Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin:) Bende yenilerdenim, 36 yaşında biri kız biri oğlan iki çocuk annesi ve 1,69 boy ve 86 kilo. Bebelerim küçük oldukları için şimdilik çalışmıyorum ama büyüdüklerinde kendi işimi açmayı düşünüyorum, inşallaaahhhh
Daha önce de yazdığım gibi çok cvp yazamasam da hepinizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. İnşallah hepimiz yaza düşman çatlatacağızzzzz.

200 ip atladım bile. Şimdi kahvaltı yapacağım.
Süpersin

5600 adım tamamlandı..
Süperrrrr

Hoşbuldukkk

Allah kabul etsin canım.

aa çok mantıklı o zaman, yalnız görev verilmese de orda olman gerekmiyo mu?? öle bişi yoksa durduğun hata.
Normalde ders olmasa bile gitmek zorunlu ama ünuversiteye göre değişiyor tolere edilebiliyor yönetimle alakalı..
Benim anlamadığım şu yıllık izin var ya onu sadece yaz tatilinde kullanma izini var sinir oluyorum ya. Zaten tatil değil mi?? Değilmiş işte
Akşam akşam kaçırdım keçileri

aman deme kız.. Hani önce 99'u görecektin.Sonra hep birlikte yapacaktık.
Sen ben @wendigo KumraL_KrakeR matilda34 ( kendileri pek sıcak bakmıyordu ama düşünürse diye ) azaydidem didemcim erkendavrandı biraz.. Sahi nasıl gidiyor hamişlik :)

ahh inşallah bana inanan çok insan var onları üzmek ve yanıltmak istemiyorum.. belki de bu kadar stres yapmam o yüzden olabilir

çok teşekkür ederim desteğin için hoşgeldin bu arada
Evet Seval'im ben sana inanıyorum.Ama en çok da muska77 inanıyordu. Lütfen güzel bir geridönüş yap.

Hello ladies ben yine sacma bi saatte uyanıp uyuyamayanlardanim :) sizlere şimdiden gunaydinlar :)

Evet canım.. Çok nefisti. 1 küçük patatesde koydum içine
Afiyet olsun Ebrusum, begenmene sevindim :)
Yarın ben nobet çıkışı olucam ödem oluyorum nobette fazla çıkabilirim sabah
Hmm nasil yapsak ki o zaman? Eve gelince uyuyor musun? Uyaninca tartılıp bildirim yap bari?
Ah ah biraz kotu bi menu olmus... Persembeleri bari yapmayın boyle, tam tartı günü öncesi

***5. Takım 506. Etap***

toplight (71,8/)
servey (75,5/)
matilda34 (67,2/)
ebrusonmez (56,2/)
TopaLsoLucaNn (78,3/)
candy_candy (114,0/)
gulsayszey (96,9/)
0zlem (76,5/)
inatettimolacak (64,5/)
fattofit85 (82,0/)

5. Takım Ortalama: %

fancynancy (86/)
yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
raindarksky (74/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Cikilatacanavari (90/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
lydznp (92/) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
Birumut55 (53,8/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 53.8, hedef kilosu: 50
BuRCuCuKkK (58,5/) 57.8 %1.2

wendigo (62,9/)
morordek (70,5/)
KumraL_KrakeR (67/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…