Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet aslında o birkac gündür başladı diyebilirim. Ha, bu durum beni durduruyor mu henüz? Hayır
İlerde iyice baskısı arttıkca belki azalır bile.. Ama mide yanması falan yasamaya başladım yemeklerden sonra

anam ördekim 1300 olmuş bi anda, geçen haftadan bu yana umut almış demek ki 300 gr mı o imzadaki resim ne tatlı ama tipe baksana.

anam ördekim 1300 olmuş bi anda, geçen haftadan bu yana umut almış demek ki 300 gr mı o imzadaki resim ne tatlı ama tipe baksana.
Hafta degisti ya bi anda kilo da artıyor
Evet bu haftanın resmini ben de cok sevdim. Haftaya persembe kontrol var, o zaman ogreniriz gercek kilosunu tontikin

tamam ya bu kadar isteyen varken (kocam dahil) artık şansım kalmadı. seval de fat secretten takip ediyo artık beni. tamam yaa. her gün kızın bana. her gün.
Yaaa söyle o zaman bize deeee!!!
Grupta ismini bilenler var demek, bize ayıp olmuyor mu
Ben degil Umut merak ediyor desem belki daha etkili olur (hamile jokerini kullanıyorum )
Hem bak ben ki dogmamıs cocugumun ismini paylastım sizle, sen bize kendi ismini söylemiyosun

Haahhaa bu muhteşem..

Tamam o zaman ben mesaj atayım eski üyeliğimi iptal etsin. İnş bi sorun çıkmaz söz çok kilo vericem hedefime ulaşana kadar pes etmicemmm

Tesekkurler Kaptan'ım..Senin sonucta super
canım tebrikler harikasın, inşallah derece gelir

kaptanım sizi de tebrik ederim, bi kırsaydınız şu 71'i devamı gelecek inşallah.
Tesekkürler canım.. Yüzdesi daha yuksek olan vardir kesin diger takımlarda.Daha once yaristigimda da boyle olurdu.
Bende 2 defa kucuk bardakta acik cay ictim canım bu 4 gunde.
Tebrikler buna ragmen hedefine ulastin canim..
ilac kullaniyormusun?
Ucreti ne kadar bilgin var mi?

medusa38 0zlem kuzum hangi detoksuydu sizinki?? dolu programı var hatunun. bi de sizin ödeminizde yok. ben ödemliyimdir de.
Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..

Bugün listede olmayan çayı içtim o yüzden simdi değil belki aksama açılınca - olurum böylede iyi bence
Ne ictin?
28 şubat hedefim 73 benimde hadi insallah
Rakibe olalım senle canımm. servey ile olacaktık o vazgecti emzirmiyorum diye..
Ohhhh be 75,9 u gorduk ucundannnnnnn
Eveeettt...
Nasıl yaptınız ya kuzum.Zormuş bu. Liste kolay görünüyordu ama herşey yasak
Evet canım cok zor ilk iki gün cok kötü basim agirdi..

Sen istedin kuzum artık geri dönüşü yok..

ördeğim deme böyle, dur sözümde duramazsam kız. seval öğrenemedi orda adım yazılı değil. ayşe biliyo bi. ya yapma böle umut kuzum kızma teyzoşa

Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..

evet şekercim uyarlıcam. bende de etki eder inşallah.

ördeğim deme böyle, dur sözümde duramazsam kız. seval öğrenemedi orda adım yazılı değil. ayşe biliyo bi. ya yapma böle umut kuzum kızma teyzoşa
Tamam konustum kendisiyle 28 Şubat'a kadar süre verdi ama sonra da ögrenmezsem cıkınca bulacakmıs wendi teyzesini ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…