Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım demiştim sana derece gelir diye, 3. Olmuşsun tebrik ediyorum :) 0zlem

Ben yanlılş anlamışım ya Özlem üçüncü olmuşş.
0zlem tebrikler canım.

Takım olarak 4. olmusuz kızlar, hepinizi tebrik ediyorum. Umarım bu sekilde devam ederiz.
0zlem cim seni de bireyseldeki 3.lüğünden dolayı ayrıca tebrik ediyorum
Tesekkür ederim kızlar..

insaallah haftaya Cuma dereceye gireriz..

Evet Can'ım Ağrı'lar bende de erken başlamıştı kemiklerim ayrılıyor sanki diyordum sürekli kolay da doğurdum inşallah sende kolaycacık doğurursun miniği kız mı erkek mi bu arada hiç sormadım

Selam kızlar ben iğrenç bşr sabaha uyandım kv ve kp ile biraz tartıştım eski meselelerden dolayı bayağı uzun bir olay eşimle de arkasından tartıştık defolup git lafından o kadar sıkıldım ki artık gitmeye karar verdim avukat tanıdığınız var mı acaba konu da açtım ama bura kanunlarını bilen birisine ihtiyacım var gerçekten tükendim artık diyete gerek yok zaten yiyemiyorum sıkıntıdan bişey yüzüm öyle kurumuş çökmüş ki kemiklerimin hepsi belli zayıflık değil bildiğin sıkıntı çöküşü çok mutsuzum sığınacak bir yere gerçekten çok ihtiyacım var mutsuz olduğum bir yerde hep aynı sabaha uyanıyorum sürekli keşke sabah olmasa diyorum her gece ağlamaktan artık bitkin düştüm buraya yazmak istemiyordum ama gerçekten çok bunaldım artık

Kuzum biraz toparladın sanmıştım ben, iyiyiz falan diyodun nasıl mutlu olacaksan kızın ve sen öyle yap kuzucum, Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Evet Can'ım Ağrı'lar bende de erken başlamıştı kemiklerim ayrılıyor sanki diyordum sürekli kolay da doğurdum inşallah sende kolaycacık doğurursun miniği kız mı erkek mi bu arada hiç sormadım
Erkek canım. İnsallah dedigin gibi kolay bi dogum yasarım.
Bu arada üzüldüm yasadıklarına da, insallah hakkınızda hayırlısı olur

Kuzum biraz toparladın sanmıştım ben, iyiyiz falan diyodun nasıl mutlu olacaksan kızın ve sen öyle yap kuzucum, Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Değilim Can'ım sadece kendimi kandırıyorum ben hepsi bu hergün ağlıyorum kendime kızıyorum kendi ellerimle hayatımı mahvettim okudum ettim sadece sevdiğim için herşeyi bıraktım geldim şimdi ise elim kolum bağlı çaresizim işte hayatımı ben harap ettim

Tesekkür ederim kızlar..

insaallah haftaya Cuma dereceye gireriz..
Tebrikler cnm
Ah cnm ya Kıyamam gurbette bide ne zor.annenler veya bi akraba yok mu destek olabilecek

Evet ama yine sen düzeltebilirsin hiç bişi için geç değil kendini mutsuzluğa mahkum etme cnm

Olsun canım, hiç bir şey için geç değil, mutsuzluğa mahkum etme kendini ve kızını.

Canım üzme kendini..Herşeyin bir yolu bulunur. Eğer mutlu değilsen bebeğinide alır güzel bir hayat kurarsın kendine. Ama bu kadar yıpratma yazık..

Öyle yapacağım Can'ım kızımla güzel bir hayat kuracağım kendime
Canım sen bilincli ve azimli bir bayansın herşeyin üstesinden gelebilirsin. Sakin kafayla düşününce en dogru kararı vereceksindir. Hayırlısı olsun..

Aaa sendemi bilmiyon tüü bize
Benm mayom hazir bone ve gozluk alcam kışın ortasinda nerden bulcam onuda bilmiyom 16 subatta basliyom ben bogulmadan ogrensem bari
Kız tosuncuk doğurmuşun sen 1yaş kıyafetlerınden başladın herhalde giydirmeye.. maşallah paşaya
1 yas degilde hastane cikisi falan olmadiydi 3 aylik tulumlardan basladiydik
Normal dogum olsun diye bekledik her aksam 1km yol yurudum ama gelmedi
40+1 de sezeryan oldum mecburen gelmeyince 6 kilo normal doguranlarda varda onemli olan cati

Kizim onlar bizm gibi patatis çuvalimi heryerlerine degerler tebi kurugabçık onlar
Al gülüm ver gülüm platesin en zor tarafi nefes aaaaa veeee hic beceremem beynim patlicak gibi kipkirmiziii oluurum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…