- 23 Ağustos 2012
- 14.586
- 38.540
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.521
Takimin yeni çenesi düşüğü sen oldun dimi
Ya bende yazıyorum ama kimse yazmayınca devam etmiyorum :)
Yani benim iyi gidiyo ama dedigin gibi takimin kalani fenalarda.. Benim de yogun oldugum zamanlar vardi sporsuz kaldığım icin sabit de geldim ama boyle ugramamazlik pek yaptigimi hatırlamıyorum..acikcasi herkese karsi negatif yansiyo boyle durumlar hem birbirimizin destekciyiz hem de birlikte bi bütünüz. Regli halimle tepiniyom ben 1haftadir.valla aynı fikirdeyim özgem, kurtarırsan sen kurtarırsın ama sarı kart yolu görünüyo sankibırak ilk üçü sanki yine sonuncu olcak gibiyiz
Canim denk gelemedik biz bi turlu.. hosgeldin insallah diskalifiye isini cozebiliriz. Kaptan yardimcilarindan biriyim ben de.. Hedeflere kosaa kosaa gidelim insallahYa bende yazıyorum ama kimse yazmayınca devam etmiyorum :)
Evet canim.. bi ara rest cekmistim laba dersleri bitireyim diye birikti deneyler simdi. Yurtdisi isini de bekliyoz malum ohal herseyin ilani yuzyil suruyo. Yokmus gibi sildim onu kafamdan :))severim senin hücrelerini :) kanserle ilgili mi çalışıyodun sen? bi de yurtdışı işin ne zaman belli olcak??
Yok gitme biz seni her turlu seviyoruz sensiz naparizistemiosanız yazmayım, küser giderim bak
benim gibi yap şekerim, bak bi şekilde cevap geliyo
Bende regl ama -1 olacam bu hafta bugünde 10.000 adımı atacamYani benim iyi gidiyo ama dedigin gibi takimin kalani fenalarda.. Benim de yogun oldugum zamanlar vardi sporsuz kaldığım icin sabit de geldim ama boyle ugramamazlik pek yaptigimi hatırlamıyorum..acikcasi herkese karsi negatif yansiyo boyle durumlar hem birbirimizin destekciyiz hem de birlikte bi bütünüz. Regli halimle tepiniyom ben 1haftadir.
Herkes kendini toparlarsa guzel olacak yani yoksa sonumuz fena :/
Yani benim iyi gidiyo ama dedigin gibi takimin kalani fenalarda.. Benim de yogun oldugum zamanlar vardi sporsuz kaldığım icin sabit de geldim ama boyle ugramamazlik pek yaptigimi hatırlamıyorum..acikcasi herkese karsi negatif yansiyo boyle durumlar hem birbirimizin destekciyiz hem de birlikte bi bütünüz. Regli halimle tepiniyom ben 1haftadir.
Herkes kendini toparlarsa guzel olacak yani yoksa sonumuz fena :/
Evet canim.. bi ara rest cekmistim laba dersleri bitireyim diye birikti deneyler simdi. Yurtdisi isini de bekliyoz malum ohal herseyin ilani yuzyil suruyo. Yokmus gibi sildim onu kafamdan :))
Yok gitme biz seni her turlu seviyoruz sensiz napariz
Bende regl ama -1 olacam bu hafta bugünde 10.000 adımı atacam
Merhaba arkadaşlar, ben geldim ve pazartesi sabah itibariyle okulların açılmasıyla beraber aktif olarak dizinlerim.öncelikle bazı sorularım var yanıtlayabilirseniz memnun olurum
1. AppStore dan kadınlar kulübü uygulaması var mı?ıphone telefondan Google'dan mı bakıyorsunuz topiğe ya da daha kolay bi yolu var mı?
2.bu grup kaç kişi ve atıyorum 10 kişi isek özetle bir kişi bu kişileri isimleri kiloları ile kısaca tanıtabilir mi
3.grupta herkes diyet yöntemini kendi mi belirliyor belli bi liste vs var mı
4.benim bilmediğim dikkat etmem gereken grup kuralı var mı
5.sizin benden öğrenmek istedikleriniz neler
5 li kilolara düşeceğim biliyorum Ve hepinize ve kendime çok güveniyorum destekle bu işin üstesinden geleceğiz kızlarrr
Hoşgeldin canım sorularınıMerhaba arkadaşlar, ben geldim ve pazartesi sabah itibariyle okulların açılmasıyla beraber aktif olarak dizinlerim.öncelikle bazı sorularım var yanıtlayabilirseniz memnun olurum
1. AppStore dan kadınlar kulübü uygulaması var mı?ıphone telefondan Google'dan mı bakıyorsunuz topiğe ya da daha kolay bi yolu var mı?
2.bu grup kaç kişi ve atıyorum 10 kişi isek özetle bir kişi bu kişileri isimleri kiloları ile kısaca tanıtabilir mi
3.grupta herkes diyet yöntemini kendi mi belirliyor belli bi liste vs var mı
4.benim bilmediğim dikkat etmem gereken grup kuralı var mı
5.sizin benden öğrenmek istedikleriniz neler
5 li kilolara düşeceğim biliyorum Ve hepinize ve kendime çok güveniyorum destekle bu işin üstesinden geleceğiz kızlarrr
2 gündür yağıyordu. Biz kayınvalideyle çıkıp bütün caddeyi dolaşıyorduk. Malum pek kar görmüyorlar. :))))ebrusonmez ebruşum bi denk gelemedik yaaa, bende kar yürüyüşü yapmak istiyom sabah hakkari kar yağışlı -2 dedi sen aklıma geldin
Bencede helal olsun takımı boş bırakmıyor..Veeewendy yine yoklama alıyordu
Takılıyorum bu arada iyi yapıyosunKaçakları çagırmak lazım arada :)
Ohh ohh kuğu gibi süzülürsün artık düğünlerdeNet resmi canım yazın düğünden aktarım 2 düğün var
Yine mi yaaKvler bizde burda 4 çocuğu var ama bizden cikmiyo
Bence doğru soru böyle olmalıydı.ne yani yaza kadar beklicez mi
Hayırlısı olsunEvet canim.. bi ara rest cekmistim laba dersleri bitireyim diye birikti deneyler simdi. Yurtdisi isini de bekliyoz malum ohal herseyin ilani yuzyil suruyo. Yokmus gibi sildim onu kafamdan :))
2 gündür yağıyordu. Biz kayınvalideyle çıkıp bütün caddeyi dolaşıyorduk. Malum pek kar görmüyorlar. :))))
Ama çok yorucu oluyor kar yürüyüşü
Bence doğru soru böyle olmalıydı.
"Ne yani sen yaza kadar kilo almayacak mısın??? "
Daha alışamadım tanımıyorum ya tanıyınca yaparım tabiki ☺istemiosanız yazmayım, küser giderim bak
benim gibi yap şekerim, bak bi şekilde cevap geliyo
Kaç kiloydun canım??Daha alışamadım tanımıyorum ya tanıyınca yaparım tabiki ☺
Demi ama biz 1 haftada kilo alıyoruz hatun yaza kadar fit kalmayı planlıyor.evet aynen, güzel işte daha çok kalori, iyice sıkılaştınn :)
kesinlikle haklısınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?