- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.781
Hihi şimdi taktım yüzüğü oldu, sabah şişliği miydi acabaOyy kiyamamm paamaklaalida sisermisss
o kadar olcak ordekim takilma bunlara bebis buyutuyorsn sonucta
Kız sen kıyafetlerle mi tartılıyosun ayagında koca panduflar
Çok sevindim cnm hadi bu sefer olcak bu iş:)
Bende sp yapıyorum bugün :)
Evet evet hiç çıkmamalıydım tartıya
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam
Ödemli degilmisim iste, oldu yüzügüm parmagıma.gün içinde tartılmaaaaaaaz, hem söleyip hemde yapıosun ördekcim oldu mu?? takılma ona kuzum, üstelikte ödemliyim dedin
Dene bakalım cnm inş iyi gelirAy tamam ya simdi hatırladım. Not edeyim en iyisi, hafızama güven olmuyor :)
Ben daha önce 5 gün denedim sadece su cay gibi sıvılar içtim çok halsizlik falan olmamıştı bu sefer biraz daha uzun deneyecegim herkesin bünyesi farklı tansiyon problemin falan varsa dokunabilirolmaz demiyorum kuzum olabilir ya ama bugün düne göre az daha iyi beslendim sanki spor da yaptım yarın bi tartılcam inş üzülmem yine...
merak ettim sen diyince bir sitede ;
"Toplamda 10 gün sürer. İlk gün şifa orucuna hazırlık günüdür. Meyve ve sebzelerle hafif bir beslenme programı uygulanır. Sonra beş gün tam oruç günü olarak geçer. Bu beş günde su, bitki çayları, meyve suları ve sebze suyu çorbaları içilir. Asla katı bir şey tüketilmez ve günlük 250 kalorinin üzerine çıkılmaz. Son dört gün ise orucu bozmak ve vücudu tekrar normal düzenine alıştırmakla geçer. Yani, toplamda tutulan oruç beş gün aslında."
diye yazmışlar aslında böyle bişey tam ihtiyacım olan şey ama çok halsizlik yapar mı acaba çalışırken falan bayılmayayım
Hayırdır senin sevdalın yok mu kız:)
Eferinnnn :))))
Vermişin de o pufidikler zaten 3 kilodur:))
Okadar da değil çık ama sabah çık kontrol şart bugünü unut sen cuma çık ayrıca Hamişisin cnm ya kilo yüzünden kendine zehir etme tadını çıkar tatlımEvet evet hiç çıkmamalıydım tartıya
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam
Sayılır o devam et cıss yeme sakınnn!olacak :)
ya bende sp diye çıktım ama dünden mantar vardı mecburen yedik :) bozmazsa o sp işte :)
wauwww, bende ilkini saymıyorumm, kıyafetle pandufla tartılınmaz.
gün içinde tartılmaaaaaaaz, hem söleyip hemde yapıosun ördekcim oldu mu?? takılma ona kuzum, üstelikte ödemliyim dedin
Yok canım öyle degisik caylar icilmiyor. Çok tuzlu da yemiyorum aslında, her hamilenin başına gelen bi şey bu ödem maalesefÖyle çok şiş degilim aslında ama birazcık olmus sanırım ben de yüzükten anladım iste
kumralım krakerim bende matilda gibi anadan üryan tasrtılırım saati bilem çıkarırım ne kız o öyle kaban giyseydin bi de üzeerine
Sabah siskinligidr o zaman oHihi şimdi taktım yüzüğü oldu, sabah şişliği miydi acaba
Gidip tartılsam mı? Ama gün icinde sabahkine göre çok daha fazla cıkarım, moralim bozulmasın mı?
Kız sen kıyafetlerle mi tartılıyosun ayagında koca panduflarÇıkar onları da çıkar kaç gr.dır onlar kimbilir
Sevdalim var olmamii canim kocisim hic sevmez sevgililer gununu bende sevmiiim artikHayırdır senin sevdalın yok mu kız:)
Eferinnnn :))))
Vermişin de o pufidikler zaten 3 kilodur:))
Ben tartılırken anadan üryan:))
Okadar da değil çık ama sabah çık kontrol şart bugünü unut sen cuma çık ayrıca Hamişisin cnm ya kilo yüzünden kendine zehir etme tadını çıkar tatlım
Sayılır o devam et cıss yeme sakınnn!
kumralım krakerim bende matilda gibi anadan üryan tasrtılırım saati bilem çıkarırım ne kız o öyle kaban giyseydin bi de üzeerine
Sabırsızlıkla bekliyorum..güzel eksi ama artıları attım diyelim, bugün de eksi olursa eksi dicem :) cumayı bekle şekercim :)
En son gittiğimde kulağın kapalı ama iltihap yok demişti. Ondan beri ara ara soğuk yiyince oluyor. Bir daha mı gitsem ya..Geçmiş olsun ebruş orta kulak iltihabı olabilir cnm bi göster istersen
Hahaaa iyiymiş..
İyidir güzel sende ne var ne yok.Ee daha ne var ne yok 5.takim
Yaa süpersin yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?