Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üzgünüm bugün benden menü yok çünkü iğrenç pis ıyyy şeyler yedim çok yorucu bir gündü herkese iyi geceler diliyorum yarın beni yine nobet bekler
cnm listede olmadığın için sorun yok ama listeye girmeye hevesliysen dikarli beslenmen lazım
cnm menü güzel hatta az bile ben biraya bişey demiyorum miktarı az o kadar olsun ama aklında olsun rakının kalorisi daha düşük. içeceksen geçmiş olsun bu arada

cnm menü gayet güzel akşamki çorbaya takılma diyetisyenler hep veriyor bende mutlaka akşamları çorba içiyorum minnak prensesin doğum günü de kutlu olsun

Canım benim süpermiş
Acaba ben yapabilirmiyim laporoskopik amaliyat oldum Ekim ayında benim isteğim göbekten erisin
Gobegimde dikiş var sen yazmışsın karnimin içi yanıyor korktum biraz
İnşallah faydasını görürsünüz

Ayy su beni nasıl yormuusss.. Eve gelince uyudum yavru danalar gibi
Neyse yazayım menümü ben de
Dünün menüsü
Kahvaltı
1has.yumurta
Marul bıber bıraz peynır cay

Havuzdan önce
1mınık yogurt

Havuzdan sonra çıldırmıs gıbıydım
2kuru incir
4parca cevız

Akşam
1tabak z.yaglı taze fasulye
1kase yogurt bıraz acı bıber

Su 2lt
Spor 1saat yüzme çalışmaları

Gecmisi simdi bitirdim yeni gelenlere hosgeldin diyorum hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz umarim

inatettimolacak supersin ozgem ben yetisemicem sana anlasildi kendime yeni rakip buldum ayni kiloda oldugum
Kız vaz mı geçtin he Neyse tamam yaklaşalım yıne yarısırız.
Bu arada su cok fena yordu benı.. ne çırpınıslar verdım görmen lazımdı.. Bikaç bısey yaptım ama sadece suyun altında burnumdan nefes veremıyom.. 2.dersi heyecanla beklıyorum

Menü bence gayet güzel, Mutlu yıllar prensese de, allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

morordek hamiş ördekim senden de göbüş fotosu istiyorum, her ay çektin mi?? Profesyonel çekim düşünüo musun?? Kesinlikle yaptır, her baktığımda verdiğim para helal olsun diyorum, çok güzeller

Günaydın kızlar. Dün geceki daveti yarım dilim yoğurtlu patates salatasiyla atlattım çok şükür, neler vardı bir görseniz, tadına bilem bakmadim

Sabah güne 20 dakika fat burn cardio yaptım, son 5 dakika süründÜm resmen, leslie halt etmiş yanında.

Bu haftasonu hiç kaçamak yapmayacağım karalıyım.

morordek toplight kaptanlarım bu hafta listeye girebilir miyim acep

Ogleni ettim buraya gelene kadar ama gunaydinlaaar guzel bi gun olsun :)
aaa aşkolsun biliyorum tabikiii ama hedefini aşmamışsın, öyle yazmıştın ya 72 diye, o yüzden tebrik etmiştim canım.
Ay evet eger o açıdan tebrik ettiysen tesekkur ediyorum canım :)
Bence menu guzel neye kizicaz biraya mı :) kucuk icmissin zaten bi sey olmaz o kadar :)
morordek 11 kilo suana kadar gayet iyii 4 kilo daha alsan 15 gayet ideal ordekimmm
Sagol krakerim ama asıl kiloyu son 2 ay alirsin diyoollaaa ben ondan korkuyorum
Bence menu guzel canim sarmayı da cok abartmamissin bence. Dogum gunu kutlu olsun prensesin :)
Hafta hafta cektim wendicim, babycenter uygulaması yüklü telefonumda oraya yükledim ustune otomatik haftasını yazıyor falan takibi daha kolay oldu :) o zaman birazdan kaptanimin dedigi gibi sizin görebileceğiniz sekilde bi album olusturayim profilimde dun cektigim fotoyu eklerim :)
Profesyonel foto ceken bi arkadaşım var ondan rica edecegim cekmesini hem son aylarimda disarda hava guzelken bi ceker hem de dogum sonrasi hastanede ceker diye düşündüm :) sonra albüm yaptırırım onları :)

Canım sen mezun uye olsan da yeni uye gibi 2 hafta deneme suresinin gecmesi gerekiyor listeye girmen icin

Ordegim aynı şehirde olsaydık ben cekerdim ben söylemesi ayıp profesyonel fotografciyim bir zamalarçocuklar dogana kadar.çocuklar dogunca ev hanımı oldum

Ordegim aynı şehirde olsaydık ben cekerdim ben söylemesi ayıp profesyonel fotografciyim bir zamalarçocuklar dogana kadar.çocuklar dogunca ev hanımı oldum
Aaa cidden mi yaa? İyi olurdu aslında, kısmet tabi
Aslında bi yandan yapabilirsin belki fazla iş almadan? Çocukları bırakabilecegin biri olmuyor mu hic?

Canım ameliyat yeniyse sakin yapma derim karın kasları cok calisiyo yanıyor resmen göbek kısmı çok zorlayıcı hareketler aman diyim sağlık daha onemli

Aaa cidden mi yaa? İyi olurdu aslında, kısmet tabi
Aslında bi yandan yapabilirsin belki fazla iş almadan? Çocukları bırakabilecegin biri olmuyor mu hic?
Arada yapıyorum canım çok olmamak kaydıyla eş dost hatırına daha çok kez doğum lara girdim hamilelikfotoğrafları çektim albümleri yaptım prof ve cekim için her türlü teçhizatın mevcut

Günaydın kızlar bugün yine nobetciyim hastanede ne cikarsa ona kaldım yine ama bol bol su içip ordan kapatmayı düşünüyorum
T TopaLsoLucaNn yaa çok güzel bir mesleğin varmış çok kıskandım
morordek ama zaten aldigan kiloların 10 kilo kadarı doğumda gidecek bi de emzirirken çok hızlı gidiyor kilolar ayrıca düzenli de besleniyosun inanıyorum ki çok fit bir anne olacaksın

Kemiklerim çok ufak değil.O yüzden heralde 36 oluyor şu anki halimle ama biraz sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…