Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok cnm tam tersi yagı olabildigince az kullanırım.. Evet kabızlık oluyor.insulin direnci var. hatta 8 ay once falan aclık sekerim 145 falan cikmisti.
Kaynanama gittigimdede tansiyonumu olcuyorum 14-10 15-10 13-9 falan cikiyor.
Canım Umay Villa'nın detoksu sayesinde oldu o 4 günde 2.2 mi ne gitmisti Aslında cok hızlı agırlık kaybetmekte iyi degilmis.O tartıdaki +3 dogruydu muhtemelen.. Bu sabahta +1deydim insallah yarın eksiyi görcem canım.

Bugunun menüsü
Oruçluydum.
Sahur:
2 haslanmış yumurta
1 zeytin
İftar:
1 kepçe nohut yemeği
Yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam nohut ve ekmek bir arada olmamış ya
Menulerini kendin yorumlamissin zaten Ebrusum :)
Yok cnm tam tersi yagı olabildigince az kullanırım.. Evet kabızlık oluyor.insulin direnci var. hatta 8 ay once falan aclık sekerim 145 falan cikmisti.
Kaynanama gittigimdede tansiyonumu olcuyorum 14-10 15-10 13-9 falan cikiyor.
Açlık sekeri 145 mi? ayy ne illet bi seymis insulin direnci..

Canım sabit olsa bile süper olur.

Yine yoğunluk geldi desene özgem, Allah kolaylık versin at inşallah artıları. Muz süt yerine saf protein yapsan olmaz mı??

Geçmiş olsun anneciğine de.
En kolay uygulanani bu geliyo bana canim.. diger turlu hem sabah hem ogle tasimam gerekiyo yanima.h.sonu saf protein yapabilirim belki
Annecigim bi rahat dursa gececek dee.. 2hafta once bizim ormanin bakimini yapmislar gecen haftada patates dikmisler pazartesi de hali silkemis bugun diyo ki ay omuzum agriyo dedim acaba niye
Mr sonucunda ds kist cikmis sirtinda doktor zorlanmadan sivi birikmesi olmuştur demis dunden beri kesin kanser oldum ben diye ortalığı inletiyo.. Allah sen biliyon ya rebbimm anama totosunun ustune oturma istegi viirrr

Yahu benim tokluk şekerim 144 çıktı diye bana diyet veriyolardi az kalsın. Dikkat et canım cidden zor bi hastalık bu. Surekli tetikte olmak lazım. Simdi nasil peki kontrol altında mı?
Yok canım 8 ay olacak gitmedim Dr.a. Şuanki durumu ne alemde bilmiyorum..

toplight Kaptanım çok geçmiş olsun...
alakası yok sizinkiyle de, ben de hamileyken sağ el bileğimde tendonda sıkıntı olmuştu.
Ölüyordum ağrısından
Beni de atel kurtarmıştı..
Sizinki daha sıkıntılı tabi, tez zamanda rahatlarsınız umarım...

ebrusonmez hakkarili misin canım?
Benim oralı arkadaşlarım vardı öğrenciyken yurtta..
Kankiydik.. sonra koptuk ama
Merkez mi, ilçe mi??

wendy kızın kaç yaşındaydı?
Benim kızım minikken (2-2,5 yaşta)
Katılırdı bana Leslie yaparken

Hatta kadın all together all together..diyo ya... bizimki de 'Abdülkadir Abdülkadir' diyordu...
Hayır o isimde bi tanıdığımız olsa yine anlayacağım da..
Çok şaşırmıştım..

servey ne güzel olmuş spor..
Hem zayıflarsın hem de dinç-enerjik olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…