Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne bozuyon hain vakvak ne bileyim ben ondan önceki resmınde daha incesin sankı. yenı sandım ni var
Yok ya bozmak icin demedim aslında yanlıs anlama canım
Haklısın nerden bilceksin hangi foto ne zamanın :) Demek ki tontis dönemlerimden o foto, geçen telefonu karıştırırken karşılaştım koyayım dedim :)

Günaydın kızlar..
4 gündür kabızım ya cok rahatsız ediyor karnımın şişkinligini bir görseniz..

Kuzum ya bekunis al eczaneden ya da sinameki al aktardan, şu sıkıntın geçsin bi. Kuru kayısı, hurma bunlrı suya koy önce tanesini üstüne suyunu iç bakim olmuyosa ilk dediklerim.

Tebrikler canım, maşallah sana.
Canımm çok tatlısın, sadece göbüş var :) iyi iyi Doğum sonrası listeye girmeden hallederiz biz onu :)

Ordegim aynı şehirde olsaydık ben cekerdim ben söylemesi ayıp profesyonel fotografciyim bir zamalarçocuklar dogana kadar.çocuklar dogunca ev hanımı oldum

Neee, biz gelelim Eskişehir'e :) çocuklara bakarız, hatta tüm çoluk çocuk hepsini katar karıştırır eğlenir çekeriz :)
Arada yapıyorum canım çok olmamak kaydıyla eş dost hatırına daha çok kez doğum lara girdim hamilelikfotoğrafları çektim albümleri yaptım prof ve cekim için her türlü teçhizatın mevcut

Yok yok tosocum benim gibi foto manyağına sölemicektin bunu :)

Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce

Ooooo bariz fark var kuzumm, hakkaten özgenin dediği gibi 15 desen yeri :) yağdan gitmiş belli :)

Çok keyifli bi gün geçirdim bende bugün; bi doktorumuz Doğum iznine ayrılacaktı, veda düzenlemiştik, hava çok güzeldi, açık havada kızım sonuna kadar eğlendi, benim acayip keyfim yerindeydi, yürüyerek gittim geldim 10,000 adım atmışım, azıcık ekmek falan yemiştim yapmışımdır herhalde dimi havalar güzelleştikçe bende kendime geliyorum resmen

Havalar guzellestikce moralim bozuluyo bu fazla kilolarla girersem yaza diye bunalıma giriyorum

Wendicim bosa yemiyoruz dort yumurta ☺kaslarimiz kalsin yaglarimiz gitsin

Evet canım, doğru yoldasın

Havalar guzellestikce moralim bozuluyo bu fazla kilolarla girersem yaza diye bunalıma giriyorum

Merak etme canım, yaza bişeyin kalmıcak senin zaten biraz bütçe sarsılacak sadece kıyafetler olmayınca

Menümü de yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
zeytin- salatalık
azıcık ekmek
İftar:
4k. domates biberli kıyma ( antep tava gibi)
Yarım tabak pancarlı yoğurt
1dl ekmek

Ebruşum biraz az değil mi iftarın? Anam böle az yedikçe veriyoduk dimi? Şu an iştahımı hiç kontrol edemiyorum, bi dukanla protein durduruyor beni :)

Spor yaptıkça açılıyorum resmen, yerimde durasım yok mesela şu anda, ama Leslie falan modumda da değilim, çıkıp yürüsem gibi. Naapsam acaba bi durasım yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…