Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahah benim hedefim kac olsa acaba
wendy deneyimli anne 6. - 7. aylar arası kac kilo alınıyorsa o kadar ekleyip hedef koyayım bari

valla normale göre mi desek sana göre mi :)

28 Şubat'ta 30+5 oluyorum neredeyse 31. hafta
O tarihe kadar 12 kilo almıs olsam baştan beri
Hadi benim hedef de 72 olsun madem
Ne dersin wendy başarabilir miyim?

bencede 72 iyi ördekcim, 75'in üstüne çıkmamaya çalış benim gibi, ben en son 74'te bıraktım çünkü elim ayağım bomba gibiydi muhtemlen 80'e doğru yol almıştım

Ya bak nasıl rezil ediyo beni "normale göre mi desek sana göre mi" diyor Ben bu hallere düsecek insan mıydım yaaa
Yarın şeker yüklememde şeker çıkarsa zaten el mahkum diyete giriyorum, o zaman 72 bile olmayabilir

Ya bak nasıl rezil ediyo beni "normale göre mi desek sana göre mi" diyor Ben bu hallere düsecek insan mıydım yaaa
Yarın şeker yüklememde şeker çıkarsa zaten el mahkum diyete giriyorum, o zaman 72 bile olmayabilir

şaka yaptım taam ya

yarın mı şeker yüklemen?? hadi hayırlı haberlerle gel, çok yüksek değildi bence bi sıkıntı çıkmyacak, ama sen yine de kendince diyetini yap, evdeyken rahat olur.

şaka yaptım taam ya

yarın mı şeker yüklemen?? hadi hayırlı haberlerle gel, çok yüksek değildi bence bi sıkıntı çıkmyacak, ama sen yine de kendince diyetini yap, evdeyken rahat olur.
Biliyorum canım şaka yaptıgını ben de şakasına dedim :)
Evet canım yarın, ben tatildeyken habire manyak gibi tokluk şekerimi ölçtüm durdum 100'ün üzerine bile çıkmadı. Ama işte 100 gr şekerli su içince ne olur bilmiyorum

için rahat olsun canım, oğluşu da strese sokma Allah çaresiz dert vermesin.

Bin kere maşallah...
Vuhuuuuu....harikasın

Selam kizlar benimde hafta sonum biraz kotu gecti 68.5 ciktim +500
inatettimolacak sen bu hafta beni geccen belli oldu
Ama before afterin harika bebisim masllah subhanallah

wendy kiz bugun cosmussun yetisemedm hizina subat tahmini iyi fikir benimde 66 olsun hadi sormamissinz ama

yeme bacım yemeee
Gel geeeelllll +2 ye gellllll
bana mı bu laf serveyim
kız maşallah özge içinden başka birisi çıkmış sankim ne güzel olmuşsun helal sana işte azmin zaferi boncuğumu da koyayım tam olsun
Ay aklimdayken de yazayim hep lafa daldik..
Kaptancim gecmis olsun baya olayli bi tatil oldu sağ salim dönebilmene cok sevindim.. Allah baska dermansiz sorunla karsilastirmasin diyelim toplight
saol özgem yaaa sorma tam bi macera idi evime dönemeyecem sandım size dünki otobüs yolculuğumu anlatsam o ayrı bi felaket neyse geçti gitti kötü şeyler düşünmek yok

Süpersin süpersin çok çok güzel olmuşsun canım.Bir daha hiç gelmesin kilolar inşallah hep böyle güzel ol

Maşallah kız olmuş mu ne demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…