Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hee.. dur bulayım bi dakka

tombilim maile atmayı başarabilirsen benim mail adresimi vereyim burayada ben yüklerim sana bende kitaplığı çok görmek isterdim

aaa sarmısak deyince aklıma ne geldi beyaz saçları olan ve şikayeti olan varmı ablam bir dergide yazı bulmuş yeğenimde denemiş sarmısak soğan rendeleyip ezip suyuna bir yumurta sarısı sürüp saçında bekletiyorsun yeğenim kokusu kötü diye bir kez yapmış ama geçen arabada dediki kaçırdığımız trene giderken kaydirigubbakcemile3 teyze şu görünen 2-3 beyaz saçımı alırmısın bende kopardım bir bakarız ki altta simsiyah saç geliyor sositosositoçok şaşırdık..

yaaa ben dışarı çıktım yine yürümem dedim ama dışarı çıkınca dayanamıyorum ve ağrılarımıda hissetmiyorum yine çok yürüdüm eve geldim şimdi bir ayağımın ağrısından duramıyorum zaten sadece bir tek ayağım ağrıyor anlamadım gitti dayanılmayacak derecede ama off yaaa...

kızlara bilet almaya gittim anadolu ateşini daha doğrusu dansı sultanlarını hiç izlememişlerdi ben eşimle istanbula gitmiştim müthişti burayada gelmiş 2 hafta sonra bende kaçırmalarını istemedim biletler azıcık uçuk ama sinema dışında bir yere gittikleri yok zaten çocukların..

bu hepimizin bildiği durumlar ama nedense duyunca başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor,çok üzülüyorum. güzel yazı teşekkürler ablacğm

ben hepimizin sorununun sabır gösterememek olduğunu düşünüyorum.hepimiz de diyetlerimizi yapabiliyoruz.yapamama,acıkıp saldırma durumları çok fazla yok hiçbirimizde. fakat başarıyı getiren şeylerden en önemlisi sabırdır.taşı delen suyun hızı değil,sürekliliğidir. ben kendi adıma,2-3 hafta diyetin sonunda cozutuyorum.açlıktan değil ama neden bilmiyorum,sanırım disiplinden sıkılyorum. bana "yeterince istemiyorsun o zaman" diyenler oluyor,çıldıracak gibi oluyorum.ne demek istememek ya,deli gibi istiyorum zayıf olmayı.ama sabır gösteremiyorum hayatımda her konuda bunu yapıyorum ben.sabır asla yok...
ama yok bu işi halledeceğim,bu yaz bitmezse komple bırakacağım yeter artık. ya zayıflayanların,bu işi başaranların fazlası ne ya? onlar nasıl başarmış? hekikaten veremedikçe ruhsal dünyamız da çöküyor.vermemiz ve bu işkenceden kurtulmamız lzm...

olmamış tombilim. karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş,karbonhidrat çok olursa kilo vermen yavaşlayabilir.dikkat...

dönüşte mesajları okurum çikolatımda gelmiş çünkü aklımın bir köşesi hep onda çünkü ne yaptı merak ediyorum...

ev tuttum,ön sözleşmeyi yaptım.pazartei günü de asıl sözleşmeyi yapıp haftasonuna taşınırım(bu haftasonu değil,sonraki) durum böyle....bitti !

bahanelere bak bahanelere...
sen bir pazara çık,bir pazar bul bak meyve dolu...hem o kadar pahalı da değil yani...cadı tombiş opuyorumnanaktan

bana faydasi olmaz be kallisim yoksa denesemmi ne diyorsun? belkide bir yasa kadardir bilmemki. her ay 70 euro veriyorum boyatip kestirmeye. bazen cingenelik ediyorum 5 hatta 6 hafta bekliyorum ama cok kötü oluyor renk yani beyazlar

çikolatım kolay gelsin diyelim canım hayırlı olsun hakkınızda inşallah..

tombilinin bahanesini farkettin sende :)) market güzeli herhalde arkidiş :)) dediğin gibi pazarda 1 liraya almayanı dövüyorlar 2 liralık alırsan özel müşteri konumuna giriyorsun heheeee...

bana faydasi olmaz be kallisim yoksa denesemmi ne diyorsun? belkide bir yasa kadardir bilmemki. her ay 70 euro veriyorum boyatip kestirmeye. bazen cingenelik ediyorum 5 hatta 6 hafta bekliyorum ama cok kötü oluyor renk yani beyazlar

ablacım benim saçlarım 20 yaşımdan beri bembeyaz öyle böyle değil hani bu yüzden son zamanlara dek hep boyatıyordum ama bazen bunalıyorum hem dediğin gibi pahalı bir iş hemde evdeyim ya kendimi saldım gidiyor arada şu sıra yine sapıtmış durumda... valla ben deneyeceğim bugün el işi filan dedim ama yarın sabahtan bir yapayım kojusu çok kötü dedi bihter ama o pek huyludur bende bir deniyim diyorum eğer kokusu sinmeyip çıkıyorsa sende denersin ablam haftada bir kez ne var ne kaybetmiş oluruz ki denemediğimiz kalmasın hayatta demi ama :))

bir kez yapmış kokusu kötü diye yapmamış sonra ama öyle şaşırdı ki saçlarını inceleye inceleye bir halde kaldı

ben kaçıyorum mutfağa girmem lazım

ablacım Kaan beyefendiye kucak dolusu sevgiler ve öpücükler...

cikolatacigim . iyisin degilmi canisi?
bu ara herseyi aklindan cikarip diyetine odaklansan.. verdigin her yarim kiloda mutlu olsan. sana diger sikintilarini unutturan güzel bir sürec bile olabilir bu sürec. abla ne sacmaliyorsun benim hayatim dagildi deme ne olur.. ben herseyin cok iyi bilincindeyim. sadece aklini baska seylerle mesgul etsen. mesela ben ummadigim bir zamanda bir kilo kaybetsem öyle mutlu oluyorumki dünya yikilsa umrumda olmaz gibi geliyor.

hayirlisiyla bir gelsinlerde kallisim hicde sevmem yolcu beklemeyi. diken üstündeyim dünden beri. esim almaya gitti. ben iyice huysuzlandim burda. musakkayi yakmisim firinda.eyvahedigeldismile
öpücüklerini sevgilerini iletirim kallisim.

evet biraz heyecan yaptığını farkettim dedim hemen bulayım yoksa sağ komaz beni reyhan ablam kaydirigubbakcemile3

bu arada chocolategirl e de katılıyorum.. yeterince istememek ne ya.. ben de en çok bunu duyuyorum.. çokça kızıyorum onlara ama kendime sinirlendiğim dönemlerde de diyorum ki haklılar yeterince istemiyorum demek ki.. bi disipline uymak benim için de çok zor.. ama ne kadar havalı bişey.. hem özeniyorum bi yandan da.. vücudunu disiplin ediyorsun çoğu insanın yapamadığı bişey (ben mesela) bi yapabilsem çok havalı olacakmışım gibi geliyor..

"ben sevmem" kuralımı çok seviyorum ama hiç uygulayamıyorum.. hep gaza geliyorum bir iki gün "ben sevmem" diye geziyorum ortalarda.. sonrası tısss

selam millet bir kaç gündür giremiyorum.işlerim çok yoğun.ben yokken neler oldu bir bakıp geliyim.umarım hepiniz iyisinizdir kimsede bir sorun yoktur.

ayy ben çatladım bile .bende dikim bari kloş bir etek bu aralar havada rüzgarlı ohhh ne güzel olur.

canım inşallah hakkında hayırlı olur .her şey çok daha iyi olur.hayata sıfır kilometre başlarsın her şerde bir hayır vardır .bende seni çok öpüyorum .

canım yarın ağacı aldığım yere gidip ödeme yapacam o zaman adını öğrenip sana yazarım.inan eve uğrayamıyorum burası çok hareketli.şimdi siteye 2 kişi girmiş satıcıyız diye bir şekilde güvenliği aşmışlar bizde polis çağırdık az öncede onunla uğraştım.şimdi tekrar inmem gerekiyor bahçe şemsiyeleri bozulmuş onun tamiratı için gelecekler .koşturuyorum yani anlıycanız.

saolasın ablam bu gün sabah yürüyüşten geldim eve çıkamadım eve çıktığımda saat 2 di ve hiç bişey yiyemedim o saate kadar tabi şekerim düştü.hala kendime gelemedim.mutfağın şimdiden hayırlı olsun .benimde bir sürü tadilat var yapılması gereken ama sıra eve gelmiyor.benimde mutfakla salonum bir arasını kapatmayı düşünüyorum ama hala nasıl yapsam karar veremedim.bende tombilimden fikir istiycem bu konuda.

ay mersacigim merhaba tatlim.. bugün hic aklimdan cikmadin nedense. bugün geleceginde icime dogdu sanki. nasilsin canim?
mutfak iside olmadi sekerim son fiyat cok tuzlu geldi biraktim bende. neyse acikta degiliz simdilik. hayirlisi olsun baska mutfakmi yok.

bu arada fazla uğrayamıyorum diye sakın ipin ucunu bıraktığımı sanmayın günde 2 sefer yürüyüş yapmaya çalışıyorum sabah akşam toplam 2.5 saat.

kızlar dünki halimi bir görseydiniz gülmekten ölürmüydünüz halimize ağlarmıydınız bilmiyorum.dün sabah yürüyüşe çıktık 3 arkadaş hava bulutlu ama olsun şeker değilizya erimeyiz heralde dedik yola devam ettik.döndük tam ormanın içindeyiz.yağmur başladı birden gök gürlemeye başladı hava simsiyah oldu.arkadaşın eşi aradı burda dolu başladı dikkat edin dedi.biz hala işin dalgasındayız diğer arkadaşla yağsın nolacak dedik.diğer arkadaşı bir panik aldı allahım biz napacaz demeye başladı ve olan oldu birden dolu bastırdı ama ne dolu kafamızı kaldıramıyoruz gözümüze giriyor.sırılsıklam olduk sığınacak hiç bir yer yok.arkadaş başladı ağlamaya kurtarın biziii biz burda ölecez sus diyoruz ama o koptu artık bizi duymuyor imdattt diye bağırıyor.meğerse gök gürlemesine aşırı fobisi varmış yıllar önce başından bir olay geçmiş gözünün önünde ağaçlar devrilmiş yıldırım düşmüş ölenler olmuş onun etkisindeymiş.kocasını aradı gel yetiş bizi kurtar diye .bizde o arada yola çıktık.kocasıda karakolda memur.kızlar bir ekip geldi bizi almaya biz bindik polis dolmuşuna suçlu gibi aman dedim beni evde indirmeyin sonra derler kadın siteyi soydu heralde polisler almış .daha önce bir yerde indim.sıçan gibiyim tabi bu arada eve vardım ama yürüyemiyordum artık üstümdekiler çok ağırlaşmıştı.dün çok maceralı geçti yani.ayyy yine inmem gerekiyor sonra yine yazarım hadin byyy.

allahim mersacigim ne güldüm . bir bilsen.
benimde basima geldide o geldi aklima. heidelberge gitmistim 5 haftalik rehabilitasyon merkezine. bilmedigim tanimadigim yer. ve kalp ameliyati falan gecirmis insanlar var genelde orda. neyse bir türk hanim 3hafta önce agir bir kalp ameliyati gecirmis birde italyan hanim oda kalpten ameliyatli biz kaiserstuhla ciktik aksam yemeginden sonra ilk defa gittim ben ama o türk arkadas daha önce gelmis oraya. ben biliyorum dedi takti bizi pesine.
gittik kaiserstuhlde heidelberg manzarasi izledik günes batana kadar paraglieding
yapanlara baktik eglendik günesi batirdik hadi dönelim dedik.. bu defa arkadas dedi baska yoldan dönelim orasi daha güzel dedi. e iyi biz düstük pesine hava sogudu kararmaya basladi.
ve kadin yolu kaybetti biz saatlerce yürüdük yolu bulamadik simsiyah ormanin ortasinda üc kadin ikisi ameliyatli. bir ise yarar ben varim ama bende yolu bilmiyorum.
türk arkadas aldi eline bir sopa ne olacak dedim belki bir hayvan cikar karsimiza dedi. bu defa bende korktum.
italyan kadincagiz agliyor agzimizi bicak acmiyor. kimseler yok ne isaret ne iz.
ne telefon almisiz yanimiza ne birsey. yürüdük yürüdük allahim hava karardi sogudu ve gök gürlemeye basladi. ve ince bir yagmur. eyvah dedim bu gece sokakta kalsak birde islanirsak zatürree oluruz düsünmek bile istemiyorum ben hizli hizli gidiyorum bunlar bana yetisemiyor. gözüm hicbirsey görmüyor nasil hizli gidiyorum.
ne dualar ettim bilmiyorum. hangi duam kabul oldu bilmiyorum birden bir inek sesi duydum o inege baska ineklerde ses verdiler. ben deli gibi birde geri kostum bunlari buldum kurtulduk dedim allahima bin sükür kaldigimiz yerin arkasindayiz. orda var cünkü inekler.. bunlar elleri kalplerinde ben ikisinin arasinda ikisine sarildim yavaslayin yakiniz dedim birde birsey olsa bunlara ben ne yaparim . neyse geldik arka kapidan girdik kilitlenmemisti daha cok sükür. iceri girdim saat 21.40 olmustu.. saat 22.00 de herkes icerde olmali diye bir kural vardi orda. . islandim üsümüsüm .dayanabilecegim kadar sicak suyla dus aldim bornozu giyip yattim. ondan sonra nasil bir bosandim aglaya aglaya sükürler dualar ede ede uyumusum.
gece saat 21..00 de orman nasil karanliktir imkani yok tahmin edemezsiniz temmuz ayida olsa.
sizinki biraz komik olmus birde senin anlatiminla birlesince güldüm ama bizimki korkunctu canim. ben yön tayin etme arizaliyim zaten gittigim yeri b ile tekrar bulamam. biz hastanenin etrafinda kimbilir ne kadar döndük o gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…