- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.801
Bitanem bak kızlar normal diyor. Kafaya takma.. Doğumdan sonra zaten hepsi gider.. Hem sen demedin mi "herkes sadece göbekden almışsın diyor" diye.. Yani kilo yok bebek var..Evet evet hiç çıkmamalıydım tartıya
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam
Mantarda yüksek oranda protein içeriyormuş zaten..olacak :)
ya bende sp diye çıktım ama dünden mantar vardı mecburen yedik :) bozmazsa o sp işte :)
wauwww, bende ilkini saymıyorumm, kıyafetle pandufla tartılınmaz.
gün içinde tartılmaaaaaaaz, hem söleyip hemde yapıosun ördekcim oldu mu?? takılma ona kuzum, üstelikte ödemliyim dedin
Ahh hormonlar ahhÖdemli degilmisim iste, oldu yüzügüm parmagıma.
Bildigin sisko bi ördegim ben
Seni gidi seniiSabah siskinligidr o zaman o
Kiz sisko cikiyim diye ole tartilmistim ne kadar cok verdigimi goreyim dedmoooo simdilerde ciplak cikiyom utanmasam donumuda cikartcm
Beni takip etmeyen varmi bakim igde
diyet_benim_adim beklerim
Kucak dolusu opucuklerYaa süpersin yaa..
Yılmadın hala devam ediyorsun ya en mükemmelide bu..
Bence bu kiloları bir daha almayacaksın.. Hem bebek içinde ne kadar verirsen o kadar iyi..
Litre litre su içiyorum kaptanım, içmesem çoktan şişmiştim sanırım :)morordek tatlım suyu çok içmeye çalış hamilelikte ödem illaki olacaktır
Bebek 1 kilo, ben aldım 10 kilo, buna ne demeliBitanem bak kızlar normal diyor. Kafaya takma.. Doğumdan sonra zaten hepsi gider.. Hem sen demedin mi "herkes sadece göbekden almışsın diyor" diye.. Yani kilo yok bebek var..
Çok saol kaptanın netim bitti ya göremiyorum pek herkese teşekkürler tabii ki yazacağım birkaç gün sonra insEveeet hanımlar bu da takımımızın robocop'u canımızmedusa38 'in mezuniyet karnesi: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50115402
Herkese motivasyon olması acısından paylasayım dedim. Kendisi daha sonra başarı öyküsünü de yazar zatenTekrardan çok ama çok tebrik ediyorum canım, insallah bir daha hic kilo almaman dilegiyle
Şifa orucu falan yaptığım dönemler cnm RoboCop lakabını boşuna vermedilermedusa38 Ekim ayında 11, Aralık ayında 8.5 kilo vermek mi?
Nasıl oluyor ya ?desem ayıp olmaz dimi?
Masallah canım tebrikler
Hayırdır senin sevdalın yok mu kız:)
Eferinnnn :))))
Vermişin de o pufidikler zaten 3 kilodur:))
Ben tartılırken anadan üryan:))
Okadar da değil çık ama sabah çık kontrol şart bugünü unut sen cuma çık ayrıca Hamişisin cnm ya kilo yüzünden kendine zehir etme tadını çıkar tatlım
Sayılır o devam et cıss yeme sakınnn!
kumralım krakerim bende matilda gibi anadan üryan tasrtılırım saati bilem çıkarırım ne kız o öyle kaban giyseydin bi de üzeerine
Sabırsızlıkla bekliyorum..
Aa çıkarmadığın kabahat:)seni uyanık seniiiiSabah siskinligidr o zaman o
Kiz sisko cikiyim diye ole tartilmistim ne kadar cok verdigimi goreyim dedmoooo simdilerde ciplak cikiyom utanmasam donumuda cikartcm
Benimki de yanımda değil görevde bende yalnız bir sevgililer günü geçiriyorum ama neyseki yedek sevgilim var oğluşum :)Sevdalim var olmamii canim kocisim hic sevmez sevgililer gununu bende sevmiiim artik
Ve artik panduflarla tartilmiyom bendr anadan uryan
Ne bu nerden takip ediyoruzBeni takip etmeyen varmi bakim igde
diyet_benim_adim beklerim
Öyle bi sorun varsa ihmal etme cnmEn son gittiğimde kulağın kapalı ama iltihap yok demişti. Ondan beri ara ara soğuk yiyince oluyor. Bir daha mı gitsem ya..
Amanin nerden buldun kız bunu
Allahın mucizesi o 1 kilo öteki senin mucizen cnm :)Litre litre su içiyorum kaptanım, içmesem çoktan şişmiştim sanırım :)
Bebek 1 kilo, ben aldım 10 kilo, buna ne demeli
E oda bişi çok yediysen spor yap bari canikom yarına morel bozukluğu olmasınYa birazcık yedim bugün, kocamla yemeğe çıktık ama tatlı yemedim o da bişi dimi?
Hahahha, alemsiniz kaptanım, aynen utanmasa kaban giycekmiş :)
İnşallah kuzum inşallah :)
Aa bak boşuna değilmiş kışın kilo almam, gece yiyormuşum bak, ebruş dikkat et oralar soğukmuş gelmeyim bi gece :) :)
Çok iyi gidiyosun cnmMenüm;
400 ml ılık limonlu su
08:00
3 yk çökelek
2 cherry domates
4 zeytin
1d. tb ekmegi ve dereotu
11:00
150 ml tarcınlı zencefilli süt
3 ceviz
13:00
Avuc ici kadar haslanmıs tavuk ve brokoli
14:30
1 kupa yogurtlu brokoli corbası
18:00
1 kase yogurtlu brokoli corbası
1 h.yumurta ve salata
2 yk.kadar makarna (tencerinin dibinde kalmıştı)
2.5 L su
3 fincan t.kahvesi
1 kupa maydanozlu form cayı
Spor;
10000 adım
100 ip
280 basamak merdiven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?