- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.941
Tam da listeye girecekti.Yok kaptanım hiç uğramadı, bende yazdım ama cevapta vermedi, inşallah yarın bildirim yapar
Ayy daha 4 gramcık minik şeyynasip canim rabbim isteyen herkese versin insallah cok saol
insallah canim cok zor inan biktim vallahi halim kalmiyo artiksaol canim denicem ins.
saol canim aminnkilom bu sabah 69.0 du takimdan 67.5 le izne ayrilmistim ama o hafta bildirim yapamamistim o hafta ayni bu kilolarda flndim hamile oldgumu ogrendigimde 70.2 kiloydum ama yani kilo almadim almiyorum insallahta cok almam
insallah canim ne gzel bi hamilelik gecirmissin kiskandim ben dger kizimdada cok cektim 5 ay kusmaktan icim disima ckiyodu
Maşallah canım bu yürüyüşe eriyip biticen
Eline saglik canim sagol***5. Takım 501. Etap***
toplight (71,2///%)
medusa38 (54.0///%)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.4///%)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)
5. Takım Ortalama: %
gulsayszey (98,9/)
zoey1616 (60,3/)
0zlem (78,6/) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)
morordek kaptanım boştum listeyi hazırladım
Gelmedi sanirim kaptanim tam da listeye girdi, umarim yarin bildirim yapar.Kızlar ben migoremedim bu hafta cand hic uğramadı mi
Matilda eline saglik
Girdi canim listeye gecen haftaTam da listeye girecekti.
Bişi değil kaptanım bu hafta pek iç açıcı değil durumumKızlar ben migoremedim bu hafta cand hic uğramadı mi
Matilda eline saglik
Girdi ya :)Tam da listeye girecekti.
Benim de öyle valla elimë teli zor aldım bugün sabah fırsatım oldu da hadi cezamı baştan çekeyim listeyi yapayım dedim yarın yardımcı olursunuz dimi 12 gibi girerim ben ancaKizlar selam iki gundur giremedim ne var ne yok? Gecmisi okudum simdi. Memleket sandigimdan daha hareketli çıktı :)
Eline saglik canim sagol
Gelmedi sanirim kaptanim tam da listeye girdi, umarim yarin bildirim yapar.
Girdi canim listeye gecen hafta
Hadi hayırlısı az kaldı cnm sağlıkla kucağına al inşallahEvet ben bugun 2. trimesteri bitirdim son donemece girdik :)
Olurum canım:) hallederiz hep birlikteBenim de öyle valla elimë teli zor aldım bugün sabah fırsatım oldu da hadi cezamı baştan çekeyim listeyi yapayım dedim yarın yardımcı olursunuz dimi 12 gibi girerim ben anca
girdi canım maalesef ben o kadar memleket donudu gir dedim kasimdn beri burdayım eski uyeyim dedi ama cma günkü bildirimde sonra hiç görmedi bende gerci Çebi var yarın mesaj atarımkizlar yarın öğleyin yola çıkıyorum sabah ta pazara cikacm beni bldirim yapmadı yazarsinizTam da listeye girecekti.
Sutu arttıran SU dur derler dogru mıktarı artar ancak kalıtesı yedıklerımızle alakalı gercektennnHelva benimde sutumu arttiriyirdu o yuzden anladm hemen
Gece bende cok aciktm 1 kase yogurt yedim
Oyle hıkayeler bılıyorum dırekt cınsıyetını soyluyor drIyi aksamlar kizlar fırtına gibi bi gun gecirdim girmedim..
Ve reglim inatla gelmiyo bi haftaya kosuyoruz :) adami almis olsaydim ben de bebis diye dolanacaktim herhalde
O değil de bana bu gecikmeler oyle olağan gelmeye basladi ki evlenince hamileligimi 4.ayda anlarim anca
Ne var ne yok siz de bakalim
Servey begendı menuyu sabah kı kraker anlamsızzzMenucugumu de yazam su kenara
Uyaninca
1ck çörekotu yagi yarim bardak sirkeli su
Sabah
3eti form kraker
Biraz keci peyniri
Biber marul beyaz cay
Ara yoktu sinavdaydim
Ogle
1kepce mercimek
Yarim izgara palamut
Salata
Ara
1sade turk kahvesi
Aksam
2yumurtali peynirli salata
Su 2,5lt
Spor anca oturdum hareketli gundu diyelim
toplight morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?