- 23 Ağustos 2012
- 14.587
- 38.549
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.221
Hahah benim hedefim kac olsa acaba
wendy deneyimli anne 6. - 7. aylar arası kac kilo alınıyorsa o kadar ekleyip hedef koyayım bari
28 Şubat'ta 30+5 oluyorum neredeyse 31. hafta
O tarihe kadar 12 kilo almıs olsam baştan beri
Hadi benim hedef de 72 olsun madem
Ne dersinwendy başarabilir miyim?
Ya bak nasıl rezil ediyo beni "normale göre mi desek sana göre mi" diyorvalla normale göre mi desek sana göre mi :)
bencede 72 iyi ördekcim, 75'in üstüne çıkmamaya çalış benim gibi, ben en son 74'te bıraktım çünkü elim ayağım bomba gibiydi muhtemlen 80'e doğru yol almıştım
Ya bak nasıl rezil ediyo beni "normale göre mi desek sana göre mi" diyorBen bu hallere düsecek insan mıydım yaaa
Yarın şeker yüklememde şeker çıkarsa zaten el mahkum diyete giriyorum, o zaman 72 bile olmayabilir
Biliyorum canım şaka yaptıgını ben de şakasına dedim :)
şaka yaptım taam ya
yarın mı şeker yüklemen?? hadi hayırlı haberlerle gel, çok yüksek değildi bence bi sıkıntı çıkmyacak, ama sen yine de kendince diyetini yap, evdeyken rahat olur.
Biliyorum canım şaka yaptıgını ben de şakasına dedim :)
Evet canım yarın, ben tatildeyken habire manyak gibi tokluk şekerimi ölçtüm durdum 100'ün üzerine bile çıkmadı. Ama işte 100 gr şekerli su içince ne olur bilmiyorum
Eki Görüntüle 1946141
Kiz resmen hamileymisim ya ben,insan normal zannediyo kendini simdi ne kadar garipsiyorum nasil yaa diye?? Eski resimlere bakinca farkettim..
Nirde acaba benim tosun yavrum
Not: Masallahlari alalım nazardan agzimiz gözümüz kaymasin sonra..
Inanmam ama diye diye inandirdilar beni de sonunda..Neysee
Maşallah bağaaaa
Buyur wendycimm dön dön bak o pastalara da elini sürme sakinwendy
Edit: Kiz feyzosum sana da ses vereyim dedimbak bakem olmus mu benden @fyzanur
Resimler çok okunaklı değil sanki...
Vayy sahalardayım diyorsun yani..yok öle kabulenmek, görelim seni :)
yeme bacım yemeeeBi hastam, saolsun buranın en meşhur pastanesinden koccaman bi pakette kuru pastalar getirmiş, ama yemicembi başlarsam her çeşitten bi tane yerim muhtemelen, yarın eksi görmek istiyorum. yemicem, beni durdurun sizde. hem daha önce yemiştim, tadını biliyom ki (gerçekten çok güzeldi)
bana mı bu laf serveyimGel geeeelllll +2 ye gellllll
kız maşallah özge içinden başka birisi çıkmış sankim ne güzel olmuşsun helal sana işte azmin zaferiEki Görüntüle 1946141
Kiz resmen hamileymisim ya ben,insan normal zannediyo kendini simdi ne kadar garipsiyorum nasil yaa diye?? Eski resimlere bakinca farkettim..
Maşallah bağaaaa
saol özgem yaaa sorma tam bi macera idi evime dönemeyecem sandım size dünki otobüs yolculuğumu anlatsam o ayrı bi felaket neyse geçti gitti kötü şeyler düşünmek yokAy aklimdayken de yazayim hep lafa daldik..
Kaptancim gecmis olsun baya olayli bi tatil oldu sağ salim dönebilmene cok sevindim.. Allah baska dermansiz sorunla karsilastirmasin diyelimtoplight
Öğreneceğiz yani sonunda adınıwendy şubat 15 hedef; 60,5 (listeye girmek) şubat 28 hedef; 59,9 (adını söylemek )
Yalnız ne tatlı amcaymış.
Süpersin süpersinEki Görüntüle 1946141
Maşallah bağaaaa
Maşallah kız olmuş mu ne demek..Eki Görüntüle 1946141
Maşallah bağaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?