Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne bozuyon hain vakvak :63: ne bileyim ben ondan önceki resmınde daha incesin sankı. yenı sandım ni var :KK48:
Yok ya bozmak icin demedim aslında yanlıs anlama canım :KK200::KK200:
Haklısın nerden bilceksin hangi foto ne zamanın :) Demek ki tontis dönemlerimden o foto, geçen telefonu karıştırırken karşılaştım koyayım dedim :)

Günaydın kızlar..:KK54:
4 gündür kabızım ya cok rahatsız ediyor karnımın şişkinligini bir görseniz..:KK35:

Kuzum ya bekunis al eczaneden ya da sinameki al aktardan, şu sıkıntın geçsin bi. Kuru kayısı, hurma bunlrı suya koy önce tanesini üstüne suyunu iç bakim olmuyosa ilk dediklerim.

Günaydın kızlar. Dün geceki daveti yarım dilim yoğurtlu patates salatasiyla atlattım çok şükür, neler vardı bir görseniz, tadına bilem bakmadim :KK76:

Sabah güne 20 dakika fat burn cardio yaptım, son 5 dakika süründÜm resmen, leslie halt etmiş yanında.

Bu haftasonu hiç kaçamak yapmayacağım karalıyım.

morordek morordek toplight toplight kaptanlarım bu hafta listeye girebilir miyim acep :oops::oops:
Tebrikler canım, maşallah sana.
Ogleni ettim buraya gelene kadar ama gunaydinlaaar guzel bi gun olsun :)

Ay evet eger o açıdan tebrik ettiysen tesekkur ediyorum canım :)

Bence menu guzel neye kizicaz biraya mı :) kucuk icmissin zaten bi sey olmaz o kadar :)

Sagol krakerim ama asıl kiloyu son 2 ay alirsin diyoollaaa ben ondan korkuyorum:ıslık:

Bence menu guzel canim sarmayı da cok abartmamissin bence. Dogum gunu kutlu olsun prensesin :)

Hafta hafta cektim wendicim, babycenter uygulaması yüklü telefonumda oraya yükledim ustune otomatik haftasını yazıyor falan takibi daha kolay oldu :) o zaman birazdan kaptanimin dedigi gibi sizin görebileceğiniz sekilde bi album olusturayim profilimde dun cektigim fotoyu eklerim :)
Profesyonel foto ceken bi arkadaşım var ondan rica edecegim cekmesini hem son aylarimda disarda hava guzelken bi ceker hem de dogum sonrasi hastanede ceker diye düşündüm :) sonra albüm yaptırırım onları :)
Canımm çok tatlısın, sadece göbüş var :) iyi iyi Doğum sonrası listeye girmeden hallederiz biz onu :)

Ordegim aynı şehirde olsaydık ben cekerdim ben söylemesi ayıp profesyonel fotografciyim bir zamalarçocuklar dogana kadar.çocuklar dogunca ev hanımı oldum

Neee, biz gelelim Eskişehir'e :) çocuklara bakarız, hatta tüm çoluk çocuk hepsini katar karıştırır eğlenir çekeriz :)
Arada yapıyorum canım çok olmamak kaydıyla eş dost hatırına daha çok kez doğum lara girdim hamilelikfotoğrafları çektim albümleri yaptım prof ve cekim için her türlü teçhizatın mevcut

Yok yok tosocum benim gibi foto manyağına sölemicektin bunu :)

Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce

Ooooo bariz fark var kuzumm, hakkaten özgenin dediği gibi 15 desen yeri :) yağdan gitmiş belli :)

Çok keyifli bi gün geçirdim bende bugün; bi doktorumuz Doğum iznine ayrılacaktı, veda düzenlemiştik, hava çok güzeldi, açık havada kızım sonuna kadar eğlendi, benim acayip keyfim yerindeydi, yürüyerek gittim geldim 10,000 adım atmışım, azıcık ekmek falan yemiştim yapmışımdır herhalde dimi o_Ohavalar güzelleştikçe bende kendime geliyorum resmen :KK8:

Çok keyifli bi gün geçirdim bende bugün; bi doktorumuz Doğum iznine ayrılacaktı, veda düzenlemiştik, hava çok güzeldi, açık havada kızım sonuna kadar eğlendi, benim acayip keyfim yerindeydi, yürüyerek gittim geldim 10,000 adım atmışım, azıcık ekmek falan yemiştim yapmışımdır herhalde dimi o_Ohavalar güzelleştikçe bende kendime geliyorum resmen :KK8:
Havalar guzellestikce moralim bozuluyo bu fazla kilolarla girersem yaza diye bunalıma giriyorum

Wendicim bosa yemiyoruz dort yumurta ☺kaslarimiz kalsin yaglarimiz gitsin

Evet canım, doğru yoldasın :KK15:

Havalar guzellestikce moralim bozuluyo bu fazla kilolarla girersem yaza diye bunalıma giriyorum

Merak etme canım, yaza bişeyin kalmıcak senin zaten :KK73: biraz bütçe sarsılacak sadece kıyafetler olmayınca :KK48:

Menümü de yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
zeytin- salatalık
azıcık ekmek
İftar:
4k. domates biberli kıyma ( antep tava gibi)
Yarım tabak pancarlı yoğurt
1dl ekmek

Ebruşum biraz az değil mi iftarın? Anam böle az yedikçe veriyoduk dimi? Şu an iştahımı hiç kontrol edemiyorum, bi dukanla protein durduruyor beni :)

Spor yaptıkça açılıyorum resmen, yerimde durasım yok mesela şu anda, ama Leslie falan modumda da değilim, çıkıp yürüsem gibi. Naapsam acaba bi durasım yok :)

Back
X