Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldiniz efem ben buket 24 yaş 81,4 güncel kilom 2 bucuk haftada verdim devamı da gelecek isteyince yapılmayacak şey yok inancımızı kaybetmemeliyiz

bu günkü menüm;
sabah:
beyaz peynirli kepekli tost

ara: 5ad çiğ badem

öğlen:
tavuk çorbası
kıymalı ıspanak
yoğurt pul biberli ve naneli
yeşil salata

ara: sade türk kahvesi

akşam:
karnıbahar
yeşil sakata

gün içinde 3 litre su şekersiz çay

30 dk kondisyon bisikleti
200 mekik 60 şinav

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çok kötü patlıyorum yaaa iyice saldım kendimi kiloo bir haftada nasıl böyle uçtu yaa diyet de yapamıyorum hiç ben

geçmişi okuyorum şimdi de içim şişti yazmak istedim
kuzum sen neden böyle yapıyosun kesin moralin bozuk senin bir şeye ya da kilo vermen yavaşladı diye saldın kendini olan oldu artık yedin geçmişe bir sey yaoamazsın ama sıfırdan almış gibi tekrar yapmalısın işe yaradıgını görünce yine gaza gelirsin artı birlere falan moral bozmamalısın ben de bozuyodum salıyodum ama öğrendim o günde cok rahat oynayabilecek bir rakam o yüzden hemen pes etme geldiği gibi gider sen yeter ki salma yaz buraya takım kalabalıklaştı harketmemiş olabiliriz o da bizim hatamız ama sen bunu sorumluluk olarak görüp kötü beslendiysen de yazmalısın geç bile olsa yaz ki yediğinden utan bak. sen güçsüz biri değilsin ve bunu kendine kanıtlamalısın midene inecek cansız yiyeceklere mi yenileceksin. insan aç kalmaz ne yerse yesin onu düşün ve mideni sağlıklı şeylerle oldur kendine inancın yeterince olunca abur cuburu canın bile çekmeyecek gelecekteki güzel günleri düşün

Ya ben çocuklardan fırsat bulup doğru düzgün bakamıyorum konuya laptoptan bakınca ufaklığım kurcalayıp duruyor. Yapma demekten okuduğumu da anlamıyorum bu saate kalıyorum böyle. Paylaşımlarınız çok güzel hepsini okumaya çalışıyorum ama maalesef düzgün cevap yazamıyorum kızlar, idare edin beni ne olur.

Menümü biraz utanarak paylaşıyorum.
Kahvaltı: 1 poğaça
Öğlen. : 1,5 opsiyon kadar kısır ve 1 dilim kek
Akşam: yoğurt çorbası ve hünkar beğendi (diyet pişirmiştim) 2 dilim de ekmek
Birazcıkta cevizli sucuk yemiş olabilirim galibaaa

2 litre suyumu içtim. Aralarda filtre kahve, şekersiz ve yarım yağlı süt ekleyip içtim.

30 dk eliptik bisiklete bineceğim birazdan da.
Herkese sevgiler

yarın spor yok zaten muhtemelen 1-2 saat yol sürecek arazi şantiye ve toplantı ile gececek günümüz
Yolculukta ödem yapar diyicem ama umarım çok yorucu geçmemiştir. :))

Hoşgeldin canım. Bir iddia daha :))
Bende başlarda biraz coştum ama şimdi oruç daha da frenliyor. İyi gidiyorum sanki :))
Kereviz çok tok tutuyor. Ve müthiş bağırsak çalıştırıyor. :))

Selam gençler ve genç hissedenler
lafı uzatmayayım kötü bir gün geçirdim menü değil de saatlere bakın her perşembe bi akşilik cıkmasa olmaz zaten

sabah:10.00
iki haş yumurta
1 domates 1 salatalık 3 yaprak marul 1 yeşil soğan
1 kk beyaz peynr
3 zeytin
yarım dilim tb ekmeği

ara15.00
: eti form mısır ve pirinç patlagı iki tane
sekersiz bi kaç yudum çay

akşam yemegini 7de iş cıkışı yiyecektim toplantı cıktı başıma cok acıkmayayım diye
ara 19.00
eti form mısır ve pirinç patlağı 2 tane
sütlü şekersiz türk kahvesi

toplantı çıkışı açlıktan ölürken

akşam:21.00
bi avuç marul bir avuç mor lahana
bir avuç tavuk yağsız
yarım dilim kızarmış ekmek (yağsız)

ahh ahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…