Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiym reyhan ablacığım,hayat devam ediyor ve hangimize ne kadar ömür biçildiğini bilmiyoruz. kimse için üzülmeye,yıpranmaya gerek yok. Hepimizi yaratan bir Allah..Onun için ağlamayıp,onun yarattığı için ağlayamam... Eşimi seviyorum ama bana uygun değil, ben de ona. Birbirimizin sinirlerini yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramıyoruz.
zaten hataydı bu evlilik. insan düğüne 1 ay kalana kadar sürekli ayrılıp barıştığı insanla evlenir mi... hata tamamen bende.kaçınılmaz bir sondu bizimksi...
kilo konusunda haklısın ablacığım,sanırım bu süreçte beni en mutlu eden şey kg vermem olurdu..uğraşıyorum

canım inşallah hakkında hayırlı olur .her şey çok daha iyi olur.hayata sıfır kilometre başlarsın her şerde bir hayır vardır .bende seni çok öpüyorum .

.
sağol mersam ... yanımda olduğunuz,arkadaşım olduğunz için çok şanslıyım

evet hayırlısı kallisim...

evettt kesinlikle bahane,meyve sevmiyor ya yırtmaya çalışıyor.ama ben şu evi bir taşıyayım,dikilirim onun tepesine zebellah gibi :))

herkese selam
dün çok rahatsızdım ve acilde sonlandı. gelince de uyumuşum hiç bkamadım buralara..
hava burda da berbat bugün de dr işlerim var hepinizi öpüyorum..

ve candy e bir cümle. senin kilonda olsam 2 ayda 20 kiloyu güle oynaya verirdim canım..

hayırlı uğurlu olsun evin inşallah canım yeni evinde yeni güzel hayatın seni beklesin inşallah
ay canım benim sabah 7 akşam 10 çalışıyorum ne pazarı gördüğüm var ne de bişey ama bakıyım buranın pazarı nerde buluyum hem yürüyüş olur hem de meyve alırım merak etme

nasıl verirdin bijiouxcum yaa..

bijiouxcum yazmak kolay ama söylemek zorunda kalsam ne komik olurdu kaydirigubbakcemile3

ben bugün lahana çorbası diyetine giriştim.. sebze meyve et süt hepsi var .. çorba da sebze çorbası.. çok da güzel yapmışım süper olmuş.. sabah kalvaltı niyetine yarım kase içtim bi de elma yedim kocaman guclubacismile

kallistecim izinliyim biliyon.. tartılmadım bu hafta mafoldumben

ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım ben resimlerini de gönderirsen daha rahat fikir verebiliriz sen de mutfak falan yenileyeceksen çizimlerini bile yapar yollarım

bugün cuma değil mi kararsız kaldım kimse kilosunu yazmamış ben mi şaşırdım ben yazıyım kilomu bari valla hala emin olamadım aaaa dur ama dur dün gece kurtlar vadisi vardı tamam bugün cuma o zaman benim kilom da 79.3 sonunda 7lere geldim ama hızla kaçmak zorundayım buralardan 8lerin çok yakınındayım çünkü ne olur ne olmaz

geçmiş olsun canımcım bende nerde bu diyordum...

tombilicim bul tabi pazar filan neden bakmıyorsun ki hiç dışarı çıkmıyorsun yazık değilmi eşini bırak haftada bir kaç kez birer saat çıksan senin içinde iyi olur bizede haber ver nerde nasıl pazar varmış :))
lahana çorbası diyeti bak bozmayacaksan bende seninle yapayım ama ben öyle meyveli filan yapamam aklıma estikçe çorba ve salata yerim ben öyle yaparım hadi yarışalım kim daha fazla dayanıcak :))
kallistecim izinliyim biliyon.. tartılmadım bu hafta mafoldumben
ben bugü
n cumayı unutmuşum inan yaa yine uykudam kalkamadım e olacak halim böylr herkes gidiyor onlar çıkarken ben kanepede uyuyakalıyorum sonrada ayılamıyorum hiç uykuyu seven insan değilim aslında...

****5.TAKIM 151 .ETAP ****

tombili ( 80.1 / 79.3 /
mersa ( 77.0
Ocean ( 79,7 /
chocolategirl ( 78.0 /
candy_candy (104 .9 ) geri dönecek
zazez ( 68.0 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO

lahana çorbası diyeti bak bozmayacaksan bende seninle yapayım ama ben öyle meyveli filan yapamam aklıma estikçe çorba ve salata yerim ben öyle yaparım hadi yarışalım kim daha fazla dayanıcak :))

olur bozmam ben..

bugün başladım ama bugün meyve günüm sadece meyve yiyorum..

yarın da sadece sebze.. sen bugün kafana göre takıl o zaman çorbanı hazırla bana katıl zemuszemus iyi geldi bu :)

yarın çiğ sebzelerden kocaaamaaaan bi salata yapıcam marul roka tere maydonoz dereotu nane... bir de pişmiş sebzelerden salata yapıcam.. brokoli havuç ıspanak pırasa..
yicem bütün gün.. yarın haftasonu ne de olsa..

bi huyum var lahana çorbası diyeti yaparsam asla bozmuyorum.. ne alakaysa anlamadım ben de kaydirigubbakcemile3 bi kere 6 kilo vermiştim ama daha kiloluydum o zaman..

hadi yapalım kaydirigubbakcemile5

dün yediklerimi de yazıyım önceki gün unutmuşum yazmayı
sabah: 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin
ara: 1 kutu süt 3 kepekli bisküvi
öğle: bakla yoğurtlu 6-7 kaşık vardı
ara:2 biskot
akşam:1 kepçe çorba 2-3 kaşık pırasa
yarım saatten biraz fazla yürüyüş su 3 litre kadar

günaydinnnnnnnn.. tombisim tebrikler nihayet 7lere indin.. ne harika bir duygu degilmi?
aman 8lerden mümkün oldugu kadar uzaklas bir dahada ugrama sakin. ben 7lere bir inersem burda parti yapacagim. sazli cazli ..zemuszemus
gecmis olsun bijom iyisin insallah bugün?
candy diyetinde basarilar canim . dün bütün aksam o sarmisakli cevizli linki okudum aman allah iki senelik yazilarin hepsini nasil okuyayim 35. sayfada vazgectim. en son sayfaya baktim. ama iki yil sonra bile hala herkes kararsizdi iki kilo verdim diyenler birdaha gelmemisti sonucta 16 kilo veren kimse yoktu..demekki mucize ilac yada yöntem yok kilo vermek icin tek sihir bogazimizi tutmak

aslında hepsinin uzantısı aynı olması gerekiyor ama şaşırdım yükleyebilirsin inşallah
üst dolapta eksik yerde pencere var onu çizmemiştim neden eksik diye düşünmeyin

günaydın kızlarrr.
malesef kilo verememişim aynıyım.kalistem aynı yazarsın artık.bu haftada benden hayır yok çok üzgünüm.

ablacım hoşgeldin... geldimi misafirlerin nasıllar neler yaptınız..

biz akşam eşim yemek yerken hadi hazırlan dedi telefonu bozulmuştu telefon almaya gidelim dedi iyi dedim çıktık ikimiz sonra alışveriş merkezine gittik aldık telefonunu saat erken gel sinemaya gidelim dedi eyvah eyvaha gittik gülmekte öldük çok hoşuma gitti gecenin bir yarısı çıktık otoparkta tek bizim araba kalmıştı çok komik halimiz vardı ..

komik deyince mersanında reyhan ablanında orman maceraları süpermiş okudumda gülmekte öldüm akşam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…