28 yasındayım, evliyim, 5 yasinda bir kızım var..
Cok zayif bir cocukluk ve ergenlik gecirdim. 45-50 kilo arasindaydim hep. Zamanla kilo almaya basladim.dogumdan sonra ozellikle emzirme doneminde 83u gectim. Ondan sonra al ver al ver su 4-5 yil icerisinde bu yollari kac defa yurudum bilmiyorum. insallah bu defa bir daha almamak uzere kurtulurum su fazlalıklardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…