Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çocukluğuna inmiş olduk cnm kilolarının sebebini öğrendik:)) ama inan bende bebekken çoook rezil olmuş annem memur hiç ememişim falan filan ondan ben 20 ay emzirdim içim rahat :)

Bence de genişmiş :) benim dardı çok zor oluyo onca sancıya bide sezeryan oldum hadi sevalcim biz bu hafta bi atak yapalım artık

Amin bende o genleri.....

Canım 5 günlük grup 60 TL civarı olay storede uygulaması var canlı yayında yapiyo

Normal cay esimde evde olunca ama abartmadim hibiscus içtim sonra

Çatlak hatun...

Anca gördüm canimcim ya
Evet o benim de dikkatimi cekti başlangıç kilosu 74.5, bir hafta önce 73.5'tan 70'e düşmüş. 3 hafta 1 kilo son 1 hafta 3.5 kilo mi vermis ben de anlayamadim. Ya da aradaki haftalarda bildirim yapmadığı icin mi hem gec girdi listeye acaba? Bilemedim
Benim kemikler simdiden ayrılıyor ve ağrıyor insallah açılma da yeterince olur da kolaycacik dogururum :)
Ay o Ebru Şallı tum kilolu hamilelerin nefret sebebi olabilir bence. Tabi pankreasindan beslicek hic kilo almadi kadin nerdeyse, cocugun da bi yerden beslenmesi lazim
Ben tontik halimle mutluyum

bugün yapılan bildirimler bi tuhaf geldi bana ama neyseeeeee
Sadece benim mi tuhafıma geldi durum diye bi sizle de paylaşayım dedim..
O kadına tahammül edebilecek miyim onu sordum bugün kendime

Sen öğretmendin değil mi?
Evet Caniko ingilizce öğretmeniyim atanamayanlardan etüt merkezlerinde sürünüyoruz...

Bende The walking dead Bekliyorum. Yeni sezonu.. Ayy orjınal bişey ama ilk sezonda midem bulanıyordu bakamıyordum.Sonra alıştım. İğrenç ama iyi film..

Ben de izliyorum the walking dead kurgu olarak güzel bir dizi ama son 5 6 bölümü izlemedim spoiler verme sakın

Ya bu ebru şanlıya uyuz oluyorum o ağzını gere gere konuşmaları yok mu incecik çöp gibi hatunsun her hareket rahat yap tabi ben bu göbekle nerelere gidemm oyy

Hadi geçmiş olsun:)

Teşekkür ederim Mathilda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…