- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #231.941
Spor la veriyorum canim ondandir
Ayni giysilerle cekseymisim keske daha iyi olurmus ozaman ben onbes verdim diyim ahahha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor la veriyorum canim ondandir
Ayni giysilerle cekseymisim keske daha iyi olurmus ozaman ben onbes verdim diyim ahahha
Ne bozuyon hain vakvakKız o eski foto hamile kalmadan önce
Dün cektigim fotoyu koydum albüme, gobik büyüdükce eklerim yeni fotolar :)
Yok ya bozmak icin demedim aslında yanlıs anlama canımNe bozuyon hain vakvakne bileyim ben ondan önceki resmınde daha incesin sankı. yenı sandım ni var
![]()
sakın sikme tatlım ceza alırsın servey silince 3günban almıştıSilemiyormuyuz bu resimleri
Yaa müthiş fark varSiyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Günaydın kızlar..
4 gündür kabızım ya cok rahatsız ediyor karnımın şişkinligini bir görseniz..![]()
Tebrikler canım, maşallah sana.Günaydın kızlar. Dün geceki daveti yarım dilim yoğurtlu patates salatasiyla atlattım çok şükür, neler vardı bir görseniz, tadına bilem bakmadim
Sabah güne 20 dakika fat burn cardio yaptım, son 5 dakika süründÜm resmen, leslie halt etmiş yanında.
Bu haftasonu hiç kaçamak yapmayacağım karalıyım.
morordek
toplight kaptanlarım bu hafta listeye girebilir miyim acep
![]()
Canımm çok tatlısın, sadece göbüş var :) iyi iyi Doğum sonrası listeye girmeden hallederiz biz onu :)Ogleni ettim buraya gelene kadar ama gunaydinlaaar guzel bi gun olsun :)
Ay evet eger o açıdan tebrik ettiysen tesekkur ediyorum canım :)
Bence menu guzel neye kizicaz biraya mı :) kucuk icmissin zaten bi sey olmaz o kadar :)
Sagol krakerim ama asıl kiloyu son 2 ay alirsin diyoollaaa ben ondan korkuyorum
Bence menu guzel canim sarmayı da cok abartmamissin bence. Dogum gunu kutlu olsun prensesin :)
Hafta hafta cektim wendicim, babycenter uygulaması yüklü telefonumda oraya yükledim ustune otomatik haftasını yazıyor falan takibi daha kolay oldu :) o zaman birazdan kaptanimin dedigi gibi sizin görebileceğiniz sekilde bi album olusturayim profilimde dun cektigim fotoyu eklerim :)
Profesyonel foto ceken bi arkadaşım var ondan rica edecegim cekmesini hem son aylarimda disarda hava guzelken bi ceker hem de dogum sonrasi hastanede ceker diye düşündüm :) sonra albüm yaptırırım onları :)
Ordegim aynı şehirde olsaydık ben cekerdim ben söylemesi ayıp profesyonel fotografciyim bir zamalarçocuklar dogana kadar.çocuklar dogunca ev hanımı oldum
Arada yapıyorum canım çok olmamak kaydıyla eş dost hatırına daha çok kez doğum lara girdim hamilelikfotoğrafları çektim albümleri yaptım prof ve cekim için her türlü teçhizatın mevcut
Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Havalar guzellestikce moralim bozuluyo bu fazla kilolarla girersem yaza diye bunalıma giriyorumÇok keyifli bi gün geçirdim bende bugün; bi doktorumuz Doğum iznine ayrılacaktı, veda düzenlemiştik, hava çok güzeldi, açık havada kızım sonuna kadar eğlendi, benim acayip keyfim yerindeydi, yürüyerek gittim geldim 10,000 adım atmışım, azıcık ekmek falan yemiştim yapmışımdır herhalde dimihavalar güzelleştikçe bende kendime geliyorum resmen
![]()
Ayy insallah wendicimmm, cok sagolCanımm çok tatlısın, sadece göbüş var :) iyi iyi Doğum sonrası listeye girmeden hallederiz biz onu :)
Olmaz olur mu :)) Bayağı gözle görünür bir fark var. Ama yeni çektiğin fotodaki tşörtün geniş bir dahakine daha dar birşey giy çok daha fazla anlaşılır.Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Bol proteinde alıyorsun ki verdiğin hep yağdan gidiyor.Spor la veriyorum canim ondandir
Wendicim bosa yemiyoruz dort yumurta ☺kaslarimiz kalsin yaglarimiz gitsin
Havalar guzellestikce moralim bozuluyo bu fazla kilolarla girersem yaza diye bunalıma giriyorum
Menümü de yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
zeytin- salatalık
azıcık ekmek
İftar:
4k. domates biberli kıyma ( antep tava gibi)
Yarım tabak pancarlı yoğurt
1dl ekmek
aa wendicim bişi bulamadıysan kalk dans etSpor yaptıkça açılıyorum resmen, yerimde durasım yok mesela şu anda, ama Leslie falan modumda da değilim, çıkıp yürüsem gibi. Naapsam acaba bi durasım yok :)
Canım iyi fikir teşekkür ederimaa wendicim bişi bulamadıysan kalk dans et![]()
Aynen canım oyle olmustusakın sikme tatlım ceza alırsın servey silince 3günban almıştı