Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar dün öyle bir kaçırdım ki ipin ucunu çok şekerli bişeyler istedi Can'ım yedim valla meyve falan ohh ama güncel 58.1 yine de iyiyim 18 günüm var ve 3 kilo vermem lazım detox falan ne yapıyorsanız beni de etiketleyin wendy gel senle yapalım bir de sanki 63 mü okudum ben senin kilomu yanlış mı gördüm

Villa çok zor cnm ama dene tabi belki iyi gelir sana :)

Nasıl atıldığını öğren atayım Can'ım

öğrendim şekerim, profilinden kliyomuşsun, sadece görmesini istediğin kişiler görüyomuş, kaptanım anlattı :)

yaa senin başlangıcında aynıydık senle, sen 58 oldun ben 63'e doğru yol aldım

Bravo ördekçim iyi direniyosun valla doğumdan sonra bişi kalmıcak sende:)

Benimde öyle oldu hangisini kullanmaksan ötekini iptal ediyorlar ebruşum.
Sen nasılsın?kV n gitmiş galiba allah kavuştursun:)

Evet aslında o birkac gündür başladı diyebilirim. Ha, bu durum beni durduruyor mu henüz? Hayır
İlerde iyice baskısı arttıkca belki azalır bile.. Ama mide yanması falan yasamaya başladım yemeklerden sonra
Aha işte dediğim buydu bende de çok oldu cnm yanma olunca 1 2 yudum süt iç birde yarım çk karbonatı 1 bardak suya karştIR iç iyi geliyo

Bravo ördekçim iyi direniyosun valla doğumdan sonra bişi kalmıcak sende:)
Ayy cok mutlu oldum bak simdi
Aha işte dediğim buydu bende de çok oldu cnm yanma olunca 1 2 yudum süt iç birde yarım çk karbonatı 1 bardak suya karştIR iç iyi geliyo
Ya iyi oldu bunları ögrendigim, cok sagol canım. Dün ne yapsam ne yapsam diye baya arastırdım dogru düzgün bi tavsiye de bulamadım. Bugün yok çok şükür. Gene olur kesin aklımda olsun bunlar

Tamam o zaman ben mesaj atayım eski üyeliğimi iptal etsin. İnş bi sorun çıkmaz söz çok kilo vericem hedefime ulaşana kadar pes etmicemmm
Sorun olmaz cnm msj at sen kazen hallediyo
Bravo cnm Tebrikler :)

deneyim bakalım, motivasyon önemli olan ya.
Tabi o çok önemli ama sağlıkta önemli iyi incele listeyi öyle başla bence cnm
Bende gastrit reflü de vardı cnm tabi hamileyken yedikleri ağzıma geliyordu bunlar bana hala çok iyi gelir bide çikolata meyve suyu ve Kızartma ürünlerden içinde ne yağı olduğunu bilmediğin ürünlerden ve haliyle çay ve kahveden uzak durursan bunlarda seni rahatlatacaktır

özgem kazenden akşama kadar mesaj gelirse fattofit i bu hafta ekleyelim gelmezse haftaya ekleriz ok mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…