- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.481
Çocukluğuna inmiş olduk cnm kilolarının sebebini öğrendik:)) ama inan bende bebekken çoook rezil olmuş annem memur hiç ememişim falan filan ondan ben 20 ay emzirdim içim rahat :)Maşallah ya.. Ama öyle güzel ele avuca gelsin accık.Yoksa kucağına almaya korkuyorsun.
Bende doğduğumda çok zayıfmışım.Annem diyor hastaneden eve geldik. Üzerini açtım bezini değiştireyim diye bi baktım deri kemik. Kemiklerim görünüyormuş.O kadar cılızmışım ki annem kokmuş dokunmaya..Ben bu çocukla ne yapıcam demiş..
O arada anneannem yeni ameliyat olmuş. Babannede tripliymiş. Kadın tek kalmış..
Bu arada 2. çocuğum.
Bence de genişmiş :) benim dardı çok zor oluyo onca sancıya bide sezeryan oldumördekçim kahvaltı işini hallediyorum artık bundan sonra evde kahvaltı yapmak için de vakit ayırabilicem ekstrem durumlar hariç yalnız dün gece 2 buçuktan 5'e kadar uyuyamadığımızdan sabah uyumayı tercih ettim hatta iş yerinde bile öğlene kadar uyudum
yani söyliyim de öyle çok muz yemeyingerçi anneme sordum biraz önce pek muz yemedim aralarda yedim ama son zamanlarımda kasa kasa mandalina yemiştim diyor mandalina da riskli oalbilir
bi de annem en kolay seni doğurdum der hepkardeşlerimde 4 v3 4,5 kilo doğmuşlar hepsi normal doğum tabi.. kadının çatısı genişmiş zaaar
Amin bende o genleri.....Bi avazda inşaaaalaah amin
Ay benim teyzem de öyledir. onun sıpalar da hep gürbüz doğdu.. 3,5tan aşağı doğurduğunu duymadım.
Teyzen doğuma gitti derlerdi 1saat sonra haberi gelirdikadın dünyaya doğurmak için gelmıs sanırım
Bi de hiiiç kilo aldığını görmedim ben hamileliklerinde. annem solucana bezelye yutturmuslar gene diye dalga gecerdı hephomini gırtlak da yer aslında akşama kadar elinden ekmeği düşürmez.. genlerini çözmem lazım bu garının
Not: kuzenler ünili oldu teyzem hala çıtırdır. Benim anamsa hep 3hane sınırlarında gezmiş çektiğim genleri seveyim
Darısı herkesin teyzem olmasına amin
Hadi geçmiş olsun:)Kanzen mesaj attı gerekli düzenlemeler yapılmıştır yazdııı :)))
Ben hic aramadim tuzun çözümü bol limon ve pulbiber isot sumak bunları kullandım benBeni en çok zorlayan tuz olur sanıırm.
Bugün o omleti yedi disardaydim nerdeyse 12 saat tok tuttu benievet başlıcam. eşim pazartesi olsun dedi, hafta sonu için planımız var da. pazartesi omletimi yer gelirim :)
Bana çok komik geliyordu bu zombi filmleri beni hiç korkutmuyo yaBende The walking dead Bekliyorum. Yeni sezonu.. Ayy orjınal bişey ama ilk sezonda midem bulanıyordu bakamıyordum.Sonra alıştım. İğrenç ama iyi film..
Canım 5 günlük grup 60 TL civarı olay storede uygulaması var canlı yayında yapiyoTesekkurler Kaptan'ım..Senin sonucta super
Tesekkürler canım.. Yüzdesi daha yuksek olan vardir kesin diger takımlarda.Daha once yaristigimda da boyle olurdu.
Bende 2 defa kucuk bardakta acik cay ictim canım bu 4 gunde.
Tebrikler buna ragmen hedefine ulastin canim..
ilac kullaniyormusun?
Ucreti ne kadar bilgin var mi?
Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..
Ne ictin?
