Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü:
sabah 10.00
bir haş yumurta
domates salatalık peynir
azcık omlet

öğlen 15.00 : nescafe

akşam 18.30
yarım kase çorba
bir yemek kaş. pilav
bir yemek kaşıgı patates yemegi
bir yağsız pişmiş tavuk budu
2 litre su

bugün çok aç kaldım akşama kadar karnıma kıramplar girdi iş yerinde yiyecek bişey bulamadım kahve içtim akşam yemeğini de çok yemiş gibi hissettim posiyonlar az olsa da... neyse en gurur duyduğum nokta ekmek yememek umarım daha iyi olur artık yavaştan kilo verme hızım azalıyor

biri bana yardım etsinnnn çıldırcaaamm dün baskülde 82.9 çıkıp bugün 83.4 çıkmam :S nasıl kilo aldım ya diyetime devam edip bu kadar moralim çok bozuldu hergün tartılmayı bıraksam mı neden böyle oldu yine o menüdekileri yedim

Günaydınlar
bugün yapılan bildirimler bi tuhaf geldi bana ama neyseeeeee
Sadece benim mi tuhafıma geldi durum diye bi sizle de paylaşayım dedim..
O kadına tahammül edebilecek miyim onu sordum bugün kendime
Ben geçen sene pilatese giderken bizim pilates hocası Ebru Şallı'ya baya giydirirdi ya
O kadınla pilates yaparsanız her yerinizi sakatlama olasılıgınız var falan diyordu, dikkat et canım sen de :) O kadın manyak, manyakla manyak olunmaz

Canım belki ödem falandır, her gün tartılmayın derler zaten ama onu ben de pek beceremezdim :) Diyetini bozma, pazartesi takım içi kontrol amaçlı tartılıyoruz zaten, o zaman tartılırsın

Evet Caniko ingilizce öğretmeniyim atanamayanlardan etüt merkezlerinde sürünüyoruz...
O kadar çok öğretmen varki mesleğini icra edemeyen. En yakın zamnda atanırsın umarım.
Ben de izliyorum the walking dead kurgu olarak güzel bir dizi ama son 5 6 bölümü izlemedim spoiler verme sakın
İzlemelisin en yakın zamnda dehşettt
Menün gittikçe toparlanıyor. Akşam yoğun gibi görünsede az az tadına bakmışsın ve saat olarak erken kapamışsın. Afiyet olsun. Erken kalkmayada başlamışsın.. Meto hızını etkileyecektir.
Günaydınlarrr :)
Günaydın..

gunaydinlarrr
cnm sen gece gec mi yattin uykusuzlikta odem yapar cnm bozma moralini

Canım bende bugun düne göre +1 çıktım ama ödem olduğunu düşünüyorum. Çokda önemsememek lazım.Çorba mercimekse şişirmiştir.Beni patates falan da şişiriyor. Onun haricinde menünde + yapacak bişey yok.
Bence bugun 1lt kadar yeşil çay demle açlık hissettikçe çay iç.Hem ödem atar hem tok tutar yarında eksi görürsün.

gunaydinlarrr

cnm sen gece gec mi yattin uykusuzlikta odem yapar cnm bozma moralini
Günaydın kaptanlarım.Dünkü sonuç ne oldu??
Derece yok mu?

Canımm, kızımla yine yürüyüşe gideyim istiyorum, sabah kaffaltı yapamadım ya, yumurtayı falan hazırladım içim almadı resmen karmakarışık evimi toparlarsam sosyete pazarına gidip gelcem kızımla :)

Canım daha sonuc listeleri hazırlanmadı ama ilk 3'te degiliz maalesef. Ortalaması 1'in üstünde olan takımlar vardı. Dördüncü olmus olabiliriz.

Tühh ben ilk 3 te oluruz diyodum ama kurtaramadık desene ördekim, haftaya inşallah :)

Valla ben de bu hafta derece yaparız diyordum ortalamamız iyi olunca ama kısmet degilmis dedigin gibi :)
Sen listeye girmeden derece gelmeyecekmis

Ay deme öle ama dur :) heyecanlanıyom bak :) Reglim bi bitsin şu an kendimi 100 kilo hissediyorum önce Umay villa sonra dukan ile bu sefer 52 diyorum ördekim. 2 aya hallederim ben :) ne var ki 10 kiloda :) geçen yaptıysam yine yaparım.

Şimdi yürüyüşe ordan da alışverişe gidicem. Tabi önce Evi toplamalıyım ama halim yok ki

Bu kez seni cok iddiali gordum wendicim, basaracagına inanıyorum :) Başından beri inanıyordum zaten de bi miskinlik çökmüstü ister istemez, onu regl sonrası tamamen atacaksın gibi duruyor

Hadi canım bir adım at devamı gelir zaten. Kolay gelsin.

Bu kez seni cok iddiali gordum wendicim, basaracagına inanıyorum :) Başından beri inanıyordum zaten de bi miskinlik çökmüstü ister istemez, onu regl sonrası tamamen atacaksın gibi duruyor

İnşallah canım, evet başarıcam, inandım yarısı gitti bile :) reglim milad olsun, sonrası bombalarla geliyorum :)

Hadi canım bir adım at devamı gelir zaten. Kolay gelsin.

Saol canım

Yürüyüş sana iyi geliyor.Hava güzelse hiç kaçırma.Hem kızında seninle vakit geçirmiş olur. İkinize de iyi gelir.Ev sonrada toplanır.İşlerini geldikten sonra yaparsın. :))

Muhteşem bir dönüş bekliyoruz senden

Havalarda toparlıyor demişti. Bizim burası hala buzz ama sanırım oralar ısınmaya başladı. Bende inanıyorum bu sefer güzel bir dönüş yapıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…