Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah canım

Selam bende yuruyuse cikmadan ogle yemegimi yiyorum kucuk muz bi kasik chia 3 kasik yulaf ezmesi ve 2 cevizle yaptigim karisima sut doktum super oldu yuruyus oncesi enerji depoladim hedef 10.000 adim

wauwww, harikasın..

Memnun oldum canm ismin ozlem sanirim
Bende Merve 28 yasindayim 4.5 yasinda bir oglum var aslinda hikayemz benziyor bende ergenligimde zayiftim hic kilo sorunu yasamdm taki emzirmeyi bitirene kadar aslinda dogum kilolarmi emzirirken vermstm 2 sene emdi emzirmeyi birknca almaya basladm en son 80i gordum ve buraya geldim mayis ayinda 14 kilo verdim 66lari gordum mezun oldum kasimda oldum sanrm 3kilo almisim 69um suan yeniden basladm
Sende kilo yas bilgilerine profiline yazarmsn ben aklimda tutamamda

gittim 25 dk yürüdüm geldim :) karnım açtı sanki geçmiş :) ben ne diyorum size spor yapınca iştahım gidiyo benim, yoksa dünyaları yesem doymuyorum, diyet moduna da giremiyorum
Benim yuruyus daha devam ediyo aksam gittigim rota ve km fotosunu atacam resmen zikzak cizdim 5000 tamamladim geri donuyorum

Benim yuruyus daha devam ediyo aksam gittigim rota ve km fotosunu atacam resmen zikzak cizdim 5000 tamamladim geri donuyorum
Supersin canım tam benliksin seninle komsu olmak lazım..
Bende yururdum boyle kızım okula giderdi bende yurumeye cikardim uyumazdim geri.

Memnun oldum canim evet hikayemiz de cok benziyor. Bende 13. Takimla 67 kiloya inmistim bir zamanlar..

Evet yurumeyi seven bi komsu iyi olurdu 8850 .adimda kardesime geldim burasi annemlere 15 dakika fazlasiyla 10.000 adim tamamlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…