Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

özgem kazenden akşama kadar mesaj gelirse fattofit i bu hafta ekleyelim gelmezse haftaya ekleriz ok mi?
Tamamdır kaptanım.. ben 19.30gibi bakarım son duruma tekrar. hatta saat kurayım sımdı ıse gue dalarsam unutmıym. duruma gore ayarlarız

morordek sana bi onerim var kulak ver hele bana tatli kaptan yardimcimz
Gebelikte muz yersen bebisine kilo yapar ben cok yemistim birde sutle pekmezi karistrp icmistim sende aliyon accik ama 4.560 dogmustu benim oglan ele avuca geliyodu hop hop giydiriyodum hemen bunu her hamileye solemem

Ben yetiscem sana ponçiğim sen dewam et bekleme yapma
Bu arada yüzemeye başlıcam diyodun.. Ben de konustum bugun bı tesısle. ıstedıgım saatın seansları doluymus yarın gıdıp bı konusucam.
Sabahtan berı mayo bone filan bakıyom.. Öğreneyım yuzmeyı artık dimi.. Ne kadan da ayıp hem denizin kızı ol hem eşşek kadar ol,yıl olmuş 2017 ben dayanmışım 26ya hala yüzme bilmiyom.. hemen öğrenmem lazım

Kız tosuncuk doğurmuşun sen 1yaş kıyafetlerınden başladın herhalde giydirmeye.. maşallah paşaya

Süt ve pekmezi degil de muzu duymustum Ben ilk zamanlarda bunu bilmeden habire muz yiyodum, cok da severim zaten
Kız sen normal dogum mu yaptın peki? Ben normal dogum istiyorum 4.5 kilo cocugu nasıl dogurcam normal dogumla Bence cok yemeyeyim o dediklerini

Benimde 4150gr doğdu ama normal çıkamadı ne yazıkki 2 gün sancı çekip sezeryana girdim ama benim açılmam olmadı inş sen rahat ve normal bi doğum yaparsın bide hurma doğumu kolaylaştırıyomuş onu da yeni duydum

Onu aktif hale getirirsem bu ne olacak bu da var 2 üyelğim oluyor her şekilde yaaa beni atmasalar yarışmadan korktum bak tam da motive olmuşken anlaşıldı ben yine veremicem kiloları
inatettimolacak

canım korkma atmazlar benim de 2 hesabım vardı bana hangisiyle devam etmek istediğimi sordular ben en eski hesabımı seçtim hatta diğer hesabımda açtığım konuları da birleştirmişler tek hesapta

tamam ya bu kadar isteyen varken (kocam dahil) artık şansım kalmadı. seval de fat secretten takip ediyo artık beni. tamam yaa. her gün kızın bana. her gün.

inşallah her gün yediklerini girersin fat secret'a da görürüm biz sana kızıyoruz da sen tınlamıyon bizi yakında menülerine bütün grubu etiketlemek zorunda kalıcan

valla ben bilmiyorum adını fat secretta sadece yediklerini dikizleyebiliyorum

candy_candy sevalim istek geldi ben göremiyom yaa, bunca yıllık sosyal medya kullanıcısıyım fatsecret kadar acayipini görmedim :) bulamıyom ya.

evet ya çok karışık ben de telefonda nerde bilmiyorum bi bakayım ama pc den giriyorsan giriş yaptıktan sonra en saağ sütunda alt taraflarda

Bende de fat secret var ama usenyorum oraya yazmaya tek tek.. nickeriniz ayni mi?

benim nickim imseval orda beklerim düzenli giremiyorum yediklerimi ama artık giricem bundan sonra

Fatsecret nedir ya fransiz kaldim

canım app i de var internet sitesinin yediklerini ekliyorsun kalorisini karbonhidrat yağ protein oranını falan hesaplıyor çok güzel ben çok beğeniyorum

beni annem 6 kilo ile evde doğurmuş

Bakalım ya insallah, cok istiyorum normal dogum yapmayı ama maalesef benim dısımda gelisebilen faktörler de var Hurmayı duymustum, son aylarda hurmaya abanıcam
valla ben bilmiyorum adını fat secretta sadece yediklerini dikizleyebiliyorum
O zaman wendigo'nun menülerini de sen paylas bizle burda
Hey masallah
Ya canım cok dengesiz degil mi menün?
Sabah hicbir sey yok ki bence en önemli ögün sabah. Akşam da kh agırlıklı.. Şu bisküvileri de yeme bence artık form bile olsa Sadece ögleni begendim
Deme yaa
Ördeğim işin zor o zamn
Ben de iştahım belki azalır diye umuyodum da baksana öyle olmuyomus. Kısmet artık :)

Yaaa okadar değil ama 0-3ay hiç giymedi direk 6 aydan başlıyosun maşallah şimdide 7 yaş ama 10 giyiyoz:))
Senaryo çok tanıdık bebişken değil de sonrasın da bana da annem hep büyük yaş alıyodu beni anam 1,700 doğurmuş. sıçan yavrusu gibi çıkmışım piyasaya sonra yedirip semirtti sağolsun

Bu elf gulaklarım neler duyuyur Legolas
Kız ördekcim morordek doğurabilecen mi sen bu kadar

Kız ördekcim morordek doğurabilecen mi sen bu kadar
Valla son zamanlarda duydugum dogan cocuklar hep 3.5-4 kilo arası. Doguran nasıl doguruyorsa ben de öyle doguracagım insallah Nasıl olcak bilmiyorum artık akışına bırakıcam
Ama 6 kilo hakkaten cokmus, onu dogurabilir miyim bilmem

Maşallah canım.Tontişmiş. Ne güzel beslemişsin yaa..
Sen kaç kg aldın hamilelikte.

Tavsiye ederim çok çok güzel.Hem sağlık için hem spor için.. İnanılmaz rahatlatıyor ayrıca.. Ben suyu çok seviyorum yaa

Haahaaa oda doğru.. Nasıl doğucak.. Zor iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…