Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba,
bence yemeklerindeki yağ ve tuz oranını azaltırsan herkes aynı yemekten yiyebilir. bende evde onu uyguluyorum. kendime ayrı yemek yapmıyorum. akşam 19,30 gibi ancak yemek yiyebiliyoruz. bunun içinde yoğurt ve salataya yükleniyorum. aslında diyet gibi değilde sağlıklı temiz beslenme gibi düşünürsen daha başarılı olursun gibi geliyor bana. diyet bana da sıkıntı veriyor. :/
Ama kendini toparlayacaksın. bu kadar sıkıntının ardından bir kırılma noktası gelecektir. :)

ahh inşallah bana inanan çok insan var onları üzmek ve yanıltmak istemiyorum.. belki de bu kadar stres yapmam o yüzden olabilir

çok teşekkür ederim desteğin için hoşgeldin bu arada

ahh inşallah bana inanan çok insan var onları üzmek ve yanıltmak istemiyorum.. belki de bu kadar stres yapmam o yüzden olabilir

çok teşekkür ederim desteğin için hoşgeldin bu arada

hoşbulduk :)
bence başkalarını düşünme sen ne istiyorsun onu düşün. ben 10 sene önce gayet fit biriydim. bana her kilo mu aldın sen cümlesi 5kg kattı. sonradan da aynı senin psikolojine girdim. ben kilo veremiyorum. diyet yapamıyorum diye diye 97kg oldum.. ta ki 1 ay öncesine kadar. 2 tane kıyafetim kalmıştı. yenilerini alamıyordum çünkü kendime 50 beden kıyafeti yakıştıramıyordum. 50m yokuşu arada nefeslenerek çıkabiliyordum. artık buna son vermem lazım. bu ben değilim dedim. diyeti sevmiyor muyum o zaman diyet yapmayacağım dedim. ama sağlıklı beslenmek ve spor yapmak zorundayım dedim. 1 ayda 5kg verdim. dahası için motivasyon gerek yanıma yandaş gerek dedim. tesadüfen bu grubu buldum. şimdi inancım daha da arttı. çünkü ben kendimi kontrol edemediğim zaman beni kontrol edecek birileri var. moral düşmeyecek. sende düşmeyeceksin. düşsen bile seni biri kaldıracak.
hadi ayağa kalk ve kaçırdığın yerden yakala. hiçbirşey için geç değil.
ayrıca biz hamal değiliz. bu kadar yağı taşıyoruz. onları yavaş yavaş üstümüzden atacağız. hafifleyeceğiz.

kızlar döndüm ben ama haşatım çıkmış vaziyette döndüm yediklerime de pek dikkat edemedim bu arada
canım işyerinde ekmek olsa ekmek de yerdim :) ama ekmek olmayınca üçgen peyniri ısıra ısıra yavaş yavaş yedim yanında da elma ila biraz boşboğazlık oldu ama kantine gitseydim tost yaptırırdım en masumu bu geldi
canım sen daha balekesirden yeni geldin hafta başı menü yazmayacam dedin o yüzden hiç sormadık toparlarsın diye ama toparlayamadın aksine iyice abarttın hepimize zaman zaman gelenler geliyor dünyayı yiyecekmişiz gibi oluyor ama 1 gün hadi yedin ertesi gün telafi et
izin hakkın yok canım maalesef tekrar bakarım listeye ama 8 haftan dolmadı yanlış hatırlamıyorsam

Menümü yazayım

Sabah 09:30
1 haşlanmış yumurta
4 dilim kurutulmuş domates
5 zeytin
1 kk peynir
4 yaprak marul
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı tarçınlı bal
2 şekersiz açık çay

Ara 10:30
1 sade kahve

Öğlen 12:30
1 çorba kasesi bol yesillikli kısır
2 yemek kaşığı barbunya
1 fincan yesilcay

Ara 15:30
1 s. bardak kefir
1 yeşil elma

Akşam 18:00
1 yemek kaşığı makarna
1 yemek tabağı dolusu brokoli salatası (içinde az havuç ve patates de vardi)

Ara
Yatana kadar 1 fincan Yeşilcay, 1 sade türk kahvesi içerim kesin

Su: 2.5 litre
Spor:200 ip atlama, 30 mekik, 5 dakika kol, 5 dakika bacak çalışma, 3 mil leslie

Listede olmasam da heyecanlıyım, geçen cuma tartilmistim. Bakalım ben kaç çıkacağım. ..

