Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım tekrardan hoşgeldin, yaşın genç baya, metabolizmanı hızlandırdın mı bu iş tamamdır, Allah Mesut etsin inşallah, ulvi bi iş varmış işin sonunda, kilo verilmez mi :)

Bende eczacıyım, evliyim, 2,5 yaşında bi kızım var, 70 kiloyla başladığım serüvende şu an 62 kilo olarak devam ediyorum, 60,5 iken izn ayrılmıştım şimdi izinden dönmeye çabalıyorum işte :)

Burdan çok şey öğrendim, sende hatalarını görecek ve kendini tanıyacaksın, kiloları göndericez inşallah :)

Hoşbuldum canım :) bir yukarı mesajda biraz bahsettim birde Gümrük müşavir yardımcısı adayıyım işten ayrıldım şuan biraz onun bunalımı yüzündende kilo aldım sanırım

Aynı anda yazmışız farkettim :) iş bunalımı ve eve bağlanmak başta bi bunalım olmuştur ama artık ipler elinde, kendine özel yemeğini ve eşin yokken rahatça sporunu yaparsın artık :)

Uyguladığın özel bi diyetin var mı?

2 mil Leslie yaptım ama sağlam yaptım, tüm bacaklarım tık tık atıyo resmen, kaslar çalışmış :)
Oooh yakmıssındır kurabiyeyi :)

Ben de akşamı 8'de kapadım. Yarın sabaha kadar yemek icmek yok. Çorba ve 1 tabak kabak yemegi yedim, biraz da ekmek.

Yarın bi de sabah Leslie yapmayı denicem uyanabilirsem inşallah, işe gitmeden sporumu yapmak çok iyi gelir aslında ama Leslie de sıkıyo bi süre sonra
Al benden de o kadar ben cok sıkılıyordum Leslie'de. O yuzden zıplamak bana daha kolay geliyor, daha kısa sürüyor ve baya kalori yaktırıyor :)

Oooh yakmıssındır kurabiyeyi :)

Ben de akşamı 8'de kapadım. Yarın sabaha kadar yemek icmek yok. Çorba ve 1 tabak kabak yemegi yedim, biraz da ekmek.

Yakmışımdır dimi :) akşamın bayaa hafif olmuşta keşke az da yoğurt yeseydin, yarını da hayırlısıyla atlat bakalım.

Al benden de o kadar ben cok sıkılıyordum Leslie'de. O yuzden zıplamak bana daha kolay geliyor, daha kısa sürüyor ve baya kalori yaktırıyor :)

Benim de favorim yürüyüş valla, bırakın dağ tepe yürüyüm :)

Canım ama öyle kolay olmuyor ki metabolizma hızlandırmak ilaç kıllanıyorum hipoglisemi beni mahveden asıl Ya aslında en büyük etken çocuk değil en büyüğü aynaya bakmak istiyorum barışmak istiyorum kendimle çünkü hastalıklar falan kendimle kavgalıyım baya bir.
Kızını Allah bağışlasın seninde işin zor hem çocuk hem iş ama ne kadar güzel kilo vermişsin helal valla. İnşallah veririm tek istediğim şuan bu.
Aynen 3 aydır zaten yapıyorum ama bende başka bir iş aşkı var o yüzden biraz zor bir süreç oluyor benim için açıkçası.
Uyguladığım özel bir diyetim var önceden çok detoks falan yaptım çok aç kaldım fakat şimdi dediğim gibi hastalıklar falan diyetisyene gidiyorum açıkçası 3 aydır yapıyorum fakat hipoglisemi yüzünden zorlanıyorum ama diyet programım çok güzel gerçekten.
Senin var mı özel yaptığın birşeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…