- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.621
Doğru hatırladın canımCanim emzirmiyosan yesilcay da ekle menulerine odem atarsin..
Yeni gelenlere alisamadim hala kimin kucuk bebegi var kimin yok hatirlayamiyorum kusura bakma
Daha önce söylemişti canımOlur canım istedigin zaman yarışırız..
Peki 13 Şubat'ın bir onemi mi var?
Sağol tatlım.Maşallah
Allah muhabbetinizi arttırsın
Enişteye Allah yardım etsinYok yoookk bu poncik bunyeme 2ordek fazla.. Ben de seni sectim pikachuu
Obur ordeki sise takip ceviricem
Sabah corekotu yagı su,
1,5 yumurta,peynır,3 cevız,1 parca helva,1cb sut
Ara humana tea,sade tkahvesi
Öğlen 1 catal waffle
Ara 10 badem
Aksam 1buyuk kase yoğurt,4 köfte
Sade tkahvesı,1 hurma
Mistik cay
2lt su
Rezene
Afiyet olsun menüler şahaneBugunu erken kapatinca yazayim menuyu de
Uyaninca Corekotuyagi sirkeli su
Kahvalti
2yumurta otlu omlet
Biraz peynir marul salatalik cay
Ogle
Biraz salata
Ara
1sade kahve
Biraz fındık 2kuru kayisi
Aksam
Biraz ispanak yemeği biraz yogurt
Su 3 tamamlanir yatana kadar
Birazdan da yesilcayimi icicem
Spor bugun yok yarina ödem olmasin
@toplightmorordek
Wc sorununun sebebi az yemekde olabilir.Umarım diyetisyen listesi daha iyi gelir.ebrusonmez Aslında ara ara olurdu ama diyet moduna tam girdikten sonra surekli oldu ozellikte takıma girdigimden beri 1 ay olacak yani.Yok cnm cok kırmızı et tuketmiyorum.
Cok mu az yiyorum acaba?
Çogu zaman aksam uzeri 5-5:30da son buluyor yemem ve gece 12de falan uyuyorum.
Yarından itibaren diyetisyenin verdigi listeyi uygulamaya calıscam. 6 ögün.. 3 ana 3 ara.. ana ogunlerin her birinde ikişer dilim tb ekmegi var..
Daha once uygulamistim hem ayda 5 kilo vermistim..
---
Bu arada uygulama cıkıs yapmazsam her girdigimde sifre istemiyor.1 aydır hep acık bende..
Havalar soğuk ya üşeniyorum kaptanım.kız böyle kv varda sen niye kadını yslnız gönderiyom yürüyüşe
Çok güzel canım.Afiyet olsun. Öğle biraz yoğun olmuş sanki. Birde yumurtayı süttede yapabilirsin. @medusa38 nın tavsiyesi fena da olmuyor.İyi akşamlar...
Sabah
2yumurta tereyağında
2kk peynir
8badem, 4zeytin
Yeşillik
Öğle
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
2küçük kuru dolma (patlıcan,biber)
Salata
Akşam
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
Spor 35 dk Leslie
Su 3 lt
Spor diyorsunÖzlemcım 13 subat ıle baslayan hafta yarısalım senle
Daha önce söylemişti canım
O gün spora başlıyor
insallahWc sorununun sebebi az yemekde olabilir.Umarım diyetisyen listesi daha iyi gelir.
Ben bugün açının nasıl WC te çıkardığını test ettimSpora basliyacagını biliyordum da ogun oldugunu bilmiyordum..
Spor guzel ya spor yapinca daha enerjik daha mutlu hissediyorum kendimi..
Hadi kızlar bu hafta hergün spor yapalım..
insallah
Kız keske listeye gireydin listedekilerden iyi veriyosun :)Can'ım valla keşke alabilsem yarın yazacaktım aslında regl dönemim bitti sabah tartıldım eşim çok zayıfladın deyince 58.4 kiloyum ve çok mutluyum:)) senin de olucak vazgeçme sakın daha yolum uzun tabi kızım hala aynı süt ve mama konusunda içmiyor zayıfladı elim kolum bağlandı ne yapacağımı şaşırdım valla spor falan yalan oldu yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum zaten hiç oturduğum da yok galiba ondan veriyorum :)
Ayy canımsınYok yoookk bu poncik bunyeme 2ordek fazla.. Ben de seni sectim pikachuu
Obur ordeki sise takip ceviricem
Yok canım bi sorun olmadı. Benim zaten gebelik düşündüğüm zamanlardaki tetkiklerde Hasimoto teshisi kondu. Normalde ilaca baslamaya gerek yok ama madem gebelik dusunuyorsun başlayalım dedi doktor. 25 mg ile başladım hamile kalınca da her ay tsh duzeyime gore doz ayarlaniyor. Uzun suredir aynı. Zaten bu hastalığın gebelige bir zarari yok, tsh'in kontrol altında olması gerekiyor sadecePeki hamilelikte nasıl oldu bir sıkıntı yaşadın mı ?
Sağol Can'ımÇok iyi vermişsin tatlım.
Çok sağol Can'ım bir iyileşse de bende kurtulsam sinir küpü ofHadi bakalım devamını da bekliyoruz..
Eşin içinde çok geçmiş olsun.
Keşke girseydim ama işte menü paylaşmıyordum girmeye fırsatım olmuyor kalabalık sürekli bende bir sinir stres halindeyim eşim hasta kan kusturuyor sağolsun kimse hasta olmuyor sankiKız keske listeye gireydin listedekilerden iyi veriyosun :)
Ayy canımsın
Yok canım bi sorun olmadı. Benim zaten gebelik düşündüğüm zamanlardaki tetkiklerde Hasimoto teshisi kondu. Normalde ilaca baslamaya gerek yok ama madem gebelik dusunuyorsun başlayalım dedi doktor. 25 mg ile başladım hamile kalınca da her ay tsh duzeyime gore doz ayarlaniyor. Uzun suredir aynı. Zaten bu hastalığın gebelige bir zarari yok, tsh'in kontrol altında olması gerekiyor sadece
Ay inşallah inanamıyorum hala son beş dedim ama içimden bir ses 4 ki rakamları gör diye dürtüyor ama çok mu zayıf olurum bilemiyorum 53 de bir bakıp 50 ye doğru devam edicem listeye girseydim keşke dedim liste paylaşabilseydim bugün girseydim keşke olurmuydu kikız böyle kv varda sen niye kadını yslnız gönderiyom yürüyüşe
maşallah tatlım sen listeye girmeden mezun olcan
Canım istersen girebilirsin listeye ama cuma gunleri mutlaka kilo bildirmelisin. Ve cidden bundan sonra da eksi gelmeye devam edebilecek misin malum bazen hic giremiyorsun? Ona göre düşün canım yoksa tabi ki alırız listeye ama takımın ortalamasını da düşünmek zorundayızAy inşallah inanamıyorum hala son beş dedim ama içimden bir ses 4 ki rakamları gör diye dürtüyor ama çok mu zayıf olurum bilemiyorum 53 de bir bakıp 50 ye doğru devam edicem listeye girseydim keşke dedim liste paylaşabilseydim bugün girseydim keşke olurmuydu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?