Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
10:00
Fırında 3 sigara böregi
Minik 1 parca süzme peynir
1 haslanmıs yumurta
2 zeytin ve çay

14:30
Bir parca ekmege biber salcası sürdüm

17:30
1 el büyüklügünde kemiksiz ızgara tavuk
3-4 kucuk dilim patates
Salata ve 300ml ayran

2 L su
2 t.kahvesi
Birazdan 2 bardak cay icerim.

Spor;
17000 adım

Son düzenleme:
Sen işi çözdün canım. Sporla toparlıyorsun. Bende kv buradayken çok pis yiyordum ama hemen hemen her gün yürüyorduk.O yüzden kilomu koruyabilmiştim.
Gunduz yıyorum ebrucum aksam yok sadece haftasonu kacabılıyor haftaıcı sıkı olunca toparlıyorum çok hızlı da vermrnem gerek hem emzırmehem de gerı almamak ıcın yoksa ıddıa edıyorum bır hafta deneyecegım 2 kg verırım ama zamanı degıl şimdı

Wendicim maticim ve merak eden diger hanimlar toplanin hele balkon konusmasi yapacam ahahaha
Si di doris hofen diye bir hatun var kadin inanilmaz pozitif ve seker onu izlerken sacma bi sekilde mutlu oluyorum inanilmaz pozitif hicsikilmazsiniz onun belirledigi hareketlerle hazirladigi maximum yag yakma iste karin duzlestirme vs vs videolari var normalde 45 dakikada harcanan kaloriyi yogunlastirdigi programiyla 5-8-10 dakika gibi kisa surelerde harcatiyor.kadin diyorki neden hergun 45 dakika cardiyo egzersizi calisan biri hizli kilo veremiyor versede neden sekilsiz celimsiz oluyor.hafif tempoda yapilan cardiyo kisa vadede biseyler yapiyor gibi olsada uzun vadede vucur buna kondusyon kazaniyor ve ise yaramiyor yaramasi icin 45 dakikayi 60 a cikarmasi gerek diyor.zaman gectikce artirmasi sart diyor bundan yola cikarsak invertal egzersizi oneriyor nasil yapildiginida video cekerek gosteriyor cardiyo egzersizleri yogun tempoda kah yavas kah hizli bes dakika on dakika oniki dakika hem vucut kondusyon kazanmadan hizli kilo veriyor hemde sekilleniyor kaslar gucleniyor yag yakimi makximuma cikiyor zaten vucuttaki yanmadan belli oluyor ise yaradigi
Kisaca mantigi bu bu programi uygularken yag tuz seker karbonhidrat tan kesinlikle uzak durulmali 1 grm dahi yok bunun mantigida bu gidalar vucutta glukoza donusuyor vucut once yag yakmadan evel karbonhidrat ve seker depolarini eritiyor en son yaga basvuruyo.eger depolari karbonhidratla doldurursak egzersizimi yaptigimizda yag yaktigimizi zannederken karbonhidrat ve seker depolarini yakmis yaglarimiza dokunmamis oluyoruz onun yerine bize enerji saglamasi icin protein tuketiyoruz yuksek kh icermeyen yesillikler benim tercihim yogurt ve yumurta oldu.
Youtube da videolar mevcut squatgirl yazin cikar kendinize uygun gordugunuz videoyu acin izleyin bire bir uygulayin tek kural olabildiginiz kadar hizli olmak
En cok yag yakan hareket ise yat sinav pozisyonu al bir sinav cek kalk kollar havada yukari zipla bunu 20 tekrar yapmak sart.
Uzun oldu ama detayli anlattim ben dun basladim bugunde yaptim karnim hala yaniyor cumaya sonucunu gorucem
Ha onemli not normal hafif tempolu sik tekrarli egzersizler sadece egzersiz suresince metabolizmayi hizlandiritor egzersiz bitimindeki ilk uc dakikada eski hizina donuyormus bu invertal cardiyo da egzersiz bitimindeki dort saat boyunca metabolizma hizi ayni kalarak dusmuyormus yag yakimi devam ediyormus
Cok arastirdim okumadigim kalmadi insallah guzel sonuclae veriyordur denemeye deger

İyi akşamlar kızlar dün menümü paylasamadim evde yoktum sabahda yoğun işlerim oldu yazamadım
Bugünkü menumu paylasayim

Sabah: 7 de
Haşlama yumurta
Süzme peynir
5/6 zeytin
Bir dilim çavdar ekmeği fırından alınmış :)

Öylen 1 de

Sebze çorbası
Az döner
Yarım bardak ayran

Saat 4 de 10 tane fındık

Akşam yemeği 7 buçukta buaksam geçyedik maalesef(
Köfteli çorba
Fasulye kavurması
Bir bardak ayran zencefil zerdeçal ve tarçın karışımlı

Kızlar gün içinde 2 lt ılık su içtim yarım lt elmalı, limonlu detoks suyu yaptım içtim
Sabah 15 dakika leslie yaptım buaksam yemeği geç yedim diye bir saat leslie yapacağım....
Hayırlı akşamlar kızlar hepinizi öpüyorum :):)

Canım ağzına eline sağlık baya güzel yazmışsın, şimdi yapim ben bi geçim de, önerebileceğin bi link var mı?

Ben medusa nin before afterini goremedim ya

Canım geçmişten bulayım dicem de bu çenemize çooook zor sanki :) medusa38 den isteyelim bi daha.

medusa38 ayşem napıosun sesin çıkmaz oldu misafirin mi var yine?? Sende paylaş kilonu şifa orucu mu yapıyosun yoksa? 49 kilo bildirim yapcaksın gibime geldi :)

Evet bayanlar interval cardio cok daha etkili.. Gecen yıl spor salonunda normal cardiyo yapiyor grup derslerine katilyordum ama aylarca kilo veremiyordum.Daha sonra bir spor hocası bana bir program verdi interval agirlikli cardio ve kendi vucut agirligimla yapilan egzersizler vardı bide 3-5 kg falan dambill kullanyordum nefes nefese kalıyordum . Aylarca 1 kilo bile verememistim ama 1 haftada o proglamla 2-3 kg verdim.
O bahsettigin harekette vardı programda canım sinav pozisyonu sinav ziplama kısaca burpee diyorlar.. Kolay gibi gorunsede zor bir hareket.

Hey evet burpee olması lazım adı aklima gelmdi bir türlü çok etkili olduğu söyleniyor deniyorum bende

wendy cum ben kendime hazirladiklarimi bilgisayara girince link ata cam sana telefondan beceremiyorum
Ben geçmişe bakindim ama hangi tarihler de attı foto bilemesigimden bulamadım ama çok merak ediyorum

Bende tam bilemedim şimdi valla tarihi. Beni gaza getirdin tosocum, squatgirl 10 dk beginner yaptım şimdi bi jillian çekti canım onu yapıyorum, 27 dk sonra görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…