Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

74,7 bu hafta da vereyım sonra bır sure korumayı hedefleyecegım vermeyı degıl
Bu hafta hedefım 73,9
Cok buyuk oynadımm
Umarım rezıl olmammm

Offf bende aynı dertten muzdaribim ya, diyet yapıyorum artık kesin diyorum, akşama sana hamburger ısmarlim, tatlı çekti canım nerden ne istesek falan diyip beni delirtiyor. Yedikten sonrası da pişmanlık....
Koli bandı yapıştırcam artık ağzına :)) kendileri yese iyi bizide ayartmaya kalkıyorlar işte

Çoklu alıntı neden olmuyo ya neyse

Serveycim evet dört yumurta bayılırım yumurtaya
Kızlar bu benim kendime göre belirledigim bana uygun beni zayıflatan bir beslenme şekli başka türlüsü ben zayiflayamiyorum çünkü protein almazsam spor yapamıyorum yetiyormu yetiyor valla geceye doğru acikiyorum ama yatıyorum ozamanda

Menümü de ekleyeyim:

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
yaklaşık 50'şer gr beyaz peynir, eski kaşar
7 zeytin
Yarım muz
5 ceviz ve 7-8 kaju
şekersiz çay

ara: kefir

öğle yemeğim akşam yemeğim oldu, saat itibariyle. 17:00 de
1,5 şinitzel ve yarım porsiyon tas kebabı (ekstra yağ eklenmeden pişti)
tam buğday lavaşın yarısı

az önce birazcık kaçamağım oldu, 1 tanecik nutella b-ready.

2,5 litre su içtim
1 maden suyu
ve 2 koca kupa çay

kahvaltıdan 1 saat sonra falan 45 dk eliptik bisiklet kullandım.
yatmadan önce azıcık jillian yapmayı düşünüyorum, üşenmesem tabi :))

herkese iyi geceler

Butun yazdiklarini okudum canmda bence bilincsiz diyet yapma 4 yumurta ve butun gun protein tuketmk sadece bobrekleri yorar cok tehlikeli aman dikkat

Gecmisi simdi bitirdim yeni gelenlere hosgeldin diyorum hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz umarim

inatettimolacak supersin ozgem ben yetisemicem sana anlasildi kendime yeni rakip buldum ayni kiloda oldugum matilda34 kizz gel yarisalim seninle bu ozge beni solladi iyice kurukabçık oldu

candy_candy senin durumunu hic begenmedm zopami alcam yakinda elime takipteyim seni haberin olsun

@wendigo sahalara donmusun bebisim sana guveniyorummmmm hadi bas gaza askim bas gaza

toplight kaptanim sende kir artik su 7lerin bacagini

morordek 11 kilo suana kadar gayet iyii 4 kilo daha alsan 15 gayet ideal ordekimmm

ebrusonmez canim tebrikler son 800 he hadi bakalim

@medusa38 robocopcum before afterini koyarmisn artik onca insan merakda tee nerelerde kalmis yorma bizi

Bira himmm

Üzgünüm bugün benden menü yok çünkü iğrenç pis ıyyy şeyler yedim çok yorucu bir gündü herkese iyi geceler diliyorum yarın beni yine nobet bekler
Hosgeldin canim oncelikle nickini degistrmeni tavsiye ederm seni her gordukce cikileta gelck aklima ama oluyomu hic bole
Bu arada Merve ben 28 yasindayim mezun olup geri gelen uyeyim basarilar diliyorm canm

günaydın kizlar;
bugün minnak prensesimin doğumgünü. dün isten gelir gelmez hazırlık yaptım. yorgunluktan uyuya kalmışım.
dünkü menüm:
sabah
2 dilim çavdar ekmeği ile labneli sandiviç
beyaz çay şekersiz

öğlen
ezo gelin corba
tavuk döner
salata
yoğurt

ara öğün
yeşil elma 15 adet badem

yayla çorbası
tavuk ızgara domates

kaçamak 5tn etli yaprak sarması (yağsız ama. bugün davette yemek için kendime özel yaptim)

normalde akşam yemeklerinde karbonhidrat almamaya çalışıyorum ama yarim kepçe çorbayı kimseye satamadım. dokmeyede kıyamadım.

maalesef dün akşam spor yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…