- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.501
Veeewendy yine yoklama alıyordu
Takılıyorum bu arada iyi yapıyosunKaçakları çagırmak lazım arada :)
Cok haklısın ya valla iyi yapıyosun :)kuzum bende olmasam kimse yazmıcak, takımın sessizliğini sevmiyorum. Alıştırdım yazmayınca kimse beni sormamış diye kızıyolar :)
takıma girip kimse bana bişi yazmayınca da eğlenceli, olmuyo :)
Cok haklısın ya valla iyi yapıyosun :)
Ben de sevmiyorum sessizligi ve sessizlikler cuma günü pek hayra alamet olmuyor
İnsallah yaa, o zaman öteki hafta herkesi rambo gibi koşturup derece yapmaya zorlarım artık :)amaaan Allah korusun, notalıyız zaten, sarı kart olmasın
İyi yapmıssın canım, herkes yazabiliyor oraya :)morordek ördekim kaptanım takıma sende davet edebilirsin demişti ben birini davet ettim, haberin olsun. kimse davet etmemiş kıyamadım.
Net resmi canım yazın düğünden aktarım 2 düğün var5. Takım Şubat Hedefleri
- wendigo: 59,9
- toplight: 68
- gulsayszey: 94,9
- Matilda34: 64.9
- 0zlem: 73
- servey: 73
- inatettimolacak: 63
- morordek: 72
- KumRaL_Kraker: 66
- ebrusonmez: 55,8
kuzum ben dün çok yoğundumm, sabah işte yoğundum, akşamda eşimin dedesinin 1. ölüm yıldönmüydü, orda koşturdum geç geldik, sporsuz kaldım
hahaha, dimi :) istemesen kapışırlar
anaaaaaam, kız noolmuş sana böle, maşallah 41 kere. yine tam net çekememişsin ama hadi neyse :) teyzelikten ablalığa iyice evrildin :)
aman ebruşummm, indin 56'laraa, kuzum hakim ol kendinesabit kal gerekirse..
bu dememiş haliniz dimi
wauww süper
kaptanım spor ödemi olabilir mi?
Kvler bizde burda 4 çocuğu var ama bizden cikmiyogünaydınlarrrrr
canım gelir gelmez bi de misafir mi geldi
bu arada tamam artık sen fıstık oldun maşallah before after muhteşem
Net resmi canım yazın düğünden aktarım 2 düğün var
Valla bizim takimi Allah affetsin kimsecikler yok piyasada hep ayni kisiler dönüp duruyo.. Yarinki sonuclari korkuyla bekliyorum ne yalan soyliym
Valla bizim takimi Allah affetsin kimsecikler yok piyasada hep ayni kisiler dönüp duruyo.. Yarinki sonuclari korkuyla bekliyorum ne yalan soyliym
Geldim bebeyim geldim.. yazinca yaziyom da isim olunca hucrelere daliyom daha da totomun ustune oturmaya firsatim olmuyoaynı kişiler mi, ben yazıom sanki sadeceşimdi de sana yazcaktım tam.
Takimin yeni çenesi düşüğü sen oldun dimi0zlem canım sende ne var ne yok? harikasın valla, kaçamaksız devam ediyosun maşallah sana menülerini takip ediiyom çaktırmasam da
Ya bende yazıyorum ama kimse yazmayınca devam etmiyorum :)aynı kişiler mi, ben yazıom sanki sadeceşimdi de sana yazcaktım tam.
Geldim bebeyim geldim.. yazinca yaziyom da isim olunca hucrelere daliyom daha da totomun ustune oturmaya firsatim olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?