Rakibe olalım senle canımm. @servey ile olacaktık o vazgecti emzirmiyorum diye..
Eveeettt...
Evet canım cok zor ilk iki gün cok kötü basim agirdi..
Normal cay esimde evde oluncaTesekkurler Kaptan'ım..Senin sonucta super
Tesekkürler canım.. Yüzdesi daha yuksek olan vardir kesin diger takımlarda.Daha once yaristigimda da boyle olurdu.
Bende 2 defa kucuk bardakta acik cay ictim canım bu 4 gunde.
Tebrikler buna ragmen hedefine ulastin canim..
ilac kullaniyormusun?
Ucreti ne kadar bilgin var mi?
Canım deneyin birebir aynı liste olmasada kendine gore uyarla listeyi..
Ne ictin?
Rakibe olalım senle canımm. @servey ile olacaktık o vazgecti emzirmiyorum diye..
Eveeettt...
Evet canım cok zor ilk iki gün cok kötü basim agirdi..
Olur canım elimden geldiğince yardımcı olurum sabahları da yürüyüş yaparsan super olacak
Evet renie de iyi geliyor cnm hiç bişi yaramazsa kullanıyodum bendeAy ben neler çektim o yanmalardan renue alıyordum birde gaviscon içiyordum doktor tavsiye etmişti iyi geliyor
Geldin mi Ayşecim eve nerelere gittin gezdin bugünOlur canım elimden geldiğince yardımcı olurum sabahları da yürüyüş yaparsan super olacak
Esim evdeydi çocukları gezdirdikGeldin mi Ayşecim eve nerelere gittin gezdin bugün
Benimki aynıymıs bakinca farkettim..benim değil :)
Kızım oglen okula gidiyor canım onu yolladıktan sonra cıkıyorum.Ama sabah erkenden tae bo yapıyorum bos gecmiyor yine..Olur canım elimden geldiğince yardımcı olurum sabahları da yürüyüş yaparsan super olacak
Kız ne demek hıc yoktan ıyıdır.. ben bu kadar kıloyu leslıyle verdım baska bısey yapmaya fırsatım olmadı hıc.. leslıe candır..
Çatlak hatun...Bu da ekşiden mikemmmeel bi alıntıdır
------- ppfffffffff nefesaaaağll veeğeerr... nefesaaaaaaağll veeeeeeğeerr -----------
- evet hanımlar şimdi de özellikle hamilelikte yapılması gereken bir hareket geliyor.. göbeğimizi kalçamıza değdiriyoruz.
- ebru hanım bu nasıl mümkün olucak; yani başarabilicek miyiz? yani tabi siz koskoca ykm'nin.. kim bilir ne ürünler vardır bu sez..
- eğer istersek olur hanımlar; ben mesela şu an üçüz taşıyorum ikisi pankreasımdan biri golgi cisimciğimden besleniyor. üstelik oldukça sağlıklı ve şimdiden sporc...
-- nefes aaaağğğll veeeeeeeerr --- nefesaaaaaalll vheeeeeeeeeğrrrrr----------- ccc nefesaaaalll ccc --- lan???---
- çek çek çek çek iiiice içeri çekiyoruz karnımızıııııı.. taa ki kalçamıza içerden değene kadar çekiyoruz eveet çok güzeeeell.. nefesaaaa...
- haaa ben de sandım ki.. evet çekiy...
- şimdi hanımlar özellikle ayak serçe parmağında selülit ve varis olanlar için geliştird...
----- nefes aaaaaaallll vheeeeeeeeeeeeğrrrrr -------
Su an yerde gülmekten kıvranarak yazıyorum
Ördekcimmorordek bak sen hamilesin sana lazım bunlar kadın pankreasıyla beslemiş yavrusunu
Korku değil ama iğrendiriyor.Bir süre yemek yiyemiyorsun..Bana çok komik geliyordu bu zombi filmleri beni hiç korkutmuyo ya
Anca gördüm canimcim yaÖrdekcim bişey sorucam.. Paylaşım alanında 3.takımdan yenı gırıslı bı uye kayır tarıhınden 4hafta sonra lısteye gırıyo e halıyle de yuzdesı cosmus.. 4haftada 3kılo gıtmıs ama kayıt-guncel oranı alınmıs.. boyle bısey olabılıyo mu??
Sahnur abla mesgul dıye sana sorayım dedımmorordek
Ya da bi hafta da 3,5 verdı mı bu arkadas.. verdıyse ben sok
Benim kemikler simdiden ayrılıyor ve ağrıyor insallah açılma da yeterince olur da kolaycacik dogururum :)Bebeğin kilosu o kadar da önemli değil normal doğumda senin açılman ve kafanın büyüklüğü Can'ım kafa çıktıktan sonra zaten bitiyor pıt diye düşüyor akışına bırak hatta kilolu bebekler daha kolay doğuyor diyorlar bilmiyorum benim kızım orta halli doğdu ama kafadan sonrasını hissetmiyorsun önemli bilgilerde bugün olarak bşr köşede kalsın :))
Ay o Ebru Şallı tum kilolu hamilelerin nefret sebebi olabilir bence. Tabi pankreasindan beslicek hic kilo almadi kadin nerdeyse, cocugun da bi yerden beslenmesi lazimBu da ekşiden mikemmmeel bi alıntıdır
------- ppfffffffff nefesaaaağll veeğeerr... nefesaaaaaaağll veeeeeeğeerr -----------
- evet hanımlar şimdi de özellikle hamilelikte yapılması gereken bir hareket geliyor.. göbeğimizi kalçamıza değdiriyoruz.
- ebru hanım bu nasıl mümkün olucak; yani başarabilicek miyiz? yani tabi siz koskoca ykm'nin.. kim bilir ne ürünler vardır bu sez..
- eğer istersek olur hanımlar; ben mesela şu an üçüz taşıyorum ikisi pankreasımdan biri golgi cisimciğimden besleniyor. üstelik oldukça sağlıklı ve şimdiden sporc...
-- nefes aaaağğğll veeeeeeeerr --- nefesaaaaaalll vheeeeeeeeeğrrrrr----------- ccc nefesaaaalll ccc --- lan???---
- çek çek çek çek iiiice içeri çekiyoruz karnımızıııııı.. taa ki kalçamıza içerden değene kadar çekiyoruz eveet çok güzeeeell.. nefesaaaa...
- şimdi hanımlar özellikle ayak serçe parmağında selülit ve varis olanlar için geliştird...
Ördekcimmorordek bak sen hamilesin sana lazım bunlar kadın pankreasıyla beslemiş yavrusunu
bugün yapılan bildirimler bi tuhaf geldi bana ama neyseeeeeeAnca gördüm canimcim ya
Evet o benim de dikkatimi cekti başlangıç kilosu 74.5, bir hafta önce 73.5'tan 70'e düşmüş. 3 hafta 1 kilo son 1 hafta 3.5 kilo mi vermis ben de anlayamadim. Ya da aradaki haftalarda bildirim yapmadığı icin mi hem gec girdi listeye acaba? Bilemedim
Benim kemikler simdiden ayrılıyor ve ağrıyor insallah açılma da yeterince olur da kolaycacik dogururum :)
Ay o Ebru Şallı tum kilolu hamilelerin nefret sebebi olabilir bence. Tabi pankreasindan beslicek hic kilo almadi kadin nerdeyse, cocugun da bi yerden beslenmesi lazim
Ben tontik halimle mutluyum
Evet Caniko ingilizce öğretmeniyim atanamayanlardan etüt merkezlerinde sürünüyoruz...Sen öğretmendin değil mi?
Bende The walking dead Bekliyorum. Yeni sezonu.. Ayy orjınal bişey ama ilk sezonda midem bulanıyordu bakamıyordum.Sonra alıştım. İğrenç ama iyi film..
Bu da ekşiden mikemmmeel bi alıntıdır
Hadi geçmiş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?