- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.961
yapabilirsen resmini görmek isterim tombisim kitapligin.
candy canim sunun adresini dogru düzgün ver ya.alsanaalsanasmile pofffff nasil cevizli sarmisakli hadiiiiiiii
yanlis deyince bende ilactan bahsediyorsun sandimdi. meger sarmisakli cevizli birseymis. vakit geciyor hadi basliyalim bizde birseylere aaaaaaa
tombilim maile atmayı başarabilirsen benim mail adresimi vereyim burayada ben yüklerim sana bende kitaplığı çok görmek isterdimben çiziyorum ablacım önceden imalatımız da vardı bizim ama fabrikayı kapattık şimdi başka bir yerde yaptırıyoruz resim yüklemeyi bilseydim sana son çizdiğim mutfağı gönderebilirdim kitaplık gardrop falan hepsini çiziyorum yeni bi kitaplık tasarladım mesela adam kabul etse de yaptırsak diye heyecanlanıyorum çoközel oldu yani bence kaydirigubbakcemile3
günaydinnnnnnnn..
iyimisin bugün biraz candy? daha iyisin insallah.. bak canim. hergün ve her hafta icin bahaneler aramiyalim bundan sonra.. gecen hergün hayatimizdan geciyor. mutsuz geciyor. huzursuz geciyor. yapilmasi gerek bir isin devamli ertelendigini düsün. insan ne kadar huzursuz oluyor.. hepimizde dahil olmak üzere ben artik kaybedecek vaktimiz olmadigini düsünüyorum. yazik degilmi bize?.
canlarimiz okadar güzel seyleri giymek isterken. uzun zaman sonra bir tanidikla karsilasinca onun kafasindan gecen düsüncenin ( aman allahim ne kadar sismis) dedigini duyar gibi olmak.... otururken kalkarken devamli kiyafetlerimizi cekistirip sirtimizdaki göbegimizdeki yag kitlelerini saklamaya calismak.....sabah hazirlanirken. sadece seni kapatacak degilde seni güzellestirecek yakisan seyler giymek varken. hergün huzursuzca yarin giyebilecegin dügmeleri ancak kapanabilen cirkin bir kiyafeti kafadan gecirmek. bu liste öyle bir uzarki. ama bunu hepimiz biliyoruz zaten hergün yasiyoruz. biz kilolarimizla mutlu degiliz. yani kendimizle mutlu degiliz.
ama hayatin güzel olan herseyinden bizimde hakkimiz var. güzel olmak saglikli olmak hayati ve kendini sevmek gibi. mutlu insan cevresinede mutluluk sacar.. yag kitlelerimizin arasinda saklanmaktan vazgecelim artik.
valla sabah sabah costum yazdikca yazdim .. candy bu dediklerim takimdaki herkese ilk bastada bana. sakin yanlis birsey düsünme. ilk basta kendimi kendime getirmeye calisiyorum.
birde sunu diyeyimde isime gücüme bakayim sonra :))
calismadan ugrasmadan sikintilara girmeden hicbirsey elde edilmez.. ulasilan her basarida alin teri emek sevgi vardir.
peki biz emek ve sevgiye layik degilmiyiz?bir saksi cicegi büyütmek icin gidiyoruz aliyoruz saksisini topragini tohumunu ekiyoruz bekliyoruz sari yapraklarindan temizliyoruz nereyi sever günesi nerden görür diye ordan oraya tasiyoruz. her sabah sulayip gelisimlerini seyrediyoruz..
peki kendimiz? kendimiz icin neden hicbirsey yapmiyoruz. dus alip temiz bir cuval giymek yeterli degil bence.. siz ne diyorsunuz?
candycim 16 kilo verdiriyor dediğin ne yaa merak ettim..
canım senin hissettiğin durumu çok zaman hepimiz hissediyoruz ama şu var ki çabalayıp veremediğinde huzurlu oluyorsun ama çabalamış gibi davrandığın zaman acaip huzursuzsun bende durum bu yani.. ben zaman kaybettiğim durumlarda çok acaip kızıyorum kendime ve bu işi tüm takıma söylüyorum hiç birimizin tam ciddiye aldığını sanmıyorum kimse patır patır kilo veremiyor hepimizin bir bahanesi var şu an bende senin durumundayım giden zamana bakıyorum nasıl üzüldüğümü anlatamam inan kahroluyorum ama neden gerektiği gibi çabalamadığımıda bilmiyorum ...bundan sonrada yaz geldi geçer artık hala yerimizde duruyor halde burda olursak bu durumu kaldıramıyacağım kesin...
dün yediklerimi yazıyorum
sabah: peynir zeytin 2 dilim ekmek
ara: çeyrek simit yarım kutu süt
öğle: beyaz peynirli 2 dilim salamlı domatesli sandviç
ara ve akşam : işyerinde tamamlamamız gerekn projeler vardı eve geç gideceğimiz için geçiştirme yaptım 3 biskot 3 kepekli bisküvi 1 kutu süt
eve gidince de eşim yemek yedi ben de yanında duramadım boş boş 1 dilim ekmek biraz peynir 2-3 zeytin yedim
yarım saat yürüdüm 3 litre su içtim
dönüşte mesajları okurum çikolatımda gelmiş çünkü aklımın bir köşesi hep onda çünkü ne yaptı merak ediyorum...
