- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.621
Kızlar listeyi paylastım yukarıda. Yeni gelen üyelerimiz bilgilerinizde hata varsa bana bildirin düzeltelim. Yarın sabah aç karnına tartılıp bildirim yapmayı unutmayın :)
fancynancy @raindarksky Cikilatacanavari lydznp Birumut55 B BuRCuCuKkK
herkese günaydın.
araniza yeni katıldım. umarım takım olarak başarılı sonuçlar çıkarırız. ben dakka 1 gol 1 bu sabah geç kaldım. kahvaltımı hazırlayamadım. işyerine gidibce masum bir kahvaltı yaparım insallah. ama suyum için limon, tarcin çubuğumu ve yeşil elma dilimlerimi aldım yanıma. normalde kış mevsiminde sade su içemiyorum. birde su oda ısısında olunca içmek zor geliyor. normalde yeşil elma yerine taze zencefil koyuyordum ama o da bitmiş.
şimdilik benden bu kadar. daha sonra kendim ike ilgili birseyler yazarim. hayallerimi ve hedeflerim paylaşırım sizinle.
Evet canım.. Çok nefisti. 1 küçük patatesde koydum içineAyy benim tarifimden mi yaptin yoksaaa? :)
Yarın ben nobet çıkışı olucam ödem oluyorum nobette fazla çıkabilirim sabahKızlar listeyi paylastım yukarıda. Yeni gelen üyelerimiz bilgilerinizde hata varsa bana bildirin düzeltelim. Yarın sabah aç karnına tartılıp bildirim yapmayı unutmayın :)
fancynancy @raindarksky Cikilatacanavari lydznp Birumut55 B BuRCuCuKkK
kuzum sen neden böyle yapıyosun kesin moralin bozuk senin bir şeye ya da kilo vermen yavaşladı diye saldın kendini olan oldu artık yedin geçmişe bir sey yaoamazsın ama sıfırdan almış gibi tekrar yapmalısın işe yaradıgını görünce yine gaza gelirsin artı birlere falan moral bozmamalısın ben de bozuyodum salıyodum ama öğrendim o günde cok rahat oynayabilecek bir rakam o yüzden hemen pes etme geldiği gibi gider sen yeter ki salma yaz buraya takım kalabalıklaştı harketmemiş olabiliriz o da bizim hatamız ama sen bunu sorumluluk olarak görüp kötü beslendiysen de yazmalısın geç bile olsa yaz ki yediğinden utan bak. sen güçsüz biri değilsin ve bunu kendine kanıtlamalısın midene inecek cansız yiyeceklere mi yenileceksin. insan aç kalmaz ne yerse yesin onu düşün ve mideni sağlıklı şeylerle oldur kendine inancın yeterince olunca abur cuburu canın bile çekmeyecek gelecekteki güzel günleri düşünarkadaşlar ben çok kötü patlıyorum yaaaiyice saldım kendimi kiloo bir haftada nasıl böyle uçtu yaa diyet de yapamıyorum hiç ben
geçmişi okuyorum şimdi de içim şişti yazmak istedim
kesinlikle haklısınHoşgeldiniz efem ben buket 24 yaş 81,4 güncel kilom 2 bucuk haftada verdim devamı da gelecek isteyince yapılmayacak şey yok inancımızı kaybetmemeliyiz
Görelim mi menünü ?Bugun de sporumu yaptımama menum fıyaskonun fevkındeee
Yolculukta ödem yapar diyicem ama umarım çok yorucu geçmemiştir. :))yarın spor yok zaten muhtemelen 1-2 saat yol sürecek arazi şantiye ve toplantı ile gececek günümüz
Hoşgeldin canım. Bir iddia daha :))Benimde düğünüm var ve artık yeni hayata zayıf olarak devam etmek istiyorum hemsireyim nobet ve çıkışlarım sıkıntı oluyor elimden geldiğince katılım göstermeye çalışacağım. Şu an nisanlimla iddiaya girdim ilk kimin BKİ si 25 olacak diye yarışıyoruz o yüzden 4 ay içinde en az 74 olmam gerekiyor
Bende başlarda biraz coştum ama şimdi oruç daha da frenliyor. İyi gidiyorum sanki :))doğru bir menü gibi duruyor doyurucu ve sporun göz kamaştırıyor harikasınnn
güzel menü ama akşamı atlamamaya çalış hafif de olsa ye bişiler çok kıstım bende başlarda sonra ceremesini cektim normal beslenince sıkıntıya girdim şimdi düzenliye döndüm tokum ve kilo veriyorum
hiç kereviz yemedim hayatımda doyurucu bir şey mi ebrucum ben oruç tutsam iftarda coşarım valla tebrikler
tam benlikmiş o zaman bi deneyeyimBende başlarda biraz coştum ama şimdi oruç daha da frenliyor. İyi gidiyorum sanki :))
Kereviz çok tok tutuyor. Ve müthiş bağırsak çalıştırıyor. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?