Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet evet hiç çıkmamalıydım tartıya
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam
Bitanem bak kızlar normal diyor. Kafaya takma.. Doğumdan sonra zaten hepsi gider.. Hem sen demedin mi "herkes sadece göbekden almışsın diyor" diye.. Yani kilo yok bebek var..

Mantarda yüksek oranda protein içeriyormuş zaten..

morordek tatlım suyu çok içmeye çalış hamilelikte ödem illaki olacaktır
Litre litre su içiyorum kaptanım, içmesem çoktan şişmiştim sanırım :)
Bitanem bak kızlar normal diyor. Kafaya takma.. Doğumdan sonra zaten hepsi gider.. Hem sen demedin mi "herkes sadece göbekden almışsın diyor" diye.. Yani kilo yok bebek var..
Bebek 1 kilo, ben aldım 10 kilo, buna ne demeli

Çok saol kaptanın netim bitti ya göremiyorum pek herkese teşekkürler tabii ki yazacağım birkaç gün sonra ins

Ya birazcık yedim bugün, kocamla yemeğe çıktık ama tatlı yemedim o da bişi dimi?

kumralım krakerim bende matilda gibi anadan üryan tasrtılırım saati bilem çıkarırım ne kız o öyle kaban giyseydin bi de üzeerine

Hahahha, alemsiniz kaptanım, aynen utanmasa kaban giycekmiş :)

Sabırsızlıkla bekliyorum..

İnşallah kuzum inşallah :)

Aa bak boşuna değilmiş kışın kilo almam, gece yiyormuşum bak, ebruş dikkat et oralar soğukmuş gelmeyim bi gece :) :)

Menüm;
400 ml ılık limonlu su

08:00
3 yk çökelek
2 cherry domates
4 zeytin
1d. tb ekmegi ve dereotu

11:00
150 ml tarcınlı zencefilli süt
3 ceviz

13:00
Avuc ici kadar haslanmıs tavuk ve brokoli

14:30
1 kupa yogurtlu brokoli corbası

18:00
1 kase yogurtlu brokoli corbası
1 h.yumurta ve salata
2 yk.kadar makarna (tencerinin dibinde kalmıştı)

2.5 L su
3 fincan t.kahvesi
1 kupa maydanozlu form cayı

Spor;
10000 adım
100 ip
280 basamak merdiven

Sabah siskinligidr o zaman o

Kiz sisko cikiyim diye ole tartilmistim ne kadar cok verdigimi goreyim dedmoooo simdilerde ciplak cikiyom utanmasam donumuda cikartcm
Aa çıkarmadığın kabahat:)seni uyanık seniiii
Sevdalim var olmamii canim kocisim hic sevmez sevgililer gununu bende sevmiiim artik
Ve artik panduflarla tartilmiyom bendr anadan uryan
Benimki de yanımda değil görevde bende yalnız bir sevgililer günü geçiriyorum ama neyseki yedek sevgilim var oğluşum :)

E oda bişi çok yediysen spor yap bari canikom yarına morel bozukluğu olmasın

Çok iyi gidiyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…