- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.821
Evet 9 kilo mucizem nasil seviyorum onlari anlatamamAllahın mucizesi o 1 kilo öteki senin mucizen cnm :)
Instagram kuzumNe bu nerden takip ediyoruz
Takma hayatım bu kadar espiri yaptım o kadar kilo alcaksın tabi sen dikkatli devam et inş sağlıkla bebeğin bir doğsun sonra 40 çıkana kadar fazlalıkların çoğu gider zaten. boyun kaçtıEvet 9 kilo mucizem nasil seviyorum onlari anlatamam
Hadi simdi cocugun suyu eși falan toplasan 2-3 kilo vardir, kalan 6 kilo benim mucizem
Atcam ben seni denize ama soğuk suyla kendine gel diye güzel hamişim benim kiloya bu kadar takcaktın madem niye hamile kaldın demezlermi balkonsuz ev kilosuz hamilemi olur hem biz ebru şallımıyız böreğimizle çocuk besleyelim yicez de doğurcaz accık tadını çıkar doğumdan sonra zayıflatırız biz seni burda:)Bugun wc sorunum çözüldü gibi, yarın sabah gene müthiş artıdaysam olanlar olmus bana demektirgecen hafta yalnızca 300 gr aldim diye sevinirken bu hafta acısını çıkarmışım demektir atın beni denizlere. Bu kiloyla cok kolay batarım zaten. hee atmadan önce Umut'u kurtarın tabi. Servey mode on
TebriklerEveeet hanımlar bu da takımımızın robocop'u canımızmedusa38 'in mezuniyet karnesi: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50115402
Herkese motivasyon olması acısından paylasayım dedim. Kendisi daha sonra başarı öyküsünü de yazar zatenTekrardan çok ama çok tebrik ediyorum canım, insallah bir daha hic kilo almaman dilegiyle
Hee tamam bende takip edeyim madem:)Instagram kuzum
Yime kuzum yime yavrum cısssNelerle savasiyom bi bilseniz aglicam artk anlatmiyim siz anladnz
Bravo:)Bugun sporumu yaptım aaaa dostlar
Kim değil kiAcımmmmmmmmm
Pekıı neden her halıkarda kaybedecegını de dusunmuyorsunnn koca kafaher halükarda kazanmak güzel olsa gerekkkk
Boyum 172, kilomun da 72 olmasına cok az kaldi, dedi ki boyunla uyumlu olmam lazimTakma hayatım bu kadar espiri yaptım o kadar kilo alcaksın tabi sen dikkatli devam et inş sağlıkla bebeğin bir doğsun sonra 40 çıkana kadar fazlalıkların çoğu gider zaten. boyun kaçtı
Beni siz bu hale getirdiniz. Herkes cok aldın, dikkat et diyip duruyor burdaAtcam ben seni denize ama soğuk suyla kendine gel diye güzel hamişim benim kiloya bu kadar takcaktın madem niye hamile kaldın demezlermi balkonsuz ev kilosuz hamilemi olur hem biz ebru şallımıyız böreğimizle çocuk besleyelim yicez de doğurcaz accık tadını çıkar doğumdan sonra zayıflatırız biz seni burda:)
Bu grup delılerle dolu, kendı kendınızle nıye konusuyorsunuz. Delı mısınız???
5. takıma normalleri almıyoruz, kurallarda bile yazıyor okumadın mi serveyimBu grup delılerle dolu, kendı kendınızle nıye konusuyorsunuz. Delı mısınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?