- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.821
Teşekkür ederim Ördeğim ellerine sağlıkYani hep saglıksız seyler de yemiyorum tabi, ögünlerimi dengelemeye calısıyorum, et balık süt yumurta falan ama aralarda cıss'lar da oluyor iste :)
Süpersin Ebrucum, ben listeyi düzenleyeyim :)
Ebruş senin mezuniyetin için kaç kg olman gerekiyordu?Teşekkür ederim Ördeğim ellerine sağlık
55'di hedefim..Ebruş senin mezuniyetin için kaç kg olman gerekiyordu?
Napayım yaa başka yemek yoktu bi de israf olmasın diye yedim işte. eşim hiç sevmiyor sarmayı. Bi tek ben yiyorum. Normalde yapmam ama bakıcı ablamız yapıp bırakmış bizim için. Neyse inşallah haftaya cumaya kadar bir kilo vermiş olurum. kararlıyım :)
Yanlış hesaplamışım 0.7 oluyor sanırım. :))
Olur canim yapalim ama cok zor bastan soliuim ama biz zoru severiz bes dakikalim programin ikinci dakikasini bitirirsem sukrediyorum
Jillian'a hayranım zaten kasları varda erkeksi olmadigi icin kotu durmuyor hafif belli oluyor bir bayana yakısacak sekilde bende zayiflayip azcık kaslarım belli olsun isterim..Bende başta kaslarım olmasın spora çok yüklenmeyeyim diye düşünüyordum ama alakası yokmuş..
Jillian abla bile kas yapmamışsa benim yaptığım iki sporla hiç kas olmaz.
Bende zoru cok severim canım cok merak ettim simdiden.Olur canim yapalim ama cok zor bastan soliuim ama biz zoru severiz bes dakikalim programin ikinci dakikasini bitirirsem sukrediyorum
ayy az kalmıs Ebrusum, haftaya mezun edebiliriz seni :)55'di hedefim..
Bugünkü menü
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
8-10 dal dereotu
1 kk peynir
5 zeytin
1 şekersiz açık çay
Öğlen 12.30
1 subardagi kefir
3 kuru kayısı
10 kayısı çekirdeği
Ara 16.00
2 sade türk kahvesi
2 kuru kayısı
Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurta
1 y.tabağı yeşil salata
Su 2 litre
Spor 3 mil leslie, 200 ip atlama, 30 mekik
Birazdan bir arkadaşa gideceğim, umarım kendime hakim olup cıssss şeylerden çok yemem...
Oo Harika bi menü, akşamın Harika olmuş :) bence bu iradeyle cıssların yüzüne bile bakmıcaksın :)
Niyetim tadına bile bakmamak. Ama ev sahibi çok ısrar edip alınma moduna geçmez inşallah. Bir haftalık emeği bir gecede heba etmek istemiyorum.
Ben şarliyom öyle olunca yok valla diyetteyim yemem diyorum.. tirsiyo mikwt.. zaten bu saatten sonra yeme bisey ben de kalkiyom simdi masadan.. ac uyuyun bavim ac kolay olmuyo hic bisey.. aksam yemeginden sonra yenilecek tek sey yogurt benceNiyetim tadına bile bakmamak. Ama ev sahibi çok ısrar edip alınma moduna geçmez inşallah. Bir haftalık emeği bir gecede heba etmek istemiyorum.
Allah korusun cnm sizede bizede milletimize de güç versin çok zorBen de asker ablasiyim kardesim hakkaride uzman olarak gorev yapiyo her sehit haberinde gogsum sikisiyo
Yağ yakma programıda ne olsa gerek bi açıklasan belki sana katılırım:)İnsallah haftaya iyi bir kilo kaybi bekliyorum 78.0 olarak baz aliyorum doris hufen in yag yakma programina basladim gunde dort yumurtayla bakalim maksimum ne kadar kilo vericem
Saol canim allah razi olsun benim kardesimin meslegi askerlik cok karisik berbat bir yerde gorev yapiyo yillarca surecek bizim bu korkularimiz allah hepsini korusunn
Yumurta yağ yakma deyince zıplamışız ha wendican:))@TopaLsoLucaNn kuzum biraz açsana bu yağ yakma programını??
Bu hafta bende 65.4 koydum hedefi kimse duymadım demesin haftasonu diyetteyim:)Hqftqya hedefım korumak olacaktı ama bır yandan da dıyorum kı 73 e bır goz kırpayım ne de guzel olurduuu73,9 fena olmazdı aslındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?