valla kaç gündür bakıyorum meyvelere portakalların içi geçmiş armutun kilosu 6 milyon bayılırım armuta ama günah valla 6 milyon alır yarım kilo et yerim onu alacağıma elma desen granny smith var her yerde onun da kilosu bir o kadar var alamadım ama baktım yani az daha yaz gelsin yaz meyveleriyle aram daha iyi
aaa sarmısak deyince aklıma ne geldi beyaz saçları olan ve şikayeti olan varmı ablam bir dergide yazı bulmuş yeğenimde denemiş sarmısak soğan rendeleyip ezip suyuna bir yumurta sarısı sürüp saçında bekletiyorsun yeğenim kokusu kötü diye bir kez yapmış ama geçen arabada dediki kaçırdığımız trene giderken kaydirigubbakcemile3 teyze şu görünen 2-3 beyaz saçımı alırmısın bende kopardım bir bakarız ki altta simsiyah saç geliyor sositosositoçok şaşırdık..
bana faydasi olmaz be kallisim yoksa denesemmi ne diyorsun? belkide bir yasa kadardir bilmemki. her ay 70 euro veriyorum boyatip kestirmeye. bazen cingenelik ediyorum 5 hatta 6 hafta bekliyorum ama cok kötü oluyor renk yani beyazlar
tesekkür ederim candy cigim . sakin bir zamanda okuyacagim. torunum gelecekte 1.5 saat sonra. yemekler falan hazirliyorum .ara ara bakiyorum buraya.
cok korkmadin degilmi cantayla girisince kaydirigubbakcemile3 heyecanlanivermisim birden hehehehehe.
candy cigim kallisim hersey elimizde ama bunu biliyoruz degilmi?
valla sizlanip durmanin degil silkelenip kendimizi yenilemenin zamani diyorum ben.. bahar geldi alooooooo
almanyaya bile geldi. tabiat uyaniyor biz neden hala uyuyoruz.?????
valla ben uyandim. yaza kadar fistik gibi olayimda sizde catlayin .kaydirigubbakcemile2
kallisim ille beyaz kilos etegimi giyip resim cektirecegim ahdim var. üzerinede kalcadan kemer düsürecegim.. ben olsam catlardim. siz catlamadinizmi???kaydirigubbakcemile3
merhaba canlarım,
gelemiyorum,gelsem de yazamıyorum. herkesten özürdiliyorum. kafa dolu...
1 haftaya kadar taşınıyorum,doğumgünümde güzel bir hediye olacak bana sanırım :)
tombilim beni sormuş,yazmamış yediklerini..sana kızamam ki tombilim,ben sana hesap veriyor muyum ki,sana hesap sorayım... ama sen kendine dikkat et canım ,ben sporuma dün gittim tekrar başladım. spor artık su içmek gibi olacak benim için dedim,buna söz verdim kendime...o yüzden gidiyorum ne olursa olsun...
kallisim istanbuldan dönmüş,hoşgelmiş evine...
reyhan ablam,bijom,candym,mersam...
hepinizi çok öpüyorum
mersacım senin mevsimde renk değiştiren ağacın adınıda bir ara yazarmısın bana canımcım otopark ortasına ablamlarda bir ağaç yeri ayırmışlarda bu hafta alacaklar onlarda araştırıyorlar..
sanada kolay gelsi canım benim sürekli koşturmacadasın...
ben geldimmmmmm, bir mutfak begendim amaa cok begendim.. fiyatida okadar uygunduki saka sandim. yarina kadfar nasil sabredecegim ben?eyvahedigeldismile
bugün vakitleri yoktu benim mutfagi planlamaya. yarin 11de gelin dediler...insallah bir aksilik cikmaz. birseyi cok istersem o sey kesinlikle olmaz cünkü.lmaz:
candy canim ya iyi oolmus dra gitmen. ilac alirsan en azindan cok fazla sürmüyor hastalik. tekrar gecmis olsun . mersacigim seninde ne kadar cok isin var allah kolaylik versin
kallisim o agac dikilecek yere söyle heybetli bir salkim sögüt diksenize.
bu arada fazla uğrayamıyorum diye sakın ipin ucunu bıraktığımı sanmayın günde 2 sefer yürüyüş yapmaya çalışıyorum sabah akşam toplam 2.5 saat.
kızlar dünki halimi bir görseydiniz gülmekten ölürmüydünüz halimize ağlarmıydınız bilmiyorum.dün sabah yürüyüşe çıktık 3 arkadaş hava bulutlu ama olsun şeker değilizya erimeyiz heralde dedik yola devam ettik.döndük tam ormanın içindeyiz.yağmur başladı birden gök gürlemeye başladı hava simsiyah oldu.arkadaşın eşi aradı burda dolu başladı dikkat edin dedi.biz hala işin dalgasındayız diğer arkadaşla yağsın nolacak dedik.diğer arkadaşı bir panik aldı allahım biz napacaz demeye başladı ve olan oldu birden dolu bastırdı ama ne dolu kafamızı kaldıramıyoruz gözümüze giriyor.sırılsıklam olduk sığınacak hiç bir yer yok.arkadaş başladı ağlamaya kurtarın biziii biz burda ölecez sus diyoruz ama o koptu artık bizi duymuyor imdattt diye bağırıyor.meğerse gök gürlemesine aşırı fobisi varmış yıllar önce başından bir olay geçmiş gözünün önünde ağaçlar devrilmiş yıldırım düşmüş ölenler olmuş onun etkisindeymiş.kocasını aradı gel yetiş bizi kurtar diye .bizde o arada yola çıktık.kocasıda karakolda memur.kızlar bir ekip geldi bizi almaya biz bindik polis dolmuşuna suçlu gibi aman dedim beni evde indirmeyin sonra derler kadın siteyi soydu heralde polisler almış .daha önce bir yerde indim.sıçan gibiyim tabi bu arada eve vardım ama yürüyemiyordum artık üstümdekiler çok ağırlaşmıştı.dün çok maceralı geçti yani.ayyy yine inmem gerekiyor sonra yine yazarım hadin byyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?