Günaydın canlarım, takımımız bayaa hareketlendi ne güzel :) oku oku bitmiyor geçmiş :) gerçi genel olarak tüm takımlar hareketlendi süper oldu bence :)
yok yok boşver ördekim, doğum sonrası lazım onlar :) sonra doğum sonrası iznine sıkıntı çıkarır falan boşver.
neee

olsun matildam yaaa, dün bayaa yürüdüm, dikkat ettim ama ben evde durduramıyorum kendimi yaa, eskiden nası durduruyodum acaba?? en iyisi gidim de vitamin alayım ben, belki de onun eksikliği beni zorluyo. mesela eskiden meyveye dayanamazdım, şimdi kuruyemişe
canım harika, bende 57'i görücem, hedef o
kavga edenler falan oluyomuş, yok hayırlı cumalar bilmem ne yazılmasın diyenler oluyomuş, dertli millet :)
benim eşimde sevmiyodu, baktı hem uyguna alıyorum hemde sıkıntısız iade var, al da beğenmezsek iade ederiz diyo.
zaman su gibi geçiyor
hoşgeldin canım, iddia iyi bişi, hedefin de süper, burda kaptanımın da dediği gibi güzel bi gelinimiz oldu, darısı sana.
kaptanım bu nasıl ara yaw :) elmayı anladım da üçgen peynir elmayla mı, sade olarak mı attınız ağzınıza
kaptanım gün içi tartılmak yasaaak, bende dün spor yaptım dikkat ettim bugün artı çıktım
wauww deli gaza geldim

alemsin süper olmuş.

günaydın canım

günaydın canım.
hoşgeldiniz, günaydın, burdan öğrendiğimiz çok şey var, hareketsizliği atmak için bir sürü şey söyleriz size