- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.981
cikolatacigim . iyisin degilmi canisi?
bu ara herseyi aklindan cikarip diyetine odaklansan.. verdigin her yarim kiloda mutlu olsan. sana diger sikintilarini unutturan güzel bir sürec bile olabilir bu sürec. abla ne sacmaliyorsun benim hayatim dagildi deme ne olur.. ben herseyin cok iyi bilincindeyim. sadece aklini baska seylerle mesgul etsen. mesela ben ummadigim bir zamanda bir kilo kaybetsem öyle mutlu oluyorumki dünya yikilsa umrumda olmaz gibi geliyor.
sağol mersam ... yanımda olduğunuz,arkadaşım olduğunz için çok şanslıyımcanım inşallah hakkında hayırlı olur .her şey çok daha iyi olur.hayata sıfır kilometre başlarsın her şerde bir hayır vardır .bende seni çok öpüyorum .
.
çikolatım kolay gelsin diyelim canım hayırlı olsun hakkınızda inşallah..
tombilinin bahanesini farkettin sende :)) market güzeli herhalde arkidiş :)) dediğin gibi pazarda 1 liraya almayanı dövüyorlar 2 liralık alırsan özel müşteri konumuna giriyorsun heheeee...
olmamış tombilim. karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş,karbonhidrat çok olursa kilo vermen yavaşlayabilir.dikkat...
ev tuttum,ön sözleşmeyi yaptım.pazartei günü de asıl sözleşmeyi yapıp haftasonuna taşınırım(bu haftasonu değil,sonraki) durum böyle....bitti !
bahanelere bak bahanelere...
sen bir pazara çık,bir pazar bul bak meyve dolu...hem o kadar pahalı da değil yani...cadı tombiş opuyorumnanaktan
saolasın ablam bu gün sabah yürüyüşten geldim eve çıkamadım eve çıktığımda saat 2 di ve hiç bişey yiyemedim o saate kadar tabi şekerim düştü.hala kendime gelemedim.mutfağın şimdiden hayırlı olsun .benimde bir sürü tadilat var yapılması gereken ama sıra eve gelmiyor.benimde mutfakla salonum bir arasını kapatmayı düşünüyorum ama hala nasıl yapsam karar veremedim.bende tombilimden fikir istiycem bu konuda.
geçmiş olsun canımcım bende nerde bu diyordum...herkese selam
dün çok rahatsızdım ve acilde sonlandı. gelince de uyumuşum hiç bkamadım buralara..
hava burda da berbat bugün de dr işlerim var hepinizi öpüyorum..
ve candy e bir cümle. senin kilonda olsam 2 ayda 20 kiloyu güle oynaya verirdim canım..
tombilicim bul tabi pazar filan neden bakmıyorsun ki hiç dışarı çıkmıyorsun yazık değilmi eşini bırak haftada bir kaç kez birer saat çıksan senin içinde iyi olur bizede haber ver nerde nasıl pazar varmış :))hayırlı uğurlu olsun evin inşallah canım yeni evinde yeni güzel hayatın seni beklesin inşallah
ay canım benim sabah 7 akşam 10 çalışıyorum ne pazarı gördüğüm var ne de bişey ama bakıyım buranın pazarı nerde buluyum hem yürüyüş olur hem de meyve alırım merak etme
lahana çorbası diyeti bak bozmayacaksan bende seninle yapayım ama ben öyle meyveli filan yapamam aklıma estikçe çorba ve salata yerim ben öyle yaparım hadi yarışalım kim daha fazla dayanıcak :))nasıl verirdin bijiouxcum yaa..
bijiouxcum yazmak kolay ama söylemek zorunda kalsam ne komik olurdu kaydirigubbakcemile3
ben bugün lahana çorbası diyetine giriştim.. sebze meyve et süt hepsi var .. çorba da sebze çorbası.. çok da güzel yapmışım süper olmuş.. sabah kalvaltı niyetine yarım kase içtim bi de elma yedim kocaman guclubacismile
ben bugükallistecim izinliyim biliyon.. tartılmadım bu hafta mafoldumben
lahana çorbası diyeti bak bozmayacaksan bende seninle yapayım ama ben öyle meyveli filan yapamam aklıma estikçe çorba ve salata yerim ben öyle yaparım hadi yarışalım kim daha fazla dayanıcak :))
tombilim malesef diğerlerini yükleme siteside burasıda kabul etmiyor
jpeg olarak yollayabilirmisin diğerlerinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?