- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.361
Çok geçmiş olsun cnm çocuklar hasta oldumu hayat duruyo zaten çok zor allah şifa versinSelam kızlar ben geldim
Ya kaptanim ne diskalifiyesi bu uğurda başımı koymusum bu yola :)
En son geçen hafta kv ye gitmiştik çok beter hasta durumdaydim iki gün kaldık orda hastalık üç çocuklu bir eve bir kez girerse ne olur hepsi hasta olur çocukların ucu de birer gün arayla döküldü o değilde astım olan oğlum çok ağır atlatıyor iki gün de hastanede misafir olduk oksijen aldık acildi dr du hiç giremedim.aslında cuma bildirim için girecek tim ama artı çıkınca giremedim ödem diye düşündüm hastanede kaldık yedik oturduk kv de yedik oturduk derken dün de tahliller için gittik iyi çıktı şükür anca kendimize geldik artık gene hastalık durumları olmazsa buradayım aldığım artiyida veri cem cumaya insallah
80.3 dum 81.5 çıktım bu cumaya veri cem fazlasıyla ins
Krakerim kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ne diyeyim :) her gun yaz diye zorlayamam ama menu yazmak zorunda olunca insan daha bi kısıtlıyor kendini, senin icin daha iyi olurGecmisi bitirdim simdi beni bilenler bilir gecmisi okumadan rahat edemem
Ordekcim bende menu yazayimmi hergun mezun oldugum icin kendimi eskisi gibi kasmiyormama kacamak hiccc yapmiyorm ozgeyi alt etmem lazm
Kisileri etiketlemiyorum hepiniz okuyun mesajimi diye
Yeni arkadas gelmis hosgeldin ismini bilemedgm icin isimsiz hitp edicem ama
Oncelikle gecmis olsun yasinda genc verirsn zamanla buraya ne kadar cok baglanirsan o kadar cok kilo verirsn
Ben aralikta 14 kilo vererek mezun oldm 3 kilosunu geri almisim yeniden geldim simdi dahada cok vermek istiyorum insallh
Serveyyy o cislar hic yakisdimi sana
Ay hadi gözün aydın ördekcimm.. Allah şifanızı bozmasın yahuşuhlu prensimleSonuçlarım çıktı hepsi sınırın altında yaşasın şekerim yokmuuuuuuuussss!!
1adet, paket degıl.komsuya ınmıştım kahveye ye deyınce mecburen aldım1 çubuk kraker, 1 bisküvi dediğin paket mi?? umarım değildir. akşam ki menüyü isteyip sabah yeseydin keşke, eskiden öle yapardın ne güzel.
Sagol tatlım, sapasağlamız cok sükürAy hadi gözün aydın ördekcimm.. Allah şifanızı bozmasın yahuşuhlu prensimle
Çok sevindim cnm :)Sonuçlarım çıktı hepsi sınırın altında yaşasın şekerim yokmuuuuuuuussss!!
Vallahi ben de :)Çok sevindim cnm :)
Sonuçlarım çıktı hepsi sınırın altında yaşasın şekerim yokmuuuuuuuussss!!
1adet, paket degıl.komsuya ınmıştım kahveye ye deyınce mecburen aldım
ayy ördeğim çok sevşindimmmSonuçlarım çıktı hepsi sınırın altında yaşasın şekerim yokmuuuuuuuussss!!
Yakıştı tabııııGecmisi bitirdim simdi beni bilenler bilir gecmisi okumadan rahat edemem
Ordekcim bende menu yazayimmi hergun mezun oldugum icin kendimi eskisi gibi kasmiyormama kacamak hiccc yapmiyorm ozgeyi alt etmem lazm
Kisileri etiketlemiyorum hepiniz okuyun mesajimi diye
Yeni arkadas gelmis hosgeldin ismini bilemedgm icin isimsiz hitp edicem ama
Oncelikle gecmis olsun yasinda genc verirsn zamanla buraya ne kadar cok baglanirsan o kadar cok kilo verirsn
Ben aralikta 14 kilo vererek mezun oldm 3 kilosunu geri almisim yeniden geldim simdi dahada cok vermek istiyorum insallh
Serveyyy o cislar hic yakisdimi sana
Ben de ıstıyorummmmmnAllah şu türk kahvesini hayatımızdan eksik etmesin.. amin
Cok rahatladim ya valla ustumden koca bi yuk kalktı :)
Bugün menü adına bisey yok bende.
Sabah-aksam 1 simit..
500 ml su.. Uyuyana kadar icmeye devam ederim.
Allah şu türk kahvesini hayatımızdan eksik etmesin.. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?