- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.921
Teşekkür ederim canım.Gerçekten kırdım galibaTebrikler cnm oruç yaradı sana zinciri kırdın allah kabul etsin
Sagol canım, insallah dedigin gibi olur :)Günaydın kızlar bugün yine nobetciyim hastanede ne cikarsa ona kaldım yine ama bol bol su içip ordan kapatmayı düşünüyorum
T TopaLsoLucaNn yaa çok güzel bir mesleğin varmış çok kıskandım
morordek ama zaten aldigan kiloların 10 kilo kadarı doğumda gidecek bi de emzirirken çok hızlı gidiyor kilolar ayrıca düzenli de besleniyosun inanıyorum ki çok fit bir anne olacaksın
Sagol Ebrusum tesekkur ederimmorordek canım kilon bir hamileye göre gayet güzel. Sadece karnın çıkmış sanki. Bu arada çok güzel görünüyor. :))
Bacım Ankarda değilsen nirdesin sen bakemArada yapıyorum canım çok olmamak kaydıyla eş dost hatırına daha çok kez doğum lara girdim hamilelikfotoğrafları çektim albümleri yaptım prof ve cekim için her türlü teçhizatın mevcut
Eskisehirdeyim canim seve seve cekerdim firsat olsaydiBacım Ankarda değilsen nirdesin sen bakemBenim de aslında kendi kendime vermeyi planladığım güzel bi sözüm vardı.. kendim için bi fotograf cekımı ıstıyorum aslında. Mezuniyette dana gibi olduğum için hiç yeltenmemiştim mezuniyet fotom bilem yok
İstanbuldaysan bi kahve ısmarlayayım ben sana datlumm
Cevapla'nın yanında Dosya yükle var ya canım ordan yukleniyor ama boyutları buyukse hata veriyor. Biraz kenarlardan kırpmak gerekiyor.Kizlar tami tamina 10.700 gram vermiş bulunmak tayin her on kiloda resmimi cekicem demiştim cektimde ama buraya yukleyemedim bir türlü fark varmı yokmu fikir almak istedim ama beceremdim
Kirptim ben onlari zaten bir deneyeyim bakayimCevapla'nın yanında Dosya yükle var ya canım ordan yukleniyor ama boyutları buyukse hata veriyor. Biraz kenarlardan kırpmak gerekiyor.
profesyonelden cektıklerını atacaksan kalıteden kaynaklı boyutları fazladır canım.bellı bı lımıtı var yuklemenın. bıraz kalıtesını dusurmeyı de deneyebılırsınKirptim ben onlari zaten bir deneyeyim bakayim
Ördek hamiş kişisi yaptın mı albüm bakayım. Geçen vatsap fotonu değiştirmişsin ordan gördüm yüz ponçik olmuş bir miktarCevapla'nın yanında Dosya yükle var ya canım ordan yukleniyor ama boyutları buyukse hata veriyor. Biraz kenarlardan kırpmak gerekiyor.
Yok canim telefonla cektim kirptim kalitesini dusurdumprofesyonelden cektıklerını atacaksan kalıteden kaynaklı boyutları fazladır canım.bellı bı lımıtı var yuklemenın. bıraz kalıtesını dusurmeyı de deneyebılırsın
Kızz deli misin olmaz mıııSiyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Spor la veriyorum canim ondandirKızz deli misin olmaz mıııBaya sıkılaşarak kilo veriyosun bence 15fark var bu ikisinin arasında desen bile yedirirsin
Tabi ki fark vaaar, baya incelmissin benceSiyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Kız o eski foto hamile kalmadan önceÖrdek hamiş kişisi yaptın mı albüm bakayım. Geçen vatsap fotonu değiştirmişsin ordan gördüm yüz ponçik olmuş bir miktarBi de boydan görelim endamını
Gelecek insallah 68 kiloda gene paylasicamTabi ki fark vaaar, baya incelmissin bence
Devamı da gelecek insallah :)
Kız o eski foto hamile kalmadan önce
Dün cektigim fotoyu koydum albüme, gobik büyüdükce eklerim yeni fotolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?