- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.561
Çok çok haklısın gerçekten.Ben kendi adıma daha dikkatli olacağıma söz veriyorum.Kızlar kaptanımız gayet güzel yazmıs, takımın genelinde bir rehavet var maalesef. Cogu aksam menüler yazılmıyor, takıma ugranmıyor. Eminim ki gecerli sebepleriniz vardır ama bu durum takımın cogunlugunda olunca maalesef herkes salıyor. Bizim burda menü yazın diye üstelememizin sebebi, menü yazılmadıgında gercekten o hafta kötü sonuclar alınıyor, cogu kişi artı geliyor. Menü yazıp yorumlanınca, eger o günkü menüde kaçamaklar varsa insan kendini frenlemek durumunda kalıyor. Yoksa keyfimize menü yazın demiyoruz yani. Menü yazmak istemeyen yazmasın ama o zaman cuma günü eksi geleceginizin garantisini vermeniz lazım. Hem menü yazmayıp hem cuma günü kilo almıs sekilde gelince bizim de bir sekilde buna müdahale etmemiz gerekiyor. Sonucta bu yarısmanın kurallarını hepiniz kabul ederek başladınız ve kurallardan biri menü yazmak, biri de her gün en az 5 mesaj ile takımda paylaşımda bulunmak. Biz yine de anlayıs gösteriyoruz, gelemeyenleri idare etmeye calısıyoruz ama gercekten bazen bu anlayıs da suistimal oluyor gibi. Normalde bu kurallara uymayanları diskalifiye etme hakkı var kaptanın..
Benim de bu haftadan ümidim pek yok ama lütfen artık daha cok özen gösterelim...
Ama doğru değil mi kuzumdeme öle deme
Aynen kuzum. Ufaktan bilgitoplamaya başladım.
aferin ebruş, eğitimi aldın sende, hayırlısıyla hazırlıyoruz seni de :)
Yok yok haklısın kalori bombası...anaaamebrusonmez ebruşum bu nee un/yağ/şeker yok ama kalori bombası sanki bana mı öle geldi?
fındık 1,5 bardak, ceviz 1 bardak, 2 yk pekmez, 8-10 hurma, 1 avuç üzüm
bana mı öle geldi diye bi daha yazıom. kaç dilim çıktı peki?
Su an icin cagırmasak da olabilir canım, liste 10 kişi, yeni katılanlar da var. Eger izne ayrılan falan olursa o zaman düsünebilirizmorordek ördekim takıma şimdilik birilerini davet etmeye gerek yok dimi??
Su an icin cagırmasak da olabilir canım, liste 10 kişi, yeni katılanlar da var. Eger izne ayrılan falan olursa o zaman düsünebiliriz
Ah keşke almak çok kolay ama vermek çok zorUmarım biran önce iyileşirsin. Kilo vermek ikisi içinde iyi olacak.
Keşke hiç kilo almasak değil mi
Ne zamandır kullanıyorsun canım ilaç birde haşimato tiroidimi normal mi bende kullanıyorum ilaç haftaiçi 50 haftasonu 75 olarakmerhaba bende hipotriodim ve su anda beslendigim gibi onceden beslenseydim idal kiloma ulasmisdim ama veremiyorum inatla diyet yapiyorum spor yapiyorum hersabah bugun gidecek diye umit ediyorum ama gitmiyor kilolar yapisdi kaldi.. 2 aydir ugrasiyorum.. ben 75 ml hap kullaniyorum.. siz de hap kullaniyormusnuz? ben yetkililerden rica ediyorum bir topik acilsin bize bizim gibi kilo vereyemeyenlere. belki birbimize yardimci oluruz
Umarım geçer gerçi benim tiroidim haşimato yani ne yapsam geçmez bununla yaşamayı öğreniyorum ama kilolu yaşamayı öğrenmicem ve gidecek hepsi İnşallahHosgeldin canim kizlar yazmis zaten. Ben de kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y.lisans ogrencisiyim. Profilimde yaziyo zaten benim bilgilerim ordan takip edersin.
Suyunu sporunu ihmal etmeyince gidiyo valla. Hep birlikte hallederiz en kisa zamanda insallah
E kiz ne kaldi ne koydun icine. Sen yanlışlıkla omlet yapmis olmayasin Ebrusumafiyet olsun da abartma yine de bebeyim yarin yersin bi dilim daha
Canim kilosu idale yaklastikca bu sorunlardan toptan kurtulan cok duydum ben.. zaten ikisi de birbirini etkileyen faktorler. Vucut sinira yaklastikca tiroid sapitiyo o sapittikca vucud daha fazla isyan ediyo birbirini tetikliyolar sürekli..
Spor yapinca salgilanan hormonlar cok yardimci oluyo ama bu dengelenme icin emin ol
Allah dermansiz dert vermesin kimseye
Emziritormuşsun sanırım canım ama hiç bişey olmaz yeme ben öyle bişey olunca kendime tadını biliyorum yememe gerek yok diyorumBırınız de bır catal al demıyor heeeeee
Valla bencede kalorili baya ama az miktarda ye yiyeceksenanaaamebrusonmez ebruşum bu nee un/yağ/şeker yok ama kalori bombası sanki bana mı öle geldi?
fındık 1,5 bardak, ceviz 1 bardak, 2 yk pekmez, 8-10 hurma, 1 avuç üzüm
bana mı öle geldi diye bi daha yazıom. kaç dilim çıktı peki?
Bende var Haşimoto tiroidi :)Ne zamandır kullanıyorsun canım ilaç birde haşimato tiroidimi normal mi bende kullanıyorum ilaç haftaiçi 50 haftasonu 75 olarak
Haftasonu haftaiçi neden farkediyorki merak ettimNe zamandır kullanıyorsun canım ilaç birde haşimato tiroidimi normal mi bende kullanıyorum ilaç haftaiçi 50 haftasonu 75 olarak
1 dilim yedim canım.Günde 1 dilimle kuruyemiş ve tatlı ihtiyacımı karşılarım. Uzun bi sürede yapmam mezun olana kadarValla bencede kalorili baya ama az miktarda ye yiyeceksen
Slm cnm işler bitmedi uğraşıyorum oğlan da ev de ya ilgi istiyo zor ilerliyorum yani :)matilda34 kuzum temizlik çamaşır bitmedi mi hala?? Dinlen bugün ki yarın artı gelme :)
Tebrikler canım :)Sevgili takım kaptanlarım.toplight morordek medusa38 inatettimolacak ve sevgili rakibem wendy 52 dk hafif tempolu kar yürüyüşü yaptım. Arz ediyorum.
Ebruşum doktorlar öyle ayarlıyor dozu :) Hafta ici/hafta sonu farkından öte haftada kaç gün kaç mg alacagın önemli. Kişiden kişiye cok fark ediyor, mesela 1 gün yüksek 1 gün düsük alan da oluyor.Haftasonu haftaiçi neden farkediyorki merak ettim
ilginçmiş ama :))Ebruşum doktorlar öyle ayarlıyor dozu :) Hafta ici/hafta sonu farkından öte haftada kaç gün kaç mg alacagın önemli. Kişiden kişiye cok fark ediyor, mesela 1 gün yüksek 1 gün düsük alan da oluyor.
Kolay gelsin.Arada uğra ama grup çok sessiz kaldı.Slm cnm işler bitmedi uğraşıyorum oğlan da ev de ya ilgi istiyo zor ilerliyorum yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?