- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #231.861
Malesef ya 36'ya zor giriyorum. :))Ebruş boyun kaçtı? Senden de before after istiyorum :) kaç kilo verdin 34 bedene düştünüz :)
Boy 161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef ya 36'ya zor giriyorum. :))Ebruş boyun kaçtı? Senden de before after istiyorum :) kaç kilo verdin 34 bedene düştünüz :)
Evet canım sütün kesilirse bir daha eski halini almaz.Hem yavaş ve kalıcı olması çok daha iyi gerçi sen yavaş veriyor sayılmazsın artık..Gunduz yıyorum ebrucum aksam yok sadece haftasonu kacabılıyor haftaıcı sıkı olunca toparlıyorum çok hızlı da vermrnem gerek hem emzırmehem de gerı almamak ıcın yoksa ıddıa edıyorum bır hafta deneyecegım 2 kg verırım ama zamanı degıl şimdı
Yapti mi on dakika harikasinnnn
Malesef ya 36'ya zor giriyorum. :))
Boy 161
Jillian'ın videoalarıda bunun gibi sanki canım yarin incelerim dedigin videoları.Hey evet burpee olması lazım adı aklima gelmdi bir türlü çok etkili olduğu söyleniyor deniyorum bende
Link atsan cnm bide bütün gün ne yiyosun tam yazsanCanim bu program uzun egzersizlerin yaktigi yagi 5-8-10 dakikada yakiyo yogunlastirilmis cardiyo yuksek tempo youtubede var videolari ben bes farkli program sectim uyguluyorumdun bir bugun ikikaslarimi kaybetmemek icin protein aliyorum sut yumurta doris hofen squatgirl bir bak
Tebrikler cnm oruç yaradı sana zinciri kırdın allah kabul etsin
Bende bakıcam bütün gün süt yumurta ve yoğurt mu tüketiyosun et veya başka bişi yok muOlur canim yapalim ama cok zor bastan soliuim ama biz zoru severiz bes dakikalim programin ikinci dakikasini bitirirsem sukrediyorum
Yumurta tok tutar acıkmazsın en masumlarını ye diyet yaptığını sakın söylemeBugünkü menü
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
8-10 dal dereotu
1 kk peynir
5 zeytin
1 şekersiz açık çay
Öğlen 12.30
1 subardagi kefir
3 kuru kayısı
10 kayısı çekirdeği
Ara 16.00
2 sade türk kahvesi
2 kuru kayısı
Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurta
1 y.tabağı yeşil salata
Su 2 litre
Spor 3 mil leslie, 200 ip atlama, 30 mekik
Birazdan bir arkadaşa gideceğim, umarım kendime hakim olup cıssss şeylerden çok yemem...
Anladım çok güzel denemeliWendicim maticim ve merak eden diger hanimlar toplanin hele balkon konusmasi yapacam ahahaha
Si di doris hofen diye bir hatun var kadin inanilmaz pozitif ve seker onu izlerken sacma bi sekilde mutlu oluyorum inanilmaz pozitif hicsikilmazsiniz onun belirledigi hareketlerle hazirladigi maximum yag yakma iste karin duzlestirme vs vs videolari var normalde 45 dakikada harcanan kaloriyi yogunlastirdigi programiyla 5-8-10 dakika gibi kisa surelerde harcatiyor.kadin diyorki neden hergun 45 dakika cardiyo egzersizi calisan biri hizli kilo veremiyor versede neden sekilsiz celimsiz oluyor.hafif tempoda yapilan cardiyo kisa vadede biseyler yapiyor gibi olsada uzun vadede vucur buna kondusyon kazaniyor ve ise yaramiyor yaramasi icin 45 dakikayi 60 a cikarmasi gerek diyor.zaman gectikce artirmasi sart diyor bundan yola cikarsak invertal egzersizi oneriyor nasil yapildiginida video cekerek gosteriyor cardiyo egzersizleri yogun tempoda kah yavas kah hizli bes dakika on dakika oniki dakika hem vucut kondusyon kazanmadan hizli kilo veriyor hemde sekilleniyor kaslar gucleniyor yag yakimi makximuma cikiyor zaten vucuttaki yanmadan belli oluyor ise yaradigi
Kisaca mantigi bu bu programi uygularken yag tuz seker karbonhidrat tan kesinlikle uzak durulmali 1 grm dahi yok bunun mantigida bu gidalar vucutta glukoza donusuyor vucut once yag yakmadan evel karbonhidrat ve seker depolarini eritiyor en son yaga basvuruyo.eger depolari karbonhidratla doldurursak egzersizimi yaptigimizda yag yaktigimizi zannederken karbonhidrat ve seker depolarini yakmis yaglarimiza dokunmamis oluyoruz onun yerine bize enerji saglamasi icin protein tuketiyoruz yuksek kh icermeyen yesillikler benim tercihim yogurt ve yumurta oldu.
Youtube da videolar mevcut squatgirl yazin cikar kendinize uygun gordugunuz videoyu acin izleyin bire bir uygulayin tek kural olabildiginiz kadar hizli olmak
En cok yag yakan hareket ise yat sinav pozisyonu al bir sinav cek kalk kollar havada yukari zipla bunu 20 tekrar yapmak sart.
Uzun oldu ama detayli anlattim ben dun basladim bugunde yaptim karnim hala yaniyor cumaya sonucunu gorucem
Ha onemli not normal hafif tempolu sik tekrarli egzersizler sadece egzersiz suresince metabolizmayi hizlandiritor egzersiz bitimindeki ilk uc dakikada eski hizina donuyormus bu invertal cardiyo da egzersiz bitimindeki dort saat boyunca metabolizma hizi ayni kalarak dusmuyormus yag yakimi devam ediyormus
Cok arastirdim okumadigim kalmadi insallah guzel sonuclae veriyordur denemeye deger
Benimde 160 52 de 36 beden oluyo rahatMalesef ya 36'ya zor giriyorum. :))
Boy 161
Protein agir li canım bugün dört yumurta bir bardak süt bir avuç içi haşlanmış tuzsuz et yedim üç buçuk litrede şu tukettimAnladım çok güzel denemeli
Örnek bi menü yazar mısın peki mesela bugün ne yedin
Benimde 160 52 de 36 beden oluyo rahat
Canım bu beslenme sekli bahsettigin squatgirl spor videosuyla alakalı bisey mi yoksa sen mi belirledin?Protein agir li canım bugün dört yumurta bir bardak süt bir avuç içi haşlanmış tuzsuz et yedim üç buçuk litrede şu tukettim
Yettimi sebze yağ tuz hiç yok öyle mi sen bugün mü başladın cnmProtein agir li canım bugün dört yumurta bir bardak süt bir avuç içi haşlanmış tuzsuz et yedim üç buçuk litrede şu tukettim
Ben hep o civardaydım doğumdan sonra aldım ve diyetle 54 ü gördüm sonra oralarda takılıp tekrar aldım işte durum buHiç 52 olamadım, sanırım ortaokulda falandım 52yken![]()
Bir sürü videosu var hangisini yapıcaz cnmProtein agir li canım bugün dört yumurta bir bardak süt bir avuç içi haşlanmış tuzsuz et yedim üç buçuk litrede şu tukettim
Canım ben hamile oldugum icin artıya gidiyorum eksiye degil, o yüzden aslında tebriklik bi durumum yokTabi insallah sizler görürsünüz 7'lileri :)
Dort yumurta mıProtein agir li canım bugün dört yumurta bir bardak süt bir avuç içi haşlanmış tuzsuz et yedim üç buçuk litrede şu tukettim
Ah Kıyamam yaa keşke benim kide dayasa dün gece 12 ya bildiğin gece 12 de fıstık yiyo bana çıkarıp veriyo ye diyo sen de ye sen derildin heralde demişim ben 100 gr vereyim diye kendimi yırtıyom sen ye diyon çok kızdım gittim yattım umrunda değil ya