- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.601
ya işte onu söyleyemiyorum çok çünkü
yok kız ben haksızlık yapmak istemedim yanlış anlamayın haa benihatta ben olsam ben de beni sallamazdım dedim. diyet yapamıyorum menü yazamıyorum yediklerimle ilgili hiçbir plan yapmıyorum önüme ne gelirse yani.. psikolojim de iyi aslında çok kötü değilim her gün 10000 den çok adım yapıyorum her gün yürüyorum. ama kilo aldım ve verebilecek gibi durmuyorum izin mi alsam napsam yaaa 3 haftaya anca veririm zaten
evet yaa.. ben ayrı yemek istemiyorum valla ben izin alıcam ya 3 hafta.. annem 4 martta gidicek
merhaba,
bence yemeklerindeki yağ ve tuz oranını azaltırsan herkes aynı yemekten yiyebilir. bende evde onu uyguluyorum. kendime ayrı yemek yapmıyorum. akşam 19,30 gibi ancak yemek yiyebiliyoruz. bunun içinde yoğurt ve salataya yükleniyorum. aslında diyet gibi değilde sağlıklı temiz beslenme gibi düşünürsen daha başarılı olursun gibi geliyor bana. diyet bana da sıkıntı veriyor. :/
Ama kendini toparlayacaksın. bu kadar sıkıntının ardından bir kırılma noktası gelecektir. :)
Canım normalde ben de çok hareketsizim. Her yere arabayla gidip geliyoruz, otobüs durağına kadar yurumeye üşendiğim için taksı çağırıyorum çoğu zaman. Ama şimdi koydum kafama. Yok artık oyle. Dışardan yürüyüş yapamıyorum yine, Osmaniyede yaşıyorum, burda bayan olarak yuruyuse çıkmak biraz zor. Evde yapıyorum artık spor, her gun en az yarım saat ayırıyorum kendime. İp atlama, mekik, dans, leslie ne yapabilirsem. Salmak yok artık eskisi gibi, fıstık gibi olacağım yaza kadar.
Ben de çikolata ve tatlı manyagiyim resmen. Çok sıkı diyet yaparsam ters tepiyor bende. Kendimi kaybediyorum sonra yeme konusunda. 2 çocukla evden abur cuburu uzak tutabilmem imkansız. Ama 2 haftadır yemedim hiç. Meyvenin üzerine tarçın, kahvenin yanına kuru üzüm falan yiyince azalıyor tatlı isteğim.
Benim de ilk evlendigimde şekerim oldukça yüksek çıkıyordu. Doktor tavsiyesiyle spor salonuna baslamistim. Tedavisiz çocuk sahibi olabilmen imkansız falan demişti. 2 ay sporla bir çok şeyim düzene girdi. Hatta sürpriz bir şekilde de hamile kalmıştım.
Bizimkiler öğretmenle bile tartışmıştı geçen sene çok ödev veriyorsunuz falan diye. Öğretmen en son grubu kendisi kapatmak zorunda kalmıştı.
ahh inşallahbana inanan çok insan var onları üzmek ve yanıltmak istemiyorum.. belki de bu kadar stres yapmam o yüzden olabilir
çok teşekkür ederim desteğin için hoşgeldin bu arada
canım işyerinde ekmek olsa ekmek de yerdim :) ama ekmek olmayınca üçgen peyniri ısıra ısıra yavaş yavaş yedim yanında da elma ila biraz boşboğazlık oldu ama kantine gitseydim tost yaptırırdım en masumu bu geldiGünaydın canlarım, takımımız bayaa hareketlendi ne güzel :) oku oku bitmiyor geçmiş :) gerçi genel olarak tüm takımlar hareketlendi süper oldu bence :)
kaptanım bu nasıl ara yaw :) elmayı anladım da üçgen peynir elmayla mı, sade olarak mı attınız ağzınıza
kaptanım gün içi tartılmak yasaaak, bende dün spor yaptım dikkat ettim bugün artı çıktım
wauww deli gaza geldim
alemsin süper olmuş.
günaydın canım
günaydın canım.
hoşgeldiniz, günaydın, burdan öğrendiğimiz çok şey var, hareketsizliği atmak için bir sürü şey söyleriz size
canım sen daha balekesirden yeni geldin hafta başı menü yazmayacam dedin o yüzden hiç sormadık toparlarsın diye ama toparlayamadın aksine iyice abarttın hepimize zaman zaman gelenler geliyor dünyayı yiyecekmişiz gibi oluyor ama 1 gün hadi yedin ertesi gün telafi etya ben cuma gününden beri hayvan gibi yiyorum
menü de paylaşmıyorum zaten dikkatinizi çekmedi tabi her zamanki gibi ama olsun siz de haklısınız tabi bi başlıyorum bi bırakıyorum ben olsam ben de kendimi çok sallamazdım
ben açıkçası hayatta bildirim falan yapamam mümkün değil söyliyim yanidaha regl de olamadım bugün 30 gün olmuş oldu
izin hakkın yok canım maalesef tekrar bakarım listeye ama 8 haftan dolmadı yanlış hatırlamıyorsamya işte onu söyleyemiyorum çok çünkü
yok kız ben haksızlık yapmak istemedim yanlış anlamayın haa benihatta ben olsam ben de beni sallamazdım dedim. diyet yapamıyorum menü yazamıyorum yediklerimle ilgili hiçbir plan yapmıyorum önüme ne gelirse yani.. psikolojim de iyi aslında çok kötü değilim her gün 10000 den çok adım yapıyorum her gün yürüyorum. ama kilo aldım ve verebilecek gibi durmuyorum izin mi alsam napsam yaaa 3 haftaya anca veririm zaten
evet yaa.. ben ayrı yemek istemiyorum valla ben izin alıcam ya 3 hafta.. annem 4 martta gidicek
çok teşekkür ederim mesajlarınız için.. ben bu yoldan dönmicem 2017 benim senem dedim bu seneyi ziyan etmicem.. izin almaktan da vazgeçtim bu hafta sabit gecelim beni bu arada regl oldum çok şükür kafam rahat 1 hafta da regl siskinligi de iner aldığımı da veririm yürüyüşlere de başladım vazgecmek yok
Çok sevindim bu kararına tam gaz devamçok teşekkür ederim mesajlarınız için.. ben bu yoldan dönmicem 2017 benim senem dedim bu seneyi ziyan etmicem.. izin almaktan da vazgeçtim bu hafta sabit gecelim beni bu arada regl oldum çok şükür kafam rahat 1 hafta da regl siskinligi de iner aldığımı da veririm yürüyüşlere de başladım vazgecmek yok
çok teşekkür ederim mesajlarınız için.. ben bu yoldan dönmicem 2017 benim senem dedim bu seneyi ziyan etmicem.. izin almaktan da vazgeçtim bu hafta sabit gecelim beni bu arada regl oldum çok şükür kafam rahat 1 hafta da regl siskinligi de iner aldığımı da veririm yürüyüşlere de başladım vazgecmek yok
Canım vazgecmedigine sevindim cunku ara vermek bize hic iyi gelmiyor.. Hep kendine inan.. Nasıl görünmek istedigini hayal et.. Bu isin sonunda hem fit çıtır bir anne hemde daha saglıklı bir bayan olacaksın.. Sakın pes etme..çok teşekkür ederim mesajlarınız için.. ben bu yoldan dönmicem 2017 benim senem dedim bu seneyi ziyan etmicem.. izin almaktan da vazgeçtim bu hafta sabit gecelim beni bu arada regl oldum çok şükür kafam rahat 1 hafta da regl siskinligi de iner aldığımı da veririm yürüyüşlere de başladım vazgecmek yok
Ödem olmus olabilir azcık dikkat edersen listedeki kilona donersin bence hic canını sıkma bosyere..Kaldıgın yerden devam et..kiloyu verdiğim de bugün gördüğüm rakami sizinle paylaşıcam
Sigara boregi sabah olaydiMenüm;
10:00
2 haslanmıs yumurta
1 parca süzme peynir
1 dilim tb ekmegi ve 1 cay
15:00
Yarım avuctan az badem
18:00
3 tane fırında sigara böregi(olmasa daha iyi olurdu)
Ispanaklı 2 yumurta
5 yk yogurt
2 L su
2 t.kahvesi
Az oncede 3 cay bardagi cay ictim..
Spor;
14000 adım
Canım Doktor D vitamini ve B12 verdi yarın kullanmaya baslicam.. Bunlar kilo yapar diyenler var ama insallah daha rahat kilo verebilirim..Sigara boregi sabah olaydi
Çok teşekkür ederim canım :)Hoşbulduk. olsun emzirme döneminde hızlı kilo veriliyor. Bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)
Ya bizim öyle her gün okulda olmamızı beklemiyor hocalarımız sagolsun. İşlerimizi hallettigimiz sürece evden de çalışabiliyoruz. Ama tabi ki uzun süre gitmedigimizde "nerdesin sen?" moduna girerler :)aa çok mantıklı o zaman, yalnız görev verilmese de orda olman gerekmiyo mu?? öle bişi yoksa durduğun hata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?