çok teşekkür ederim mesajlarınız için.. ben bu yoldan dönmicem 2017 benim senem dedim bu seneyi ziyan etmicem.. izin almaktan da vazgeçtim bu hafta sabit gecelim beni bu arada regl oldum çok şükür kafam rahat 1 hafta da regl siskinligi de iner aldığımı da veririm yürüyüşlere de başladım vazgecmek yok

Süpersin. Yılmak yok, çok daha iyi olacak hep beraber...

Çok sevindim bu kararına tam gaz devam

Menümü paylaşmak istiyorum sizinle
Sabah 7.30
Orta Türk kahvesi
Tam bugday ekmek arası beyaz peynir (tost makinasına bastim)
10.00 ara
Orta Türk kahvesi
12.30 öğle
2adet kaşarlı fırında köfte 2 kaşık makarna 1brdak ayran salata
17.00 tek şekerli nescafe
18.00
Kızartma tavuk salata 100gr yoğurt 1 kaşe mercimek çorbası
1800ml de su içtim bu saate kadar nobetciyim sabaha kadar gece de 1 activia yoğurt yerim

tebrikler. çok doğru bir karar verdin. sen başaracaksın bunu. pek çok kişi başardı. biz neden başaramayalım.

Canım vazgecmedigine sevindim cunku ara vermek bize hic iyi gelmiyor.. Hep kendine inan.. Nasıl görünmek istedigini hayal et.. Bu isin sonunda hem fit çıtır bir anne hemde daha saglıklı bir bayan olacaksın.. Sakın pes etme..
kiloyu verdiğim de bugün gördüğüm rakami sizinle paylaşıcam
Ödem olmus olabilir azcık dikkat edersen listedeki kilona donersin bence hic canını sıkma bosyere..Kaldıgın yerden devam et..

Menüm;
10:00
2 haslanmıs yumurta
1 parca süzme peynir
1 dilim tb ekmegi ve 1 cay

15:00
Yarım avuctan az badem

18:00
3 tane fırında sigara böregi(olmasa daha iyi olurdu)
Ispanaklı 2 yumurta
5 yk yogurt

2 L su
2 t.kahvesi
Az oncede 3 cay bardagi cay ictim..

Spor;
14000 adım

Sigara boregi sabah olaydi

Selam kızlar, öldüm bittim resmen bugun. Yarın veri toplamaya başlıyorum çok heyecanlıyım, insanlık için küçük ama benim ve tezim için çok büyük bir adım

Nasılsınız bakalım? Yarın cuma, büyük gün. Umarım herkes bol bol eksiyle gelir.

Hoşbulduk. olsun emzirme döneminde hızlı kilo veriliyor. Bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım :)
aa çok mantıklı o zaman, yalnız görev verilmese de orda olman gerekmiyo mu?? öle bişi yoksa durduğun hata.
Ya bizim öyle her gün okulda olmamızı beklemiyor hocalarımız sagolsun. İşlerimizi hallettigimiz sürece evden de çalışabiliyoruz. Ama tabi ki uzun süre gitmedigimizde "nerdesin sen?" moduna girerler :)
Düsündüm tasındım bu izin işini. Ben 32'de ayrılsam da zaten benim canım (!) tez hocam beni tez için çalıştıracak O yüzden 5 haftayı dogum sonrasına aktarmam daha mantıklı. Agustos başında bitiyor iznim o zaman. 1 ay raporla, yıllık izinle idare eder dersler başlayınca da başlarım...

***5. Takım 506. Etap***

toplight (71,8/)
servey (75,5/)
matilda34 (67,2/)
ebrusonmez (56,2/)
TopaLsoLucaNn (78,3/)
candy_candy (114,0/)
gulsayszey (96,9/)
0zlem (76,5/)
inatettimolacak (64,5/)
fattofit85 (82,0/)

5. Takım Ortalama: %

fancynancy (86/)
yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
raindarksky (74/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Cikilatacanavari (90/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
lydznp (92/) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
Birumut55 (53,8/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 53.8, hedef kilosu: 50
BuRCuCuKkK (58,5/) mezun olan üye geri döndü. başlangıç tarihi: 21.02.2017, başlangıç kilosu: 58.5, hedef kilosu: 52

wendigo (62,9/)
morordek (70,5/)
KumraL_KrakeR (67/)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…