- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.521
Kim tutar seni kuzum..İnşallah canım, evet başarıcam, inandım yarısı gitti bile :) reglim milad olsun, sonrası bombalarla geliyorum :)
Saol canım
Yürüyüş sana iyi geliyor.Hava güzelse hiç kaçırma.Hem kızında seninle vakit geçirmiş olur. İkinize de iyi gelir.Ev sonrada toplanır.İşlerini geldikten sonra yaparsın. :))
Havalarda toparlıyor demişti. Bizim burası hala buzz ama sanırım oralar ısınmaya başladı. Bende inanıyorum bu sefer güzel bir dönüş yapıcak.
Kim tutar seni kuzum..
Selammmm mılletttt
Anladım ama bende oda yok midesizmiyim neyim :)Korku değil ama iğrendiriyor.Bir süre yemek yiyemiyorsun..
Canım benim hiç moralini bozma hergün tartıldığında böyle şeyler olabiliyor sen devam et ödem olmuş olabilir yarım kilo bişi değil giderbiri bana yardım etsinnnn çıldırcaaamm dün baskülde 82.9 çıkıp bugün 83.4 çıkmam :S nasıl kilo aldım ya diyetime devam edip bu kadar moralim çok bozuldu hergün tartılmayı bıraksam mı neden böyle oldu yine o menüdekileri yedim
Valla butun takım senin için umut besliyor..Bizi üzme bu sefer tam gaz başlaBi makineleyim kaçıyor zaten kuzum :)
Ay ay bu umutları boşa çıkarmamalıyım, pazartesi Umay villaya başlıoz eşimle,matilda34 kuzucum sen express mi yapçan??
Haftasonu kaçamakları nasıl gidiyor..Selammmm mılletttt
Bende regl le atcam o miskinliği bu hafta 66 aysonu 64 inş ayyyy yaza ne kaldı ya şurdaBu kez seni cok iddiali gordum wendicim, basaracagına inanıyorum :) Başından beri inanıyordum zaten de bi miskinlik çökmüstü ister istemez, onu regl sonrası tamamen atacaksın gibi duruyor
Bravo vendicim bende aynı niyetlerdeyim artık güneşte gülen yüzünü göstermeye başladı benim içimde kıpırdamaya başladı bu aydan itibaren geri yapmak yok artık hep ileri:)İnşallah canım, evet başarıcam, inandım yarısı gitti bile :) reglim milad olsun, sonrası bombalarla geliyorum :)
Saol canım
Canikom ben ekspres yapıcam pazartesiye ama pek nişastalı günü kullanmayı düşünmüyorum sen villayı bitir oturmaya gelelim:)) ne iğğğğrenç bi espiri olduuuu:))Bi makineleyim kaçıyor zaten kuzum :)
Ay ay bu umutları boşa çıkarmamalıyım, pazartesi Umay villaya başlıoz eşimle,matilda34 kuzucum sen express mi yapçan??
matilda34 kız etiketliyemiyorum seni.
Canikom ben ekspres yapıcam pazartesiye ama pek nişastalı günü kullanmayı düşünmüyorum sen villayı bitir oturmaya gelelim:)) ne iğğğğrenç bi espiri olduuuu:))
Eksprese bana katıl da bitirelim artık şu kilo meselesini
Meyvesiz yapamıyon ya ondan dedimdi neyse sonuçta ikiside dukan :)Hahah deli :) ya ben normal dukanı seviyom express yapmam heralde. Direkt 3 gün atak sonra 1+1 le devam muhtemelen.
Meyvesiz yapamıyon ya ondan dedimdi neyse sonuçta ikiside dukan :)
Çok sevindim ben artı oldum ama veren herkese tebrikler:))Canım demiştim sana derece gelir diye, 3. Olmuşsun tebrik ediyorum :)0zlem
Gerçekten mi??Canım demiştim sana derece gelir diye, 3. Olmuşsun tebrik ediyorum :)0zlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?