- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.641
Olur kuzum ederim tabi. Bir aksilik olmadığı sürece tutacağım. Hatta yarında tutayımda akşama doğru tartılayım.Daha çok eksi görürüm belki :))ebrusonmez ebruşum bugün de niyetli misin?? Allah kabul etsin canım. Haftaya da ben mi tutsam full?? eşlik et bana
herkese günaydın.
araniza yeni katıldım. umarım takım olarak başarılı sonuçlar çıkarırız. ben dakka 1 gol 1 bu sabah geç kaldım. kahvaltımı hazırlayamadım. işyerine gidibce masum bir kahvaltı yaparım insallah. ama suyum için limon, tarcin çubuğumu ve yeşil elma dilimlerimi aldım yanıma. normalde kış mevsiminde sade su içemiyorum. birde su oda ısısında olunca içmek zor geliyor. normalde yeşil elma yerine taze zencefil koyuyordum ama o da bitmiş.
şimdilik benden bu kadar. daha sonra kendim ike ilgili birseyler yazarim. hayallerimi ve hedeflerim paylaşırım sizinle.
Süpersin200 ip atladım bile. Şimdi kahvaltı yapacağım.
Süperrrrr5600 adım tamamlandı..
Tüm Yen'i arkadaşlarımız hoşgeldiniz...
Başaranlar, başarmakta olanlar ve başaracaklar.. toplanmış bulunuyoruz
Ben de tanıtayım sizlere kendimi..
30 yaşında, iki kız annesi,
1,64 boy 97civarı kilomla
tombik bir aile hekimliği uzmanıyım..
Miniğim 10 aylık
Hala ücretsiz izindeyim
Çok da dönesim yok açıkçası
Hep birlikte, bırakmadan kurtulalım şu kilolarımızdan...
Sağlıkla, eğlenceli bi şekilde inşallah...
Menümü yazayım.Akşamki ekmek haricinde memnunum.
Sahur:
2 haş. yumurta- 5 zeytin
2 çatal otlu peynir- 3 k. yoğurt
İftar:
1 kase et haşlama (suyuyla birlikte yağsız et)
4k. kereviz- yoğurt
1 dilim kadar karadeniz ekmeği
Saat 10 gibi de yarım yeşil elma yedim.
Kovulurumm o yuzden yazmammmmmGörelim mi menünü ?
Normalde ders olmasa bile gitmek zorunlu ama ünuversiteye göre değişiyor tolere edilebiliyor yönetimle alakalı..aa çok mantıklı o zaman, yalnız görev verilmese de orda olman gerekmiyo mu?? öle bişi yoksa durduğun hata.
Sağol tatlım.Akşamki ekmek olmasaymış çok daha iyi olurdu ama böyle oldu artık.Önümüzdeki maçlara bakacağız. :))Allah kabul etsin canım.
Özlemcim benimde yarın dışarıda işlerim var bende onbin olmasa da biraz yürüyüş yapacağım.5600 adım tamamlandı..
Nazar boncuğun olsun o da :)Sağol tatlım.Akşamki ekmek olmasaymış çok daha iyi olurdu ama böyle oldu artık.Önümüzdeki maçlara bakacağız. :))
aman deme kız.. Hani önce 99'u görecektin.Sonra hep birlikte yapacaktık.ben ikinciyi doğurunca ameliyat olucam yaaa.. benden olmuyo anladım
biz korunmuyoruz şimdi her an olabilir çünkü
aynen ya balıkesir beni bozuyor arkadaş yaa.. annem de burda ya o gidince düzelir belki.. eylül'e kadar da balıkesir yok ama işte o arada da hamişlik olabiliroffff yaa.. saldım çayıra modundayım
yürüyüş yapıyorum, müzik dinliyorum iyi geliyor bana zaten. depresyon falan da yok. ama yemek konusunu düşünmekten çok yoruldum
Bak ne güzel gidiyorsun işte motivasyon niye yerlerdedün de 12.600 adım atmışım hatta
Evet Seval'im ben sana inanıyorum.Ama en çok daahh inşallahbana inanan çok insan var onları üzmek ve yanıltmak istemiyorum.. belki de bu kadar stres yapmam o yüzden olabilir
çok teşekkür ederim desteğin için hoşgeldin bu arada
Çok iyi niyetli bir yaklaşım oldu teşekkür ederim.Nazar boncuğun olsun o da :)
Afiyet olsun Ebrusum, begenmene sevindim :)Evet canım.. Çok nefisti. 1 küçük patatesde koydum içine
Hmm nasil yapsak ki o zaman? Eve gelince uyuyor musun? Uyaninca tartılıp bildirim yap bari?Yarın ben nobet çıkışı olucam ödem oluyorum nobette fazla çıkabilirim sabah
Ah ah biraz kotu bi menu olmus... Persembeleri bari yapmayın boyle, tam tartı günü öncesiYa ben çocuklardan fırsat bulup doğru düzgün bakamıyorum konuyalaptoptan bakınca ufaklığım kurcalayıp duruyor. Yapma demekten okuduğumu da anlamıyorum bu saate kalıyorum böyle. Paylaşımlarınız çok güzel hepsini okumaya çalışıyorum ama maalesef düzgün cevap yazamıyorum kızlar, idare edin beni ne olur.
Menümü biraz utanarak paylaşıyorum.
Kahvaltı: 1 poğaça
Öğlen. : 1,5 opsiyon kadar kısır ve 1 dilim kek
Akşam: yoğurt çorbası ve hünkar beğendi (diyet pişirmiştim) 2 dilim de ekmek
Birazcıkta cevizli sucuk yemiş olabilirim galibaaa
2 litre suyumu içtim. Aralarda filtre kahve, şekersiz ve yarım yağlı süt ekleyip içtim.
30 dk eliptik bisiklete bineceğim birazdan da.
Herkese sevgiler
Hem gidince hem uyanınca yazayım kilomuHmm nasil yapsak ki o zaman? Eve gelince uyuyor musun? Uyaninca tartılıp bildirim yap bari?
Ah ah biraz kotu bi menu olmus... Persembeleri bari yapmayın boyle, tam tartı günü öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?