- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.981
maşallah sana çok güzel gidiyogünaydın kızlar
dünkü yorucu günün ardından bugün beni yine yoğun bir gün bekliyor. ne olduysa bu haftasonu kabul günü gibii oldu. normalde bu kadar yoğun olmam.
dünkü menümü paylaşayım sizinle.
sabah
beyaz peynir 1 kibrit kutusu kadar
6 zeytin
bol domates biber roka
akşamüstü
2yk tavuk salatası
2yk buğday salatası
10tane sarma
pastanın tadına baktım sadece.
su 2 lt ye yakın spor yine yok
misafirlerim çok geç gittiler yapamadım.
bu arada kendimle gurur duydum çok güzel börekleri çörekleri ağzıma sürmedim. geç saatte misafirlerime tekrar sofra kurdum ve ben sadece şu içtim. hatta yeğenim saat 22de benden makarna istedi o saatte en sevdiğim makarnayı yaptım ve 1 catal bile yemedim.
bu-nun için kendimi çok mutlu hissediyorum.:)
teşekkür ederim hepinize :*
Süpersin harikasın sağlıkla hedefenine ulasirsin inşallahgünaydın kızlar
dünkü yorucu günün ardından bugün beni yine yoğun bir gün bekliyor. ne olduysa bu haftasonu kabul günü gibii oldu. normalde bu kadar yoğun olmam.
dünkü menümü paylaşayım sizinle.
sabah
beyaz peynir 1 kibrit kutusu kadar
6 zeytin
bol domates biber roka
akşamüstü
2yk tavuk salatası
2yk buğday salatası
10tane sarma
pastanın tadına baktım sadece.
su 2 lt ye yakın spor yine yok
misafirlerim çok geç gittiler yapamadım.
bu arada kendimle gurur duydum çok güzel börekleri çörekleri ağzıma sürmedim. geç saatte misafirlerime tekrar sofra kurdum ve ben sadece şu içtim. hatta yeğenim saat 22de benden makarna istedi o saatte en sevdiğim makarnayı yaptım ve 1 catal bile yemedim.
bu-nun için kendimi çok mutlu hissediyorum.:)
teşekkür ederim hepinize :*
teşekkürler kaptanım: )maşallah sana çok güzel gidiyo
tebrikler. sen böyle devam et. bende doris yapmaya başlayacağım senin yüzünden: ))Gunaydinlar kizlar dun 78.0 bugune -500 le basladim 77.500 tartiomicam dedim ama dayanamadim doris hofen programi ise yariyor galiba yag yakimini hizlandirdim gibi nazar degmesin
teşekkür ederim:)Süpersin harikasın sağlıkla hedefenine ulasirsin inşallah
teşekkürler canım benim: )Nice mutlu, sağlıklı ve upuzunnnnn seneleri olsun inşallah. Nice yıllara
Onun hangi programını yapıyorsun tasocum youtube ta bir sürü varGunaydinlar kizlar dun 78.0 bugune -500 le basladim 77.500 tartiomicam dedim ama dayanamadim doris hofen programi ise yariyor galiba yag yakimini hizlandirdim gibi nazar degmesin
Yapalım valla cnm ben biraz daha düzeleyim başlıcamtebrikler. sen böyle devam et. bende doris yapmaya başlayacağım senin yüzünden: ))
Menümü yazdıktan sonra yarım muz yarım elma yedim bide :))Ebruşum biraz az değil mi iftarın? Anam böle az yedikçe veriyoduk dimi? Şu an iştahımı hiç kontrol edemiyorum, bi dukanla protein durduruyor beni :)
Ben dun 4.derse girdim ve buyuk havuzda butun o sungerleri birakip yuzdum boydan boya tek seferde gidemesmde artik yuzuyorum oleyyy..Kız vaz mı geçtin heNeyse tamam yaklaşalım yıne yarısırız.
Bu arada su cok fena yordu benı.. ne çırpınıslar verdım görmen lazımdı.. Bikaç bısey yaptım ama sadece suyun altında burnumdan nefes veremıyom.. 2.dersi heyecanla beklıyorum
Fark olmamiSiyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?