Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hem de nasıl harika anlatamam şaşırıyorum bile alışamadım daha kaç oldum diyorum içimden 97 yok be saçmalama 87 şaştım kaldım anlayacağın ama hemen uzuyorum 8lerden merak etme zannedersem bu haftayı kaçamaksız atlatabilirsem hemen uzaklaşmış olurum oralardan
hadi o zaman az gayret et de bi kurtlarımızı dökelim sazla sözle

kallisim kaan bir büyümüs kocaman delikanli olmus. benide bir özlemis cenemi geveledi durdu saclarima sarila sarila.zemuszemus
babaannesinide cok sevmis. onlarda torunlarina bayilmislar. cok güzel vakit gecirmisler
anneside bir süslemis askili bir kot pantolon icinede mavi cizgili bir gömlek giydirmis. saclarinida babaannesi kesmis zaten berberdir o hanim. ya inanmazsin nekadar cok özlemisim.. cok yorgundu uyku saatide gelmisti ama inanki özledigi cok belli oluyordu ellerini bileklerinden cevire cevire beni istiyordu. canim yavrum benim cok tatli allah cümlesininkini bagislasin bizimkilerinide..:Saruboceq:

13.TAKIM 150. ETAP [/COLOR]
ad1 ( 55.7 / 55,7 /0,0 /0,0 % )
Nachtigall ( 61.9/61.8 /0.1 /0.16 % )
Nur_84 (73.5 /70,5 / 3,0/4,08 %)
CheGuevera ( 66.7 /66,2 /0,5 /0,75 % )
taylor ( 67.6 / 67.4 /0,2 /0,30 % )
ethos ( 77.2 /76,2 /1,0 /1,30 % )
Ela ( 63.0 /63,5 /-0,5 /-0,80 % )
13.TAKIM TOPLAM KİLO (465.6 /461,3 /4,3 /0,92 %)

kalisciğim listemiz hazır kontrol edersen sevinirim canımmm ablam

ne güzel bir aksam gecirmissiniz kallisim... benim aksamimda cok güzeldi kaydirigubbakcemile2
ama erken gittiler kücük bey cok yorgundu.. yaya simdi bende gülüyorum hatta o hanimlarla ertesi günü yine bulustugumuzda gülmekten ölmüstük ama ormanin icinde o karanlikta hic komik degildi..delikafadulden

tombilim mutfağı jpg olarak yollamışsı diğerlerini bmp olarak o yüzden yükleyebilirmiyim bilmiyorum şimdi deneyeceğim

nasıl yapmam gerekiyor söylersen yollarım tekrar

bmp lerde sağ tıklayıp düzenle deyip paint sayfası da açılınca farklı kaydet de canım oradan da uzantıyı jpeg olarak değiştir

kallistecim ses çıkmamış senden diyet konusunda yapıyor musun benimlen aklinialirimsmile

ayy ablam sizinki korku filmi gibi olmuş.allah korumuş ta başınıza bişey gelmemiş.bende orman maceraları bol aklıma geldikçe anlatırım.bide bir arkadaşımın korkudan altına işediği orman maceramız var sonrada onu yazarım.

tombilim sen dene canım ben hesaplamalara bakıyım ... olursa yolla bana bi daha..

candycim bırakırmıyım seni bugün gidip lahana alıcam bide enginar enginarda koyuyorum lahana çorbasına özellikle yapraklarını sonra alıyoırum içinden tabiki çok sert oluyor ama kilo vermeye yardımcı oluyor tavsiye ederim...

wayy wayyy wayyyyy reyhan ablaaa resim yükledin:roflol::roflol:farkındamısın:roflol:

ay yerim ben onu allahım nazarlardan korusun inşallah çok tatlı maşallah...

heh reyhan abla benim glör soğanlarım soğuk ve güneşsiz havaya rağmen dün çıktı seninkilerde çıkar yakında hihoyyyt

mersam yazdım da kaçırmışsın ata demirerin filmine gittik eyvah eyvah çok cidi bir adam olan eşim gülmekten yerlere yıkıldı tüm salonu inlettik diyebilirim çok beğendik...

hehehe mersam valla biz daha komiğiz filmlerden doğru diyorsun dün gece biz çıktık polisler stand kurmuş oraya buraya geçirmiyorlar dedik otoparka gidicez otoparkta araba kalmadı dediler bizimki orda dedim :)) asansöre bindik arabayıda nereye bıraktığımızı unuttuk her katta eşim tek ayağını uzatıp bakıyo burdamı araba diye sonra bir kata indik en son ihtimal gez gez araba yok karanlıkta zor bulduk :))

evettttttttttttt becerdim nihayetttttttttttt. hadiya kallisim ciktilarmi gercektennnnnnnnnnnnn nekadar sevindim. ben dün aksam karanliginda diz cöküp tek tek aradim ama birsey yoktu az sonra tekrar bakarim.. evet iki gündür bizdede günes yok. hayirlisi bakalim

jpeg e çevirdim msn adresine yolladım canım müsait olunca eklersin

oy oy maşallah reyhan ablacım o nasıl bir güzelliktir öyle haklısın valla bunun hasretine dayanılmaz her gün yanı başında oplsun ister insan

aranızda kahveyi seven reyhan abladan başka kimse varmı ayın 21 inde ayçayı istanbula kursa yolluyorum :)) barista (kahve sanatı) kursu otelde yazın faydalı olurum anne gideyim diye çok istedi bende pek merak ettim şu köpürterek yapılan kahveler varya üzerlerine resim filan yapıyorlar onlardan yapacaklarmış buzlu kahvelerin tariflerini vereceklermiş yapımını göstereceklermiş :)) ben bile heveslendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…