- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.881
Koli bandı yapıştırcam artık ağzına :)) kendileri yese iyi bizide ayartmaya kalkıyorlar işteOfff bende aynı dertten muzdaribim ya, diyet yapıyorum artık kesin diyorum, akşama sana hamburger ısmarlim, tatlı çekti canım nerden ne istesek falan diyip beni delirtiyor. Yedikten sonrası da pişmanlık....
Ben de asker ablasiyim kardesim hakkaride uzman olarak gorev yapiyo her sehit haberinde gogsum sikisiyo
AyneeennnnKoli bandı yapıştırcam artık ağzına :)) kendileri yese iyi bizide ayartmaya kalkıyorlar işte
Önündeki göbeği görmüyo ama:))Ayneeennnn
Aminn canım sagolAllah sağ salim, sağlıkla kavuştursun sizleri canım. Bütün askerlerimizi de.
Önündeki göbeği görmüyo ama:))
Canım enerji düşüklüğün varsa gün aşırı ya da 3 günde bir multivitamin alabilirsinAy onları yazmamıs mıyım.
B12 300
D vit 40
7mayısa kadarensesıne yapıstım tutusma modunda su anda hain vakvak
Butun yazdiklarini okudum canmda bence bilincsiz diyet yapma 4 yumurta ve butun gun protein tuketmk sadece bobrekleri yorar cok tehlikeli aman dikkatÇoklu alıntı neden olmuyo ya neyse
Serveycim evet dört yumurta bayılırım yumurtaya
Kızlar bu benim kendime göre belirledigim bana uygun beni zayıflatan bir beslenme şekli başka türlüsü ben zayiflayamiyorum çünkü protein almazsam spor yapamıyorum yetiyormu yetiyor valla geceye doğru acikiyorum ama yatıyorum ozamanda
Bira himmmçok hastayım arkadaşlarım menü yazıp kaçıcam ben yokken doya doya kızabilirsiniz
sabah:11.00
2 haş yum
domates salatalık marul
3 zeytin az peynir
ara:
1,5 mandalina
akşam :19.00
ızgara tavuklu yağsız salata
20.00
bir küçük 33lük bira
Hosgeldin canim oncelikle nickini degistrmeni tavsiye ederm seni her gordukce cikileta gelck aklima ama oluyomu hic boleÜzgünüm bugün benden menü yok çünkü iğrenç pis ıyyy şeyler yedim çok yorucu bir gündü herkese iyi geceler diliyorum yarın beni yine nobet bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?