- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.241
Ben 7 güne tamamlayacagim cnm sen birakacakmisin2kiloya yakın gitti canım coook zor bir diyet bu!! Yag,tuz,sut yok hic kullanmadim.
Dun icli kofte kizarttim tadına bile bakmadım.
Sen devam edecekmisin?
Beraber uyguluyoruz 4 gündür.
Evet canim daha oncede sormustun adımı..
Ben genelde kabızlık sıkıntısı cekiyorum canim.
3 kilo civarı giderse bir hafta ara verilip devam edilebiliyorBen 7 güne tamamlayacagim cnm sen birakacakmisin
Aslında 7 gunden sonrada devam etmek istiyorum canım her gün tavuk olunca yiyesim kalmadı neyse ki bugun yokmus.:)Ben 7 güne tamamlayacagim cnm sen birakacakmisin
Aynı listemi canım bildigin farklı liste var mı?3 kilo civarı giderse bir hafta ara verilip devam edilebiliyor
Bende tamamlicam insallah..Ben 7 güne tamamlayacagim cnm sen birakacakmisin
Yaa evet çok güzel hava cidden
Sağol canım iyiyim.Sen nasılsın?ebrusonmez fıstık sen nasılsın bakalım? Hala diyetteymişsin sen de.
Geçmiş olsun boğaz ağrısı mı?kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
Yok kız aramız iyi falan değil tatil dönüşü ev bakacaktık güya hiç oralı değil konuşmuyorum zaten pek iyice nefret ettirdi çok Can'ım sıkkın ondan girmedim iki gündür resmen hayattan soğudum yaşlandım 28 yaşında sanki beni damızlık almış habire çocuk al sana çocuk çok beklersin sen iyice cinlerim yapmak çıktı yaCocuk ıstedıgıne gore aranız ıyı cok şükürrrr
Bende sanki 100 kilo hissediyorum düğün resimlerime bakmıyorum kocam sağolsun.ç burnumdan getirmişti düğünümü de kasedi bile izlemedim iki sene oldu bende 58 dim ama daha inceydi bacaklarım spor yapamıyorum ondan galibaCanım bende nişanımda 56 falandım ama hiç zayıf gelmiyordum kendime ama şimdi resimlere bakıyorumda off off hem ne zayıfmışım
:)) küserim ama sevmemek olur mu kız zaten bşr burda mutluyum valla kocam kafayı yediriyor bana :) 28 şubatta dün elbisesini aldım şeker kutuları da geldi kelebek konseptli olucak süsleri falan sipariş edicem kendime elbise bulmam Lazım çok şşim var
Moralim çok bozuktu Can'ım girmek bile içimden gelmedi canımdan bezdim ben resmen evlenmemişim cehennemde yer ayırtmışım kendime sürekli azarlayıp duran bir Ada'm bıktım ya ne bileyimo kadar geyiğin dibin vurduk gurbet eldekizoey1616 kaçırıyo bak :) kızzz uyuma kalk hadi :)
İlimizde birebir yapmadık listeyi ama bugün hic açlık olmadı bendeMenüm;
500 ml ılık limonlu su
09:00
1 h.yumurta
3 yk çökelek
2 cherry domates,1 sivri biber ve dere otu
13:00
Bol marul+4 ceviz
18:00
Haşlanmış brokoli ve pazı üzerine 1 kase yogurt
3 L su olur uyuyana kadar
300 ml 10 bitkili cay
300 ml maydanozlu cay
2 t.kahvesi
Spor;
4000 adım ve 50 dk tae bo
Sabah kahvaltıda yumurta vardı ondan olabilir bence..İlimizde birebir yapmadık listeyi ama bugün hic açlık olmadı bende
Ben de sevınmıstım bır annYok kız aramız iyi falan değil tatil dönüşü ev bakacaktık güya hiç oralı değil konuşmuyorum zaten pek iyice nefret ettirdi çok Can'ım sıkkın ondan girmedim iki gündür resmen hayattan soğudum yaşlandım 28 yaşında sanki beni damızlık almış habire çocuk al sana çocuk çok beklersin sen iyice cinlerim yapmak çıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?