Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim emzirmiyosan yesilcay da ekle menulerine odem atarsin..
Yeni gelenlere alisamadim hala kimin kucuk bebegi var kimin yok hatirlayamiyorum kusura bakma
Doğru hatırladın canım
Aslında akşamları içiyorum 1kupa
Yazmıyordum,
Sağol canım

Maşallah
Allah muhabbetinizi arttırsın
Sağol tatlım.
Yok yoookk bu poncik bunyeme 2ordek fazla.. Ben de seni sectim pikachuu
Obur ordeki sise takip ceviricem
Enişteye Allah yardım etsin
Sabah corekotu yagı su,
1,5 yumurta,peynır,3 cevız,1 parca helva,1cb sut
Ara humana tea,sade tkahvesi
Öğlen 1 catal waffle
Ara 10 badem
Aksam 1buyuk kase yoğurt,4 köfte
Sade tkahvesı,1 hurma
Mistik cay
2lt su
Rezene

Afiyet olsun menüler şahane

Wc sorununun sebebi az yemekde olabilir.Umarım diyetisyen listesi daha iyi gelir.

Çok güzel canım.Afiyet olsun. Öğle biraz yoğun olmuş sanki. Birde yumurtayı süttede yapabilirsin. @medusa38 nın tavsiyesi fena da olmuyor.

Son düzenleme:
Kız keske listeye gireydin listedekilerden iyi veriyosun :)
Yok yoookk bu poncik bunyeme 2ordek fazla.. Ben de seni sectim pikachuu
Obur ordeki sise takip ceviricem
Ayy canımsın
Peki hamilelikte nasıl oldu bir sıkıntı yaşadın mı ?
Yok canım bi sorun olmadı. Benim zaten gebelik düşündüğüm zamanlardaki tetkiklerde Hasimoto teshisi kondu. Normalde ilaca baslamaya gerek yok ama madem gebelik dusunuyorsun başlayalım dedi doktor. 25 mg ile başladım hamile kalınca da her ay tsh duzeyime gore doz ayarlaniyor. Uzun suredir aynı. Zaten bu hastalığın gebelige bir zarari yok, tsh'in kontrol altında olması gerekiyor sadece

***5. Takım 503. Etap***

toplight (71,2///%) gecen hafta bildirimde bulunmadıgından yüzdesi 2'ye bölündü
medusa38 (53.8/)
servey (76,2/)
matilda34 (67.2///%)
ebrusonmez (56.3/)
TopaLsoLucaNn (80.3///%) gecen hafta bildirimde bulunmadıgından yüzdesi 2'ye bölündü
candy_candy (114,9///%)
gulsayszey (98,6/)
0zlem (78,1/)
inatettimolacak (68,1/)

5. Takım Ortalama: %

kirmizikalem (73/) yeni üye başlangıç tarihi: 30.01.2017, başlangıç kilosu: 77 hedef kilosu: 55
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (68/)
morordek (69,2/)

Listeyi paylastım kızlar, herkese iyi geceler, yarın sabaha bol eksiler

Keşke girseydim ama işte menü paylaşmıyordum girmeye fırsatım olmuyor kalabalık sürekli bende bir sinir stres halindeyim eşim hasta kan kusturuyor sağolsun kimse hasta olmuyor sanki

kız böyle kv varda sen niye kadını yslnız gönderiyom yürüyüşe
maşallah tatlım sen listeye girmeden mezun olcan
Ay inşallah inanamıyorum hala son beş dedim ama içimden bir ses 4 ki rakamları gör diye dürtüyor ama çok mu zayıf olurum bilemiyorum 53 de bir bakıp 50 ye doğru devam edicem listeye girseydim keşke dedim liste paylaşabilseydim bugün girseydim keşke olurmuydu ki

Canım istersen girebilirsin listeye ama cuma gunleri mutlaka kilo bildirmelisin. Ve cidden bundan sonra da eksi gelmeye devam edebilecek misin malum bazen hic giremiyorsun? Ona göre düşün canım yoksa tabi ki alırız listeye ama takımın ortalamasını da düşünmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…