- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.421
Canım bende müsait bi zamnda bakayım.Güzel sanırım.Günaydınlar
Dün akşam giremedim
menümü vereyim;
Sabah 9:30
2,5 haşl yumurta
1 kk peynir, Yeşillik
Badem-fındık, 4 zeytin
1 hurma
Öğle 14:30
1 pors nohut yemeği
3 dilim pırasa mücver
Yoğurt-turp
1/3 armut, 1/2 portakal
Akşam 19:30
Yayla çorbası
Su:3lt
Spor:-
Bu menüyle önceki günkü kiloma
döndüm tabi..
@zoey1616 canım yoğun olduğunu
bildiğimiz için özellikle sormadık
Tebrikler gerçekten, bırakmamışsın.
Hedefine hayli hayli ulaşırsın
@wendigo okuyabildin mi canım
dün bi link paylaşmıştım hani
Valla benim aklıma yattı, benim yeme
stiline de uyuyor
Deneyebilirim galiba
@wendigomorordek leslie den
sıkılıyorum demişsiniz ya
Şuna bi bakın, şahane valla...
Nasıl bittiğini anlamıyorsunuz
Twist falan yapıyorlar
Eğlenceli bi grup, ben beğendim
Gerçi ben walk at home olayını seviyorum
Başka bi spora bu kadar
uzun süre dayanamadım hiç
Evdeki koşu bandı bile askılık oldu
Çok çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl çocuklarSelam kızlar ben geldim
Ya kaptanim ne diskalifiyesi bu uğurda başımı koymusum bu yola :)
En son geçen hafta kv ye gitmiştik çok beter hasta durumdaydim iki gün kaldık orda hastalık üç çocuklu bir eve bir kez girerse ne olur hepsi hasta olur çocukların ucu de birer gün arayla döküldü o değilde astım olan oğlum çok ağır atlatıyor iki gün de hastanede misafir olduk oksijen aldık acildi dr du hiç giremedim.aslında cuma bildirim için girecek tim ama artı çıkınca giremedim ödem diye düşündüm hastanede kaldık yedik oturduk kv de yedik oturduk derken dün de tahliller için gittik iyi çıktı şükür anca kendimize geldik artık gene hastalık durumları olmazsa buradayım aldığım artiyida veri cem cumaya insallah
80.3 dum 81.5 çıktım bu cumaya veri cem fazlasıyla ins
Buna çok sevindim ördekcim.Çok şükürr...Sonuçlarım çıktı hepsi sınırın altında yaşasın şekerim yokmuuuuuuuussss!!
Haaahhaaaa bu çok iyiymişş.Üzülme bebişim bu akşamkine katıp yaparsın
Kolay gelsin canım.Slm kızlar eve döndük bir dolu çamaşır ve temizlik işim var bana kolay gelsin görüşürüz
Hoşbuldum ☺Hoşgeldin..
ebruşum bu hafta sende durumlar nasılŞubat 28 hedefim 55.8 olsun.Bu ara yine takıldım.Gitmiyor kilolar.
@wendigo
Hala sabitim malesef kaptanım. İnşallah cumaya kadar bişeyler değişir.ebruşum bu hafta sende durumlar nasıl
Hay agzına saglık Özgecim :) Bu hafta artı ya da sabit gelenlere ceza keselim bariYarin persembe hanımlar.Yani tartidan önceki son çıkış..
Tum hafta takimda genel bi sessizlik vardi.. Hem takima ugramayip hem cuma arti gelenlerin saglam mazeretleri olur insallah..
Tabii ki temennim cuma herkesin eksi gelmesi-malum bi de nota almis durumdayiz- fakat genel bi vazgecmislik var.
Noldu hatunlar emeklerinizi çöpe atmaya mi karar verdiniz?!?!
Döndüm canım evde misafir var bugün yoğun geçti ilce milli eğitime gittim oradan pazara derken sonra da aksam yemeğini hazırladım yemek yendi erkenden misafir kvlerde yarin gidecek sanırım rahatlarim biraz
Hoşgeldin yoldu misafiri yeni fırsat buldumHoşbuldum ☺
Bende 10.000 adımı attım bugün ayaz yürüyüşü hemde Ankaranın meşhur ayazi45 dk kar yürüyüşü yaptım. @wendigo sende spor var mı bugun??
Bu hafta ilk üçe girmek zorundayız yaniYarin persembe hanımlar.Yani tartidan önceki son çıkış..
Tum hafta takimda genel bi sessizlik vardi.. Hem takima ugramayip hem cuma arti gelenlerin saglam mazeretleri olur insallah..
Tabii ki temennim cuma herkesin eksi gelmesi-malum bi de nota almis durumdayiz- fakat genel bi vazgecmislik var.
Noldu hatunlar emeklerinizi çöpe atmaya mi karar verdiniz?!?!
Kolay gelsin canım.Kilo durumun nasıl?? Bol yürüyüşler sayesinde bu hafta bi kilo giderheraldeDöndüm canım evde misafir var bugün yoğun geçti ilce milli eğitime gittim oradan pazara derken sonra da aksam yemeğini hazırladım yemek yendi erkenden misafir kvlerde yarin gidecek sanırım rahatlarim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?