Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyy kiyamamm paamaklaalida sisermisss
o kadar olcak ordekim takilma bunlara bebis buyutuyorsn sonucta
Hihi şimdi taktım yüzüğü oldu, sabah şişliği miydi acaba
Gidip tartılsam mı? Ama gün icinde sabahkine göre çok daha fazla cıkarım, moralim bozulmasın mı?
Eki Görüntüle 1953678
Ilk kilom
Robocop kadar veremesemde bende vermisim baya
Kız sen kıyafetlerle mi tartılıyosun ayagında koca panduflar Çıkar onları da çıkar kaç gr.dır onlar kimbilir

Çok sevindim cnm hadi bu sefer olcak bu iş:)

olacak :)

Bende sp yapıyorum bugün :)

ya bende sp diye çıktım ama dünden mantar vardı mecburen yedik :) bozmazsa o sp işte :)

wauwww , bende ilkini saymıyorumm, kıyafetle pandufla tartılınmaz.

Evet evet hiç çıkmamalıydım tartıya
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam

gün içinde tartılmaaaaaaaz, hem söleyip hemde yapıosun ördekcim oldu mu?? takılma ona kuzum, üstelikte ödemliyim dedin

Ben daha önce 5 gün denedim sadece su cay gibi sıvılar içtim çok halsizlik falan olmamıştı bu sefer biraz daha uzun deneyecegim herkesin bünyesi farklı tansiyon problemin falan varsa dokunabilir

Hayırdır senin sevdalın yok mu kız:)
Eferinnnn :))))
Eki Görüntüle 1953678
Ilk kilom
Vermişin de o pufidikler zaten 3 kilodur:))
Ben tartılırken anadan üryan:))
Evet evet hiç çıkmamalıydım tartıya
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam
Okadar da değil çık ama sabah çık kontrol şart bugünü unut sen cuma çık ayrıca Hamişisin cnm ya kilo yüzünden kendine zehir etme tadını çıkar tatlım
Sayılır o devam et cıss yeme sakınnn!

Eki Görüntüle 1953678
Ilk kilom
kumralım krakerim bende matilda gibi anadan üryan tasrtılırım saati bilem çıkarırım ne kız o öyle kaban giyseydin bi de üzeerine

Sabah siskinligidr o zaman o

Kiz sisko cikiyim diye ole tartilmistim ne kadar cok verdigimi goreyim dedmoooo simdilerde ciplak cikiyom utanmasam donumuda cikartcm

Sevdalim var olmamii canim kocisim hic sevmez sevgililer gununu bende sevmiiim artik
Ve artik panduflarla tartilmiyom bendr anadan uryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…