Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben 7 güne tamamlayacagim cnm sen birakacakmisin

Ben sebze ve protein yiyince ve meyveyi az tutunca çok güzel kilolar veriyorum yarim saate yürüyüşe cikacam eşimin yemeğini hazirlayimda sonra gorusuruz

Ben 7 güne tamamlayacagim cnm sen birakacakmisin
Aslında 7 gunden sonrada devam etmek istiyorum canım her gün tavuk olunca yiyesim kalmadı neyse ki bugun yokmus.:)
Sende mi yagsız,tuzsuz yiyorsun canım?
Az yag az tuz kullansak zaten fazlasını sevmem ve o sebze haslamalarını az yaglı salcalı yapsak olurmu acaba?

3 kilo civarı giderse bir hafta ara verilip devam edilebiliyor
Aynı listemi canım bildigin farklı liste var mı?

Son düzenleme:
Menüm;
500 ml ılık limonlu su

09:00
1 h.yumurta
3 yk çökelek
2 cherry domates,1 sivri biber ve dere otu

13:00
Bol marul+4 ceviz

18:00
Haşlanmış brokoli ve pazı üzerine 1 kase yogurt

3 L su olur uyuyana kadar
300 ml 10 bitkili cay
300 ml maydanozlu cay
2 t.kahvesi

Spor;
4000 adım ve 50 dk tae bo

Cocuk ıstedıgıne gore aranız ıyı cok şükürrrr
Yok kız aramız iyi falan değil tatil dönüşü ev bakacaktık güya hiç oralı değil konuşmuyorum zaten pek iyice nefret ettirdi çok Can'ım sıkkın ondan girmedim iki gündür resmen hayattan soğudum yaşlandım 28 yaşında sanki beni damızlık almış habire çocuk al sana çocuk çok beklersin sen iyice cinlerim yapmak çıktı ya

Canım bende nişanımda 56 falandım ama hiç zayıf gelmiyordum kendime ama şimdi resimlere bakıyorumda off off hem ne zayıfmışım
Bende sanki 100 kilo hissediyorum düğün resimlerime bakmıyorum kocam sağolsun.ç burnumdan getirmişti düğünümü de kasedi bile izlemedim iki sene oldu bende 58 dim ama daha inceydi bacaklarım spor yapamıyorum ondan galiba

zoey1616 canım nabersin? seni sevmicem artık, zayıf oldun sen iyice kızının doğum günü ne zaman??
zoey1616 canım nabersin? seni sevmicem artık, zayıf oldun sen iyice kızının doğum günü ne zaman??
:)) küserim ama sevmemek olur mu kız zaten bşr burda mutluyum valla kocam kafayı yediriyor bana :) 28 şubatta dün elbisesini aldım şeker kutuları da geldi kelebek konseptli olucak süsleri falan sipariş edicem kendime elbise bulmam Lazım çok şşim var

Bugünkü menüm
Sabah
Domates haşlanmış yumurta yarim salatalik ve peynir tabağı
Hibiscus çayı
Ara
Yarim yeşil elma yarim salatalık bir kivi
Aksam
Birer küçük parca brokoli ve karnabahar ve 3 minik kerevizi haşladım
Üzerine sarimsakli yoğurt
Yarim elma
Türk kahvesi
1.5 saat yürüyüş
Su 2.5 lt
morordek toplight
Bugün diyete çok alistim hatta yürüyüşten gelince düş aldım canım hic yemek yemek istemiyordu sonradan acikmayim diye haşlama sebzeleri yedim

İlimizde birebir yapmadık listeyi ama bugün hic açlık olmadı bende

Ben de sevınmıstım bır ann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…