Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürüyüş sana iyi geliyor.Hava güzelse hiç kaçırma.Hem kızında seninle vakit geçirmiş olur. İkinize de iyi gelir.Ev sonrada toplanır.İşlerini geldikten sonra yaparsın. :))

Bi makineleyim kaçıyor zaten kuzum :)

Havalarda toparlıyor demişti. Bizim burası hala buzz ama sanırım oralar ısınmaya başladı. Bende inanıyorum bu sefer güzel bir dönüş yapıcak.

Ay ay bu umutları boşa çıkarmamalıyım, pazartesi Umay villaya başlıoz eşimle, @matilda34 kuzucum sen express mi yapçan??

Kim tutar seni kuzum..

Korku değil ama iğrendiriyor.Bir süre yemek yiyemiyorsun..
Anladım ama bende oda yok midesizmiyim neyim :)
Canım benim hiç moralini bozma hergün tartıldığında böyle şeyler olabiliyor sen devam et ödem olmuş olabilir yarım kilo bişi değil gider

İnşallah canım, evet başarıcam, inandım yarısı gitti bile :) reglim milad olsun, sonrası bombalarla geliyorum :)

Saol canım
Bravo vendicim bende aynı niyetlerdeyim artık güneşte gülen yüzünü göstermeye başladı benim içimde kıpırdamaya başladı bu aydan itibaren geri yapmak yok artık hep ileri:)

Bi makineleyim kaçıyor zaten kuzum :)

Ay ay bu umutları boşa çıkarmamalıyım, pazartesi Umay villaya başlıoz eşimle, matilda34 kuzucum sen express mi yapçan??

Canikom ben ekspres yapıcam pazartesiye ama pek nişastalı günü kullanmayı düşünmüyorum sen villayı bitir oturmaya gelelim:)) ne iğğğğrenç bi espiri olduuuu:))
Eksprese bana katıl da bitirelim artık şu kilo meselesini
matilda34 kız etiketliyemiyorum seni.

Hahah deli :) ya ben normal dukanı seviyom express yapmam heralde. Direkt 3 gün atak sonra 1+1 le devam muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…