- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.381
Huhuuuuuu her halükarda 28 Şubat'ta öğrenecegiz adını demekyaaa özgem ben sölüm noolur ki, haftaya sölerim belki hem, umay villa yapçam baksanızasabredin 28 şubat hedefime erişemezsem sölim.
Artık sabırsızlanıyorum. 59 ol artık.yaaa özgem ben sölüm noolur ki, haftaya sölerim belki hem, umay villa yapçam baksanızasabredin 28 şubat hedefime erişemezsem sölim.
Evet aslında o birkac gündür başladı diyebilirim. Ha, bu durum beni durduruyor mu henüz? Hayır
İlerde iyice baskısı arttıkca belki azalır bile.. Ama mide yanması falan yasamaya başladım yemeklerden sonra
Belki ilerleyen yazamlarda iştahınıda etkiler.Evet aslında o birkac gündür başladı diyebilirim. Ha, bu durum beni durduruyor mu henüz? Hayır
İlerde iyice baskısı arttıkca belki azalır bile.. Ama mide yanması falan yasamaya başladım yemeklerden sonra
Huhuuuuuu her halükarda 28 Şubat'ta öğrenecegiz adını demek
Sabırsızlıkla bekliyorum o tarihi
Artık sabırsızlanıyorum. 59 ol artık.
Hafta degisti ya bi anda kilo da artıyoranam ördekim 1300 olmuş bi anda, geçen haftadan bu yana umut almış demek ki 300 gr mıo imzadaki resim ne tatlı ama tipe baksana.
Sen istedin kuzum artık geri dönüşü yok..tamam ya bu kadar isteyen varken (kocam dahil) artık şansım kalmadı. seval de fat secretten takip ediyo artık beni. tamam yaa. her gün kızın bana. her gün.
Yaaa söyle o zaman bize deeee!!!tamam ya bu kadar isteyen varken (kocam dahil) artık şansım kalmadı. seval de fat secretten takip ediyo artık beni. tamam yaa. her gün kızın bana. her gün.
Yaaa söyle o zaman bize deeee!!!
Grupta ismini bilenler var demek, bize ayıp olmuyor mu
Ben degil Umut merak ediyor desem belki daha etkili olur (hamile jokerini kullanıyorum)
Hem bak ben ki dogmamıs cocugumun ismini paylastım sizle, sen bize kendi ismini söylemiyosun
Tamam o zaman ben mesaj atayım eski üyeliğimi iptal etsin. İnş bi sorun çıkmaz söz çok kilo vericem hedefime ulaşana kadar pes etmicemmmkızlar işyerindeyim işe geldim ama tam toparlayaadım masamda uyuyordum
kızlar fattofit in girmesinde sorun yok ama şöyle bir durum var eski şifresini hatırlamadığı için yeni üyelik almış diğer hesabı zaten kullanmıyor ama burada nick değişikliği dersek sorun mu olur ya da kazen e mesajında eski üyeliği iptal et diye yazabilirsin o şekilde sorun halledilebilir
Daha napayım Ebruşum, elimdeki tüm kozları oynadım, artık bende malzeme kalmadıHaahhaa bu muhteşem..
Ben hissediyorum Ördeğim bu ayın sonunda öğrenicez.Daha napayım Ebruşum, elimdeki tüm kozları oynadım, artık bende malzeme kalmadı
Tesekkurler Kaptan'ım..Senin sonucta super**5. Takım 504. Etap***
toplight (/72,5/71,4/1,1/%1,52)
medusa38 (/52,9/)
servey (/76,3/)
matilda34 (/67,0/)
ebrusonmez (56,3/)
TopaLsoLucaNn (/79,3/)
candy_candy (/114,4/)
gulsayszey (97,9/97,6/0,3/%0,31)
0zlem (77,7/75,5/2,2/2,83)
inatettimolacak (/66/)
5. Takım Ortalama: %
kirmizikalem (/72,4/
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (/68.4/)
morordek (/69,4/)
özlem cim tebrikler tatlım çok güzel bir sonuç ben 71 altına inerim diye düşünmüştüm ama bu hastalık yüzünden dün dengesiz beslendim bir de wc ye çıkamadım sabah o yüzden fazla gitmedi
Tesekkürler canım.. Yüzdesi daha yuksek olan vardir kesin diger takımlarda.Daha once yaristigimda da boyle olurdu.canım tebrikler harikasın, inşallah derece gelir
kaptanım sizi de tebrik ederim, bi kırsaydınız şu 71'i devamı gelecek inşallah.
Bende 2 defa kucuk bardakta acik cay ictim canım bu 4 gunde.Gün aydınlar bu arada bugün erkenci sayilirim kahvaltimida yaptım0zlem mantarlı omleti yedim
Bu arada tebrikler güzel vermiştin dünkü menumun katkısı bana -500 aksam misafir geldiğinde cay icmesem ve meyve yemesem belki daha coktu
Tebrikler buna ragmen hedefine ulastin canim..Canım benim kendi kendime çok nazarim değerde ondan anlatmiyorum bu ara esimlede çok iyiyiz sanki yeni evlendikten o derece yani yaza kadar koruyum ozaman başardım diyeceğim yoksa bu insulin direnci bende varken tatlıları götürür geri alirim
Ucreti ne kadar bilgin var mi?Umay villa biraz zor ama yani ağırlıklı olarak sebze salata az miktar protein ve spor var ama dayanirsan güzel kilo verdiriyor instegramda da takip ediyorum bide uygulaması var onu indirirsen sorularını da cevapliyor kadın isi ilerletmiş kapalı grup detoks yaptırıyor beş gunluk
Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..
Ne ictin?Bugün listede olmayan çayı içtim o yüzden simdi değil belki aksama açılınca - olurum böylede iyi bence
Rakibe olalım senle canımm.28 şubat hedefim 73 benimde hadi insallah
Eveeettt...Ohhhh be 75,9 u gorduk ucundannnnnnn
Evet canım cok zor ilk iki gün cok kötü basim agirdi..Nasıl yaptınız ya kuzum.Zormuş bu. Liste kolay görünüyordu ama herşey yasak
Sen istedin kuzum artık geri dönüşü yok..
Yaaa söyle o zaman bize deeee!!!
Grupta ismini bilenler var demek, bize ayıp olmuyor mu
Ben degil Umut merak ediyor desem belki daha etkili olur (hamile jokerini kullanıyorum)
Hem bak ben ki dogmamıs cocugumun ismini paylastım sizle, sen bize kendi ismini söylemiyosun
Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..
evet başlıcam. eşim pazartesi olsun dedi, hafta sonu için planımız var da. pazartesi omletimi yer gelirim :)
Bende de fat secret var ama usenyorum oraya yazmaya tek tek.. nickeriniz ayni mi?tamam ya bu kadar isteyen varken (kocam dahil) artık şansım kalmadı. seval de fat secretten takip ediyo artık beni. tamam yaa. her gün kızın bana. her gün.
Bende de fat secret var ama usenyorum oraya yazmaya tek tek.. nickeriniz ayni mi?
Tamam konustum kendisiyle 28 Şubat'a kadar süre verdi ama sonra da ögrenmezsem cıkınca bulacakmıs wendi teyzesini ona göreördeğim deme böyle, dur sözümde duramazsam kız. seval öğrenemedi orda adım yazılı değil. ayşe biliyo bi. ya yapma böle umut kuzum kızma teyzoşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?