Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haaahaaa sıyırdın sonunda

Çok iyi vermişsin tatlım.

Hadi bakalım devamını da bekliyoruz..
Eşin içinde çok geçmiş olsun.

Acaba sürekli mi var yoksa belli dönemlerde mi
Kırmızı etde çok tüketiyorsan ondan da kaynaklanıyor olabilir.Kısa süreli bi çözüm ama form çayı deneye bilirsin.

Sporda menüde çok güzel afiyet olsun.Akşamki ekmek tambuğday değil mi??

ebrusonmez Aslında ara ara olurdu ama diyet moduna tam girdikten sonra surekli oldu ozellikte takıma girdigimden beri 1 ay olacak yani.Yok cnm cok kırmızı et tuketmiyorum.
Cok mu az yiyorum acaba?
Çogu zaman aksam uzeri 5-5:30da son buluyor yemem ve gece 12de falan uyuyorum.
Yarından itibaren diyetisyenin verdigi listeyi uygulamaya calıscam. 6 ögün.. 3 ana 3 ara.. ana ogunlerin her birinde ikişer dilim tb ekmegi var..
Daha once uygulamistim hem ayda 5 kilo vermistim..
---
Bu arada uygulama cıkıs yapmazsam her girdigimde sifre istemiyor.1 aydır hep acık bende..

Son düzenleme:
kız böyle kv varda sen niye kadını yslnız gönderiyom yürüyüşe
maşallah tatlım sen listeye girmeden mezun olcan

Canim emzirmiyosan yesilcay da ekle menulerine odem atarsin..
Yeni gelenlere alisamadim hala kimin kucuk bebegi var kimin yok hatirlayamiyorum kusura bakma

Her ogunde ekmek fazla degil mi yaa
Ben gereksiz kh alımıni sacma buluyorum diyete basladiktan sonra.. ben 9aydir 9kere ekmek yememisimdir. Aramiyorum da artikk eskiden doymam saniyodum. Kabizlik sorunum da cok az oldu yesillik bol bol tuketince cozdum o sorunu da..
Toptan ac kalmak vucudu alarma sokuyo bence. Ben sık sık yiyorum. Dedigin gibi ana-ara ogün atlamamaya calisiyorum.
Hem boylece sonraki ogun de saldirmiyosun yemege hem de vucut surekli yeni gelen seyleri yakmak icin acik halde kaliyo.
Ben de erken kapatiyorum aksam yemegini bana iyi geliyo.bazisina yaramiyo..
Yatmadan 1saat once bikac kaşık yogurt yemeyi deneyebilirsin bi sure canim.. hem kendini kontrol etmis olursun

Denerim canım deneme yanılma yontemiyle anlarim ancak bana iyi geleni zaten..

İyi akşamlar hanımlar, Sabah tartı hepimizi mutlu etsin inşallah, öpücükler size :)
insallah

Özlemcım 13 subat ıle baslayan hafta yarısalım senle

Guzeeeeeeelllll boyle devammmm hıc bozma
Az ilerden sola dondun mu tam karsında servey manyagını gorcenkutlarızzzzz

Bende var Haşimoto tiroidi :)
İlacımın dozu da hafta ici 50, hafta sonu 37.5 :)
Peki hamilelikte nasıl oldu bir sıkıntı yaşadın mı ?

Haftasonu haftaiçi neden farkediyorki merak ettim
Bilmiyorum ki canım h.içi sonu değilde gün olarak fark ediyor benim aslında şuan 3 gün 75 mg cuma c.t pazar

1 dilim yedim canım.Günde 1 dilimle kuruyemiş ve tatlı ihtiyacımı karşılarım. Uzun bi sürede yapmam mezun olana kadar
Mantıklı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…