Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok haklısın gerçekten.Ben kendi adıma daha dikkatli olacağıma söz veriyorum.

Yok yok haklısın kalori bombası...
Sadece sağlıklı olması güzel yoksa normal bi dilim kekle de aynı kaloriyi alırız bence.Ben büyük borcamda yaptım. 15 dilim çıktı

Ausencia editörümüze ilet istersen ablacım, belki yardımcı olur.

Selamlaaar .

roslee bana özelden daha detaylı bir mesaj yazarsa ... belirli bir rahatsızlığa bağlı hipotriod..insülin direnci..hipoglisemi... gibi ... kilo verme direnci gösteren üyelerimiz için bir başlık açarız .

Umarım biran önce iyileşirsin. Kilo vermek ikisi içinde iyi olacak.
Keşke hiç kilo almasak değil mi
Ah keşke almak çok kolay ama vermek çok zor

Ne zamandır kullanıyorsun canım ilaç birde haşimato tiroidimi normal mi bende kullanıyorum ilaç haftaiçi 50 haftasonu 75 olarak

Umarım geçer gerçi benim tiroidim haşimato yani ne yapsam geçmez bununla yaşamayı öğreniyorum ama kilolu yaşamayı öğrenmicem ve gidecek hepsi İnşallah

Bırınız de bır catal al demıyor heeeeee
Emziritormuşsun sanırım canım ama hiç bişey olmaz yeme ben öyle bişey olunca kendime tadını biliyorum yememe gerek yok diyorum

Valla bencede kalorili baya ama az miktarda ye yiyeceksen

Sevgili takım kaptanlarım. toplight morordek medusa38 inatettimolacak ve sevgili rakibem wendy 52 dk hafif tempolu kar yürüyüşü yaptım. Arz ediyorum.
Tebrikler canım :)
Haftasonu haftaiçi neden farkediyorki merak ettim
Ebruşum doktorlar öyle ayarlıyor dozu :) Hafta ici/hafta sonu farkından öte haftada kaç gün kaç mg alacagın önemli. Kişiden kişiye cok fark ediyor, mesela 1 gün yüksek 1 gün düsük alan da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…