- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.461
Hemen ekleyebiliyoruz canım, izne ayrılan üye oldugu icin. Ben ekliyorum şimdiÖrdekcim de yazmıs nasıl yapmıs duzenlemeyı..
Bi de ördekcim yenı uye gıbı ıslem yapacaksak 2hafta denemeyı beklemesı gerekıyo mu yoksa ekleyebılır mıyız hemen lısteye??
Şu johnny depp karaip korsanlarında oynayan demi??Ayy evet ne hoşş adam dimiiii
Bazı adamlar zamansız ve hep çekici.. misal jonnhy deep , orlando bloom ,justin timberlake hala uzuuuun uzuuun kendine baktıran cinsten bunlar..
Hayaller jt hayatlar çirkin ördek yavrusu
ördeğim sen eklersin dimi ben bakmıyorum tatlım şimdi çıkmam lazım az önce tel geldi şehir dışından gece yatıya misafirim gelecekmiş***5. Takım 504. Etap***
toplight (72,5/71,4/1,1/%1,52)
medusa38 (52,9/51,5/1,4/%2,65) mezun olmak istiyor
servey (76,3/75,9/0,4/%0,52)
matilda34 (67,0/67,4/-0,4/-%0,60)
ebrusonmez (56,3/56,2/0,1/%0,18)
TopaLsoLucaNn (79,3/78,9/0,4/%0,50)
candy_candy (114,4/114,4/0/0) kilosu sabit
gulsayszey (97,9/97,6/0,3/%0,31)
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83)
inatettimolacak (66/65,2/0,8/%1,21)
fattofit85 (70,5/82,9/-12,4/-%0,06) galanthus isimli üye nick değiştirdi, 281. etapta 4.takımdan izne ayrılan üye geri döndü. Ekstrem durum 2'ye göre yüzdesi 223'e bölündü
5. Takım Ortalama: %0,824
kirmizikalem (72,4/71,9/0,5/%0,69)
zoey1616 (60,3/58,1/2,2)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (68,4/67,7/0,7/%1,02)
morordek (69,4/69,7/-0,3/-%0,43)
Tabi tabi bak geçen hafta Özge birinci olmuştu hepte leslie yapmışş.Söz bu gün itibariyle leslieye başlıcam hiç yoktan iyidir
Tam sana yazacaktım kaptanım. Tamamdır ekliyorum şimdi paylasım alanınaördeğim sen eklersin dimi ben bakmıyorum tatlım şimdi çıkmam lazım az önce tel geldi şehir dışından gece yatıya misafirim gelecekmiş
Sen öğretmendin değil mi?Derse giriyorum şimdi arkadaşlar iyi ki varsınız love you
Evet canımcım o.. Ayy 5.karayip korsanları da gelıyo zaten fragmanlar düşmeye başladı... kıymetlimiss jack sparrowu da nasıl özledik nasıl özledikŞu johnny depp karaip korsanlarında oynayan demi??
Elf'inde kısa saçlı hali hoş değilmiş..
Ayy neyse niye eleştiriyorsam adamı.. Sanki bana yanıkta ben beğenmiyom.
Çirkin ördeğe talimm... devam..
Kolay gelsin kaptanım.ördeğim sen eklersin dimi ben bakmıyorum tatlım şimdi çıkmam lazım az önce tel geldi şehir dışından gece yatıya misafirim gelecekmiş
Bende The walking dead Bekliyorum. Yeni sezonu.. Ayy orjınal bişey ama ilk sezonda midem bulanıyordu bakamıyordum.Sonra alıştım. İğrenç ama iyi film..Evet canımcım o.. Ayy 5.karayip korsanları da gelıyo zaten fragmanlar düşmeye başladı... kıymetlimiss jack sparrowu da nasıl özledik nasıl özledik
O zaman artık ipleri al bir eline bak ben sporsuz bişeyler yapmaya çalışıyorum sende dene birde o kadar kalabalığın içinde her türlü yemeğin piştiği bir evdeyim belki daha az bile olabilirdim dün yediklerim olmasaydıöğrendim şekerim, profilinden kliyomuşsun, sadece görmesini istediğin kişiler görüyomuş, kaptanım anlattı :)
yaa senin başlangıcında aynıydık senle, sen 58 oldun ben 63'e doğru yol aldım
Ay ben neler çektim o yanmalardan renue alıyordum birde gaviscon içiyordum doktor tavsiye etmişti iyi geliyorAha işte dediğim buydu bende de çok oldu cnm yanma olunca 1 2 yudum süt iç birde yarım çk karbonatı 1 bardak suya karştIR iç iyi geliyo
Bebeğin kilosu o kadar da önemli değil normal doğumda senin açılman ve kafanın büyüklüğü Can'ım kafa çıktıktan sonra zaten bitiyor pıt diye düşüyor akışına bırak hatta kilolu bebekler daha kolay doğuyor diyorlar bilmiyorum benim kızım orta halli doğdu ama kafadan sonrasını hissetmiyorsun önemli bilgilerde bugün olarak bşr köşede kalsın :))Valla son zamanlarda duydugum dogan cocuklar hep 3.5-4 kilo arası. Doguran nasıl doguruyorsa ben de öyle doguracagım insallahNasıl olcak bilmiyorum artık akışına bırakıcam
Ama 6 kilo hakkaten cokmus, onu dogurabilir miyim bilmem
Ay özgecim bu lafları nerden buluyorsun beni çok güldürüyosun. ben yemesine engel olamayınca spora yazdırdım maşallah boyumuz uzun da dengeliyoruz:)Senaryo çok tanıdıkbebişken değil de sonrasın da bana da annem hep büyük yaş alıyodu beni anam 1,700 doğurmuş. sıçan yavrusu gibi çıkmışım piyasaya sonra yedirip semirtti sağolsun
Bu elf gulaklarım neler duyuyur Legolas
Kız ördekcimmorordek doğurabilecen mi sen bu kadar
Sen rahat ol iyi düşün inş istediğin gibi olur cnmBakalım ya insallah, cok istiyorum normal dogum yapmayı ama maalesef benim dısımda gelisebilen faktörler de varHurmayı duymustum, son aylarda hurmaya abanıcam
O zaman wendigo'nun menülerini de sen paylas bizle burda
Hey masallah
Ya canım cok dengesiz degil mi menün?
Sabah hicbir sey yok ki bence en önemli ögün sabah. Akşam da kh agırlıklı.. Şu bisküvileri de yeme bence artık form bile olsaSadece ögleni begendim
Ben de iştahım belki azalır diye umuyodum da baksana öyle olmuyomus. Kısmet artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?