- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.381
Nası yani?? Sabah 1 akşam 1 simit mi? Toplamda 1 simit mi? Niye böyle oldu ki?
Bende menümü paylaşayım;
Sabah; 2 yumurtalı menemen, 5 minik zeytin
Ara; Osmanlı kahvesi şekersiz, şekersiz nescafe
Öğle; fırın tavuk but, 1 tk acı sos, 1 yk süzme yoğurt
Akşam; 2 bardak gilaboru suyu, biraz kuru kayısı, 2-3 çatal mantı (eşime annem yaptı 3 çatalla kurtarmaya çalıştım ama akşamı 5 buçuk gibi kapadım işte)
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Su; 1 lt soğuk, 1 lt yeşil çay
Spor; şimdilik yok eve geçince 2 mil Leslie yaparım inşallah
morordek inatettimolacak toplight @medusa38
Bir tanıdıgın cenaze haberi geldi canım aniden oraya gittik sabahtan. Kahvalti yemek dusunecek durum yoktu.
evet sabah 1 simit aksam uzeri 4te 1 simit..
Bu saatten sonra baska bisey yemeyi dusunmuyorum.
Cidden dengesiz bi menu olmus ama mecburiyetten anladığım kadarıyla. Allah rahmet eylesinBugün menü adına bisey yok bende.
Sabah-aksam 1 simit..
500 ml su.. Uyuyana kadar icmeye devam ederim.
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim İnşallah vericem sende baya vermişsin İnşallah tekrar verirsinGecmisi bitirdim simdi beni bilenler bilir gecmisi okumadan rahat edemem
Ordekcim bende menu yazayimmi hergun mezun oldugum icin kendimi eskisi gibi kasmiyormama kacamak hiccc yapmiyorm ozgeyi alt etmem lazm
Kisileri etiketlemiyorum hepiniz okuyun mesajimi diye
Yeni arkadas gelmis hosgeldin ismini bilemedgm icin isimsiz hitp edicem ama
Oncelikle gecmis olsun yasinda genc verirsn zamanla buraya ne kadar cok baglanirsan o kadar cok kilo verirsn
Ben aralikta 14 kilo vererek mezun oldm 3 kilosunu geri almisim yeniden geldim simdi dahada cok vermek istiyorum insallh
Serveyyy o cislar hic yakisdimi sana
Spor şimdilik yok demiştim ama kuzenimle;
10 dk zumba, Leslie 1 mile, 7 dk jillian level 1 yaptık, o beni kendi zumbalarıyla tanıştırdı bende onu Leslie ablayla jillian bacımızla tanıştırdım :)
Yeme bakalım kuzum full kh olmuş ama pekte bişi yok işte. Allah rahmet etsin bu arada
Amin kızlar sagolun..Cidden dengesiz bi menu olmus ama mecburiyetten anladığım kadarıyla. Allah rahmet eylesin
Canım sende hosgeldin takımımıza.insallah hep birlikte basaracagız.Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim İnşallah vericem sende baya vermişsin İnşallah tekrar verirsin
Hoşgeldin arkadaşım..Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim İnşallah vericem sende baya vermişsin İnşallah tekrar verirsin
Gayet hafif bi menu olur canım. Sabah yumurtanın yanına bir seyler ekleyebilirsinAmin kızlar sagolun..
Evet oyle oldu yarın cok saglam bir menu yapmalıyım.. Cuma günü tartıda eksi olmam lazım..
Aa yarin aksam yemegine misafir var.
Sabah 1 h. yumurta oglen 1 h. yumurta aksamda 1 sis ızgara tavuk ve salata yesem nasıl olur sizce?
Sagol canım :)
Amin kızlar sagolun..
Evet oyle oldu yarın cok saglam bir menu yapmalıyım.. Cuma günü tartıda eksi olmam lazım..
Sabah 1 h. yumurta oglen 1 h. yumurta aksamda 1 sis ızgara tavuk ve salata yesem nasıl olur sizce?
Canım sende hosgeldin takımımıza.insallah hep birlikte basaracagız.
Hoşbuldum :)Hoşgeldin arkadaşım..
Amin kızlar sagolun..
Canım sende hosgeldin takımımıza.insallah hep birlikte basaracagız.
Sabah çörekotu yagı, peynirli tost, 1yumurta, humana tea
Ara 1 incir,mistik cay,1 elma
Öğlen soganlı kıyma,1 kase yoğurt
Ara 2 hurma, sade tkahvesi
Aksam fırında 3 dılım içliköfte,ayran,salata
2lt su
Rezene
Sabah 1 tatlı kasıgı tahın pekmezı unutmusumSabah çörekotu yagı, peynirli tost, 1yumurta, humana tea
Ara 1 incir,mistik cay,1 elma
Öğlen soganlı kıyma,1 kase yoğurt
Ara 2 hurma, sade tkahvesi
Aksam fırında 3 dılım içliköfte,ayran,salata
2lt su
Rezene
Evet canım kucuktu ustelık alt ve ust kısmı inceydiSabah 1 yumurta yanına azıcık peynir bi kaç zeytin yap bence, öğleye de biraz yoğurt ekle bari, kiloya zararsız sana faydalı olsun bari. Akşamı sevdim ama, benim de favorim :)
3 dilim çok olmamış mı serveyim? Küçük müydü dilimler?
Gözüm üstünde eve gidince yapilacak o leslie ona goreBende menümü paylaşayım;
Sabah; 2 yumurtalı menemen, 5 minik zeytin
Ara; Osmanlı kahvesi şekersiz, şekersiz nescafe
Öğle; fırın tavuk but, 1 tk acı sos, 1 yk süzme yoğurt
Akşam; 2 bardak gilaboru suyu, biraz kuru kayısı, 2-3 çatal mantı (eşime annem yaptı 3 çatalla kurtarmaya çalıştım ama akşamı 5 buçuk gibi kapadım işte)
Ara; şekersiz Türk kahvesi
Su; 1 lt soğuk, 1 lt yeşil çay
Spor; şimdilik yok eve geçince 2 mil Leslie yaparım inşallah
morordek inatettimolacak toplight @medusa38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?