- 3 Mart 2015
- 254
- 326
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.541
Hoşbuldum İnşallah çözülür ve kilolar hemen giderCanim denk gelemedik biz bi turlu.. hosgeldin insallah diskalifiye isini cozebiliriz. Kaptan yardimcilarindan biriyim ben de.. Hedeflere kosaa kosaa gidelim insallah
Merhaba hoşgeldin canım bende yeni kayıldım grubaMerhaba arkadaşlar, ben geldim ve pazartesi sabah itibariyle okulların açılmasıyla beraber aktif olarak dizinlerim.öncelikle bazı sorularım var yanıtlayabilirseniz memnun olurum
1. AppStore dan kadınlar kulübü uygulaması var mı?ıphone telefondan Google'dan mı bakıyorsunuz topiğe ya da daha kolay bi yolu var mı?
2.bu grup kaç kişi ve atıyorum 10 kişi isek özetle bir kişi bu kişileri isimleri kiloları ile kısaca tanıtabilir mi
3.grupta herkes diyet yöntemini kendi mi belirliyor belli bi liste vs var mı
4.benim bilmediğim dikkat etmem gereken grup kuralı var mı
5.sizin benden öğrenmek istedikleriniz neler
5 li kilolara düşeceğim biliyorum Ve hepinize ve kendime çok güveniyorum destekle bu işin üstesinden geleceğiz kızlarrr
73 kiloyum 2 yıl önce 68 kilodan 2 Ayda 56 kiloya falan gelmiştim sonra düğünüme kadar kilo aldım sonra önünü alamadım hipotiroid ve hipoglisemi hastası oldumKaç kiloydun canım??
Umarım biran önce iyileşirsin. Kilo vermek ikisi içinde iyi olacak.73 kiloyum 2 yıl önce 68 kilodan 2 Ayda 56 kiloya falan gelmiştim sonra düğünüme kadar kilo aldım sonra önünü alamadım hipotiroid ve hipoglisemi hastası oldum
merhaba bende hipotriodim ve su anda beslendigim gibi onceden beslenseydim idal kiloma ulasmisdim ama veremiyorum inatla diyet yapiyorum spor yapiyorum hersabah bugun gidecek diye umit ediyorum ama gitmiyor kilolar yapisdi kaldi.. 2 aydir ugrasiyorum.. ben 75 ml hap kullaniyorum.. siz de hap kullaniyormusnuz? ben yetkililerden rica ediyorum bir topik acilsin bize bizim gibi kilo vereyemeyenlere. belki birbimize yardimci oluruz73 kiloyum 2 yıl önce 68 kilodan 2 Ayda 56 kiloya falan gelmiştim sonra düğünüme kadar kilo aldım sonra önünü alamadım hipotiroid ve hipoglisemi hastası oldum
Hosgeldin canim kizlar yazmis zaten. Ben de kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y.lisans ogrencisiyim. Profilimde yaziyo zaten benim bilgilerim ordan takip edersin.Merhaba arkadaşlar, ben geldim ve pazartesi sabah itibariyle okulların açılmasıyla beraber aktif olarak dizinlerim.öncelikle bazı sorularım var yanıtlayabilirseniz memnun olurum
1. AppStore dan kadınlar kulübü uygulaması var mı?ıphone telefondan Google'dan mı bakıyorsunuz topiğe ya da daha kolay bi yolu var mı?
2.bu grup kaç kişi ve atıyorum 10 kişi isek özetle bir kişi bu kişileri isimleri kiloları ile kısaca tanıtabilir mi
3.grupta herkes diyet yöntemini kendi mi belirliyor belli bi liste vs var mı
4.benim bilmediğim dikkat etmem gereken grup kuralı var mı
5.sizin benden öğrenmek istedikleriniz neler
5 li kilolara düşeceğim biliyorum Ve hepinize ve kendime çok güveniyorum destekle bu işin üstesinden geleceğiz kızlarrr
E kiz ne kaldi ne koydun icine. Sen yanlışlıkla omlet yapmis olmayasin EbrusumŞekersiz unsuz yağsız kek yaptım.Şuan yiyorum. Güzel olmuş ya
Gerçi şimdi beni sopayla kovalayacaklar tartı öncesi yapılır mı bu diye
Canim kilosu idale yaklastikca bu sorunlardan toptan kurtulan cok duydum ben.. zaten ikisi de birbirini etkileyen faktorler. Vucut sinira yaklastikca tiroid sapitiyo o sapittikca vucud daha fazla isyan ediyo birbirini tetikliyolar sürekli..73 kiloyum 2 yıl önce 68 kilodan 2 Ayda 56 kiloya falan gelmiştim sonra düğünüme kadar kilo aldım sonra önünü alamadım hipotiroid ve hipoglisemi hastası oldum
Canım çok şükür dişimiz patladı,Gokce29 kuzucum senin kız nasıl oldu? bu arada sen işe ne zaman dönmeyi planlıosun? ücretsiz izindeydin dimi??
Dun +1 di canım ama inş yarına sabıt olmayı basarırımmmservey serveyim dünkü menüye yorumlar yazılmış, ben bişi demiyom ondan ama +2'ken böle olmamalı kuzum yaa, alıştırıyon mu bizi yarına yoksa süpriz mi gelcek??
Menu yazmıyım dıyorum yok dıyorsunuz ben sadece aksamları yemeyerek kılo verıyorum şimdi emzırme kaynaklı gunduz de dıkkat edersem anında bırakıyorum evet dunku menu hos degıldı o bır gercek. Gunduz mısafirim geldı kısır yaptım az bısey yedım mecburen aksama mantı vardı onu yemedım gunduzden olan ıspanaklı boregı yedım sabah zaten normalde 6 dan snr da bısey yemedımmmservey serveyim dünkü menüye yorumlar yazılmış, ben bişi demiyom ondan ama +2'ken böle olmamalı kuzum yaa, alıştırıyon mu bizi yarına yoksa süpriz mi gelcek??
Seker gıbı kaptanı dellendırdınız yaa hıc bısey demıyorum sızeeekızlar bir özeleştiri şimdi benden
ben başta kendi hatamı söyleyeyim bu hafta eksi gelemezsem çok düzensiz beslendim 1 hafta tatile gidince dönüşte toparlayamadım evi toparla çamaşır vs derken bu hafta pek gitmedi ama anlamadığım salı gün bu sabahkinden daha düşük kilodaydım inşallah ödemdir bu akşam gider diye umud ediyorum bakalım yarın ne olacak gecen hafta sonuncu olarak çok kötü bir sonuç aldık bu hafta T TopaLsoLucaNn vecandy_candy hiç uğramadı hadi tosonun durumu malum hastalıklar üstüste ama seval sana karşı hiç insiyatifim kalmadı eğer bu hafta eksi gelmezsen senin için iyi olmayacak çünkü daha önce de dedim memleket dönüşü listeye gir diye eğerki o hafta güzel kg vememiş olsaydın zaten almayacaktım listeye ama şevkin kırılmasın diye aldım sen bu hafta uğrayacağını söyledin ama ptesi bir mesaj attın o kadar devamı gelmedi ya da ben mi kaçırdım matilda34 canım sende pek uğrammıyorsun bitmedi mi tatil dönüşü işlerin
bu hafta lütfen ben dereceye girmeyi falan bıraktım gene nota falan almayalım arkadaşlar lütfen biraz asılın
Evet bugun sadece ince ama genişce bi dilim yedim.E kiz ne kaldi ne koydun icine. Sen yanlışlıkla omlet yapmis olmayasin Ebrusumafiyet olsun da abartma yine de bebeyim yarin yersin bi dilim daha
Emziriyorsun sonuçta kuzum tadına bakmamak da olmaz kiBırınız de bır catal al demıyor heeeeee
Demi ama biz 1 haftada kilo alıyoruz hatun yaza kadar fit kalmayı planlıyor.
Şekersiz unsuz yağsız kek yaptım.Şuan yiyorum. Güzel olmuş ya
Gerçi şimdi beni sopayla kovalayacaklar tartı öncesi yapılır mı bu diye
merhaba bende hipotriodim ve su anda beslendigim gibi onceden beslenseydim idal kiloma ulasmisdim ama veremiyorum inatla diyet yapiyorum spor yapiyorum hersabah bugun gidecek diye umit ediyorum ama gitmiyor kilolar yapisdi kaldi.. 2 aydir ugrasiyorum.. ben 75 ml hap kullaniyorum.. siz de hap kullaniyormusnuz? ben yetkililerden rica ediyorum bir topik acilsin bize bizim gibi kilo vereyemeyenlere. belki birbimize yardimci oluruz
E kiz ne kaldi ne koydun icine. Sen yanlışlıkla omlet yapmis olmayasin Ebrusumafiyet olsun da abartma yine de bebeyim yarin yersin bi dilim daha
Canım çok şükür dişimiz patladı,
Mini minnak bi dişimiz oldu
İki gündür de daha iyi çok şükür
Evet Can'ım ücretsizdeyim Aralık'a kadar
Sonrasına da bakacağız
wendy tatlım iyi ki varsın yaa hareket getiriyorsun
Menu yazmıyım dıyorum yok dıyorsunuz ben sadece aksamları yemeyerek kılo verıyorum şimdi emzırme kaynaklı gunduz de dıkkat edersem anında bırakıyorum evet dunku menu hos degıldı o bır gercek. Gunduz mısafirim geldı kısır yaptım az bısey yedım mecburen aksama mantı vardı onu yemedım gunduzden olan ıspanaklı boregı yedım sabah zaten normalde 6 dan snr da bısey yemedımmm
Oğluma sozum vardı şuan wafull cudayız ve yarından dolayı kendıme soylemedımmmm
Kokuyu duyan baska bırı olsa ...........
Bırınız de bır catal al demıyor heeeeee
Seker gıbı kaptanı dellendırdınız yaa hıc bısey demıyorum sızeeevwlla ben menu bıldırıyorum kotu olsa bıle
Ayrıca aksamları ugruyorum
Bu ev rıo karnavalı gıbı olsa daa
Emziriyorsun sonuçta kuzum tadına bakmamak da olmaz ki
Göğsün şişer falan diyorlar.Bence tatmalısın. Akşam için kısarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?