Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canım, insallah dedigin gibi olur :)

Arada yapıyorum canım çok olmamak kaydıyla eş dost hatırına daha çok kez doğum lara girdim hamilelikfotoğrafları çektim albümleri yaptım prof ve cekim için her türlü teçhizatın mevcut
Bacım Ankarda değilsen nirdesin sen bakem Benim de aslında kendi kendime vermeyi planladığım güzel bi sözüm vardı.. kendim için bi fotograf cekımı ıstıyorum aslında. Mezuniyette dana gibi olduğum için hiç yeltenmemiştim mezuniyet fotom bilem yok
İstanbuldaysan bi kahve ısmarlayayım ben sana datlumm

Eskisehirdeyim canim seve seve cekerdim firsat olsaydi

Kizlar tami tamina 10.700 gram vermiş bulunmak tayin her on kiloda resmimi cekicem demiştim cektimde ama buraya yukleyemedim bir türlü fark varmı yokmu fikir almak istedim ama beceremdim
Cevapla'nın yanında Dosya yükle var ya canım ordan yukleniyor ama boyutları buyukse hata veriyor. Biraz kenarlardan kırpmak gerekiyor.

Cevapla'nın yanında Dosya yükle var ya canım ordan yukleniyor ama boyutları buyukse hata veriyor. Biraz kenarlardan kırpmak gerekiyor.
Ördek hamiş kişisi yaptın mı albüm bakayım. Geçen vatsap fotonu değiştirmişsin ordan gördüm yüz ponçik olmuş bir miktar Bi de boydan görelim endamını

Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Tabi ki fark vaaar, baya incelmissin bence
Devamı da gelecek insallah :)
Ördek hamiş kişisi yaptın mı albüm bakayım. Geçen vatsap fotonu değiştirmişsin ordan gördüm yüz ponçik olmuş bir miktar Bi de boydan görelim endamını
Kız o eski foto hamile kalmadan önce
Dün cektigim fotoyu koydum albüme, gobik büyüdükce eklerim yeni fotolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…