- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.341
iyi aferinn.. ahh lesliee sen nelere kadirsin datlumkaavenin yanına kurabiyeden ikram ettiler, al bişi olmaz dediler 5 mili görünce alamadım.
5 mile
5
555555
Ay super haber bak spor fark ettirdi hemen :)
Sonuclar 1-2 saate anca cikar burda 1 dk daha durmak istemiyorum wendicimkosarak yemek yemeğe gidicem
Bravo sana
iyi aferinn.. ahh lesliee sen nelere kadirsin datlum
Valla sen bilirsin canım ama ilk önce sağlık kilo sonra gelir yavaş ver sağlıklı ver bence. Yok hayır bende hiç bir etki yapmadı aksine ne bulantı ne ishal ne iştah kapaması :)tamamdır :)
amin canım, hepimiz sağlıkla sağlıklı bebiş sahibi olalım. dukan sonrası benim de biraz kolestrolüm yükseldi zaten, ama güzel kilo verdiriyo napim 1-2 ay dayanabilirim sanırım. inşallah başka kötü bi sonuçla karşılaşmam. glifor içince çok bulantın oluyo mu peki? @medusa38 sen de söyle, glifor sende de bulantı yapıyo mu?
İş konusunu da çok takmamaya çalış, kader kısmet bu işler, akışına bırakmak lazım napalım.
canım yazıya başladım ama inanılmaz uzundu, bi müsait olduğumda okucam inşallah, attım favoriye. ya bende aslında koşu bandı istiyorum ama kimse kullanmıyo, kesin benimde öle olur diye almıyorum, az havalar düzelsin atçam kendimi dışarıya.
videoyu göremiyorum ben yaa, engelli diyo muhtemelen blocker sistemden, hastanede göremiyorum.
hahah dimi yaa, sus sus canan hoca duymasın :)
Valla gelıp gecerım seni cok pis eziklerim sonra.. depresiflerden depresif begenırsın sonra sekerımeveeet, ama bayaa hoplamalı zıplamalı yaptım, ettirsin bi zahmet :) spor yaptıkça iştahım da gidiyo şükür olsun. zaten resti çektim kendime, yersem glifor başlıcam, kendi bilir
hadi afiyet olsun canım.
leslie 1 sen 2 zatensiz nelere kadirsiniz.
Canım banada doktor önermişti sirkeli su ama bir su bardağı ılık suya bir çay kaşığı ve hiç yakmıyordu deneyebilirsinya ben sirkeli su içince tüm sindirim organlarımın yerini öğrenmiştim resmen, yemek borum nerde mide nerde bitiyosenin yakmıyo mu? ölçün ne? sirken ne sirkesi?
aa ben yeni uyandın sandım. pardon canım. çıktı mı sonuçların?
Valla gelıp gecerım seni cok pis eziklerim sonra.. depresiflerden depresif begenırsın sonra sekerım
Canım banada doktor önermişti sirkeli su ama bir su bardağı ılık suya bir çay kaşığı ve hiç yakmıyordu deneyebilirsin
Glifor ne kızeveeet, ama bayaa hoplamalı zıplamalı yaptım, ettirsin bi zahmet :) spor yaptıkça iştahım da gidiyo şükür olsun. zaten resti çektim kendime, yersem glifor başlıcam, kendi bilir
Gecmis olsun canım artik duzenli katılım bekliyoruz ona göreSelam kızlar ben geldim
Ya kaptanim ne diskalifiyesi bu uğurda başımı koymusum bu yola :)
En son geçen hafta kv ye gitmiştik çok beter hasta durumdaydim iki gün kaldık orda hastalık üç çocuklu bir eve bir kez girerse ne olur hepsi hasta olur çocukların ucu de birer gün arayla döküldü o değilde astım olan oğlum çok ağır atlatıyor iki gün de hastanede misafir olduk oksijen aldık acildi dr du hiç giremedim.aslında cuma bildirim için girecek tim ama artı çıkınca giremedim ödem diye düşündüm hastanede kaldık yedik oturduk kv de yedik oturduk derken dün de tahliller için gittik iyi çıktı şükür anca kendimize geldik artık gene hastalık durumları olmazsa buradayım aldığım artiyida veri cem cumaya insallah
80.3 dum 81.5 çıktım bu cumaya veri cem fazlasıyla ins
Emin olabilirsinGecmis olsun canım artik duzenli katılım bekliyoruz ona göre
Selam kızlar ben geldim
En son geçen hafta kv ye gitmiştik çok beter hasta durumdaydim iki gün kaldık orda hastalık üç çocuklu bir eve bir kez girerse ne olur hepsi hasta olur çocukların ucu de birer gün arayla döküldü o değilde astım olan oğlum çok ağır atlatıyor iki gün de hastanede misafir olduk oksijen aldık acildi dr du hiç giremedim.aslında cuma bildirim için girecek tim ama artı çıkınca giremedim ödem diye düşündüm hastanede kaldık yedik oturduk kv de yedik oturduk derken dün de tahliller için gittik iyi çıktı şükür anca kendimize geldik artık gene hastalık durumları olmazsa buradayım aldığım artiyida veri cem cumaya insallah
Glifor ne kız
TATLIM BENDE ONDAN ŞAŞIRDIM YAA SEN ÇOK HEVESLİSİN Ggözünü korkutayım accık dedimSelam kızlar ben geldim
Benim sancım yoktu 40. Hafta dolmuştu yiyordum sürekli 40+2 de doğum yaptım :) inşallah şeker çıkmaz Can'ım evet ya sonunda gördüm şoklardayım :)))O zaman sanırım iyice sonlarda yemeliyim hurmayı, durduk yere sancı gelmesin
Vaay süpersin 59'lar gorulmus :)
49 ne ya şaka gibi
Insallah bakalim yarin ola hayrola
Yeme bacım yeme gülüm aksam aksam yenecek sey mi onlar
72 suan ideal ordekcim 9.ayin 2.yarisinda 5kilo almisligim varÖzgecim vermis zaten cezanı hadi kos
Kız herkese genel sorduk iste listeye adını eklesin herkes :) Ben not aldım senin hedefi de
Son ay dedigin 8-9 mu krakerim? 72 cok mu hayali bi hedef mi peki 1 ay için sence? 69.2'ydim dünGerci kendi kapasitem icin hayali olabilir ama bilemedim...
2.gün akupunktur devam iğneler değişti geçen hafta cikarmistim tam gaz devamcanım geçmiş olsun, Allahım sağlık versin tüm ailenize, keşke artı da çıksan bildirim yapsaydın, olabilir çünkü, çok kısa sürede çok kilo verdin, vücudun sapıtması normaldir. akapunktur ne durumda peki??
ilaç canım, genelde insülin direnci için veriyo dr'lar. pek zararlı bişi değil ama çok bulantı yapıomuş.
Aynen kaptanim hastalık eve girince cikmiyo.bnm diye tim askıda kaldı aynı şekil devam ediyorumTATLIM BENDE ONDAN ŞAŞIRDIM YAA SEN ÇOK HEVESLİSİN Ggözünü korkutayım accık dedim
bebelere geçmiş olsun yaa üstüste geldi bütün hastalıklar aman dikkat edin kendinize
2.gün akupunktur devam iğneler değişti geçen hafta cikarmistim tam gaz devam
Arti ile takımı etkilemek istemedim kuzum
Çok geçmiş olsun cnm çocuklar hasta oldumu hayat duruyo zaten çok zor allah şifa versinSelam